Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

La thierachienne - Romery

Bekijk album (13)
/
 

Beschikbaarheid van 'La thierachienne - Romery'

Martine heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 31 mei 2023

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

La thierachienne - Romery heeft 12 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

8,3
Bezocht in april 2023

Een hele fijne rustige week gehad in Romery. Landelijke omgeving om te wandelen en/of te fietsen. Buiten koud , binnen warm met een joekel van een open haard, maatje boomstam erin. Zo avontuurlijk. Grappige en aardige gastvrouw.

8
Bezocht in augustus 2022

Prima huis met fijne douche, prima bed.Alleen zitruimte in de huiskamer mag wat comfortabeler. Het huis is ook heerlijk koel als het warm weer is buiten.
De tuin is ook prima. Lekker privé. Alleen hoorde je het verkeer langsrazen.
De omgeving is zo dood als een pier. Totaal geen gezelligheid in de buurt als zijnde terrasjes marktjes dorpjes. Je moet echt naar st quentin om levende wezens te zien. Wat wel een aanrader is: het fort in Guise. Verrassend leuk!!
De gastvrouw is ook top

8
Bezocht in juli 2022

Voor de tweede keer naar Romery want het was de vorige keer prima bevallen. Ook nu weer fijne vakantie gehad met de honden mee die eigenlijk alleen maar buiten zijn geweest en het ook prima naar de zin hadden. Het huis staat na een oprij pad mooi vrij met een prachtconcert van alle vogeltjes die daar zijn. Verder lekker rustig middenin het groen met voldoende zit gelegenheid. Prima huis waar alles aanwezig is. Echt een mooi plekje wat ons niet verveeld. Elke ochtend naar de watermolen gewandeld met de honden wat een paradijs is om te zien. De schapen lopen gezellig met je mee die daar grazen alsof je de herder bent, erg leuk. Fijn dichtbij (net over de grens van Belgie) dus goed te doen ook al wonen wij in N.Groningen. Echt een aanrader voor mensen die van rust, privecy en natuur houden.

10
Reactie van Martine

Merci beaucoup. je suis très contente que vous ayez passé de bonnes vacances chez nous. ce fut un plaisir de vous revoir.

Bezocht in juli 2021

Voor wie een huisje zoekt met privacy en geen uitzicht is het prima. Uitstekend was de douche. Slecht waren sommige pannen die ooit gebruikt zijn voor gas koken maar ongeschikt zijn voor de eletrische kookplaat. Ze zijn bol van onderen en glijden echt gevaarlijk op de kookplaat! Stoelen een beetje shabby en 1 kapotte bekleding. Op een dag liet de deurgreep los zodat mijn vrouw door het raam moest klimmen om de voordeur te openen. Voorts stonk het huis bij aankomst door intensief gebruik van de open haard en was het naar onze smaak te vochtig en klam. Wat ook echt een tegen viel was het constante geluid van verkeer. In de omgeving hebben we wel leuke ritjes kunnen maken. De gastvrouw is overigens prima!

6
Reactie van Martine

En réponse à vos remarques, les casseroles et autres poeles sont prévus pour tous les feux (gaz, vitro ceramique et induction) donc je suis surprise qu'elles glissent sur la plaque vitro céramique. mais de nouvelles casseroles et divers ont été mises dans le gite. concernant la cheminée et l'odeur qu'elle dégage, toutes les personnes qui ont une cheminée à l'âtre c'est à dire ouverte sans insert, savent que lorsque la météo est humide, l'odeur de la cheminée est plus forte. Malheureusement pour vous ,il avait plu toute la semaine précédente avec des inondations un peu partout dans la région. donc trop d'humidité. quand au bruit constant de la circulation, ce n'est pas devant la maison directement mais en bas de la route et malheureusement, des tracteurs sont passés très souvent cette semaine du fait des déviations dues aux inondations précédemment. ce n'est vraiement pas de chance pour vous

Bezocht in juli 2021

Wij waren 2 weken in de leuke gite in Romery, met Isabelle als hartelijke en behulpzame gastvrouw. Het huisje heeft een mooie douche, een goed bed en een bankje in de woonkamer met een leeslamp wat wij wel belangrijk vonden. Van de stoeltjes is de bekleding kapot wat een beetje smoezelig staat. In de keuken is een makkelijk te bedienen inductiekookplaat en een fijne oven. Inderdaad zijn de pannen wel aan vervanging toe.(eerdere review)
De tuin is heerlijk beschut en privé en de omgeving is echt mooi. Pluspunt is de axe vert om te fietsen bij mooi weer.

Jan en Joke Burggraaf-Louter

8
Reactie van Martine

Merci de vos commentaires je les ai pris en compte et de nouvelles casseroles merci

Hier geweest? Schrijf een recensie