Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Rose Cottage

Bekijk album (21)
/
  • 3
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 3
8,8
Waardering
 

Beschikbaarheid van 'Rose Cottage'

Sarah Bing heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 27 mar 2023

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Rose Cottage heeft 20 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

8,8
Bezocht in augustus 2022

Een heel fijn huisje en een ruim terras. Alles wat je nodig hebt voor een fijne vakantie was aanwezig. Sarah en David zijn erg vriendelijk. Bij aankomst, met ruim 30 graden, was het afkoelbadje heerlijk. Wij hebben een fijne week gehad.

9
Reactie van Sarah Bing

Het was een genoegen u beiden te ontmoeten en blij dat u een geweldige vakantie had. Het plonsbad is zeker een bonus als het warm is en het is een perfecte plek om te ontspannen

Bezocht in juli 2022

Heel erg leuk.mooi en schoon huis. Zeer fijne nette gast heer en vrouw die er alles aan doen om je verblijf zo leuk mogelijk te maken. Kortom zeer de moeite waard.

10
Bezocht in juli 2022

Le Coq Rouge is een gerieflijk huis, van alle gemakken voorzien. Het ligt middenin het dorp Campagne-les-Boulonnais.
We kwamen in dit huis op aanbod van de eigenaars, nadat voor het huis waar we eerst in zaten, Bell'aa, een dorp verderop, rioleringswerkzaamheden werden uitgevoerd, met lawaai en overlast tot gevolg. In Le Coq Rouge kwamen we weer tot rust. Het was zeer gastvrij van de eigenaars, thank you so much Sarah & David!
Le Coq Rouge is een eeuwenoud boerenhuis met alle voorzieningen denkbaar, met een ruim erf en een grote tuin. Prettig om te verblijven.
Pas-de-Calais is een mooie streek met veel mooie landschappen en prachtige stadjes als Montreuil-sur-Mer, Boulogne-sur-Mer en Hesdin. Echt een aanrader! Vlakbij Nederland (3,5 uur rijden) en toch echt helemaal Frankrijk. Ik wil zeker nog een keer terug en dan opnieuw gebruik maken van Sarah&David's gastvrijheid.

9
Reactie van Mrs Sarah Bing

Blij dat u genoten heeft van uw verblijf in Coq Rouge. Dit is zo'n mooie streek en ik ben er zeker van dat u vele mooie herinneringen heeft gemaakt. De werkzaamheden aan onze andere cottage Bell'aa vielen geheel buiten onze controle en zijn een waterkering om het dorp en de vallei te beschermen, niet de riolering aangezien de cottage (net als alle huizen hier in de buurt) zijn eigen septic tank systeem heeft.

Bezocht in juli 2022

Bell'aa is een prachtig huis, mooi gelegen, met een grote tuin. Het is van binnen spectaculair, met een plafond tot in de nok en met zichtbare, eeuwenoude balken. Het terras is ruim en mooi gelegen. Bell'aa heeft alle voorzieningen die het verblijf aangenaam maken, zelfs een gameroom met een biljart. Jammer genoeg veroorzaakten rioleringswerkzaamheden vlak voor het hek overlast en lawaai. Maar de eigenaars waren zo betrokken om ons een ander huis aan te bieden voor de 2e week van ons verblijf. Zeer lovenswaardig en gastvrij.
Pas-de-Calais is een prachtige streek met rust, natuur en historische stadjes.

9
Reactie van Mrs Sarah Bing

Dank u voor uw recensie en het was een genoegen om uw familie en uw hond Charlie te ontvangen. De werkzaamheden buiten het huis waren volledig buiten onze controle en zijn in feite belangrijke overstromingsbeschermingswerkzaamheden in het dorp en zullen helpen om eventuele winterse overstromingen in het dorp en verder in de vallei te stoppen. De werkzaamheden hebben niets te maken met riolering van welke aard dan ook, aangezien het huis een eigen septische tank heeft. Het spijt me voor het veroorzaakte ongemak.

Bezocht in juni 2022

De rioleringswerkzaamheden hadden overigens niets met het huis te maken, maar worden uitgevoerd om de afvoer van regenwater te verbeteren, voor het dorp en verder in de vallei.

9

Hier geweest? Schrijf een recensie