Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Sarah Bing

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 8 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving

Vroeger een stabiele dit kleine schuur is prachtig gerestaureerd tot een zeer hoge standaard en behoudt originele elementen, balken het hele gebouw en een op maat gemaakte trap. Het biedt comfortabele woonruimte voor een paar, of een koppel en een baby. Smaakvol ingericht, het heeft een woonkamer met balken en een schouw met imitatie hout-pits gasfornuis, originele kribbe en rekken, volledig ingerichte eiken keuken met wasmachine en een eethoek. Hand gebouwd trap naar mezzanine met een aparte slaapkamer met mooie balken en balken s hower kamer met wc en wastafel.

Slaapplaatsen 2 plus baby

Registratienummer

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Lokaal contact
  • Alleen volwassenen
  • Wasmachine
  • Strijkijzer
  • TV
  • Internet
  • Haardroger
  • Met zwembad

Beschikbaarheid van 'The Barn'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Gelegen aan de rand van ons kleine dorp aan een rustige landweggetje kunt u genieten van de rust en stilte op het privé terras voor de schuur. Bezoek de brede zandstranden van de kust, kan de meer avontuurlijke zeilwagen proberen of verken de prachtige dorpen en steden langs deze ongerepte gebied van Frankrijk en geniet van de traditionele wekelijkse markten of seizoensgebonden zondag brocantes. Ideaal voor fietsen of wandelen langs de rustige landweggetjes of genieten van een van de vele Rambling paden in het gebied .. Bezoek St Omer met zijn mooie pleinen of speel de uitdagende 18 holes golfbaan op slechts 20 minuten weg bij Lumbres, één van de beste in Frankrijk. Niet te missen is de ommuurde stad Montreuil-sur-Mer met zijn gastronomische restaurants en een panoramisch uitzicht vanaf de wallen of het hoofd voor de zandstranden aan de Côte d'Opale. De regio van de Somme is niet ver weg en de geschiedenis liefhebbers zullen genieten van Arras met zijn WW1 herinneringen, geplaveide pleinen en musea, bezoek Albert en Peronne met hun prachtige musea. Chocolade liefhebbers zullen verleiden tot een bezoek aan de Belgische stad Brugge met zijn grachten en mooie winkels, net iets meer dan 90 minuten rijden via de snelweg. Of u nu wilt geavanceerde badplaatsen zoals Le Touquet met designer winkels, restaurants, stranden en het casino, of meer ongerepte kust schatten met slaperige badplaatsen, er is een strand voor iedereen.

  • Landelijk
  • In/bij een dorp

Recensies

The Barn heeft de afgelopen 4 jaar 25 recensies gekregen met gemiddeld een:

9.08 sterren
  • 10 sterren

    We loved the cottage, it has everything you need, the gameroom is a nice bonus and the garden was great for our dog. The beach was amazing too. Sarah and David are so nice and they have good suggestions for walks etc.. Definetly recommand bell'aa!

  • 9 sterren

    Heel fijne week gehad in Rose Cottage. Alles wat je nodig hebt is er aanwezig. Mooie rustige omgeving tussen het boeren leven op het platteland. Voor brood en boodschappen moet je 6 km verder zijn. Jammer dat Sarah er niet was. We hebben het dus alleen met David moeten doen, wat absoluut geen straf was. Hij weet echt alles van de omgeving en vertelde vol enthousiasme over de geschiedenis van de boerderij en de 2 panden op het erf. Geweldig om hem te horen praten, maar neem er wel de tijd voor 😉.
    Beslist de moeite waard om nog eens te bezoeken.
    Groeten van John & Joke.

  • 10 sterren

    Het was een heerlijke week in een superleuk huisje en een supermooie omgeving. En met superhosts, Sarah en David. Voor herhaling vatbaar!

    Reactie van Sarah Bing

    It was a total pleasure to meet you both and so glad you enjoyed your holiday with us. We’d love to have you back in the future.

Culinair en wijn

Wij wonen in de buurt, zodat wij u kunnen adviseren over onze favoriete restaurants om te bezoeken en voor u kunnen reserveren. Het dichtstbijzijnde restaurant ligt op 7 km afstand, of reis verder weg naar Montreuil sur Mer voor een gastronomisch diner, of bezoek ons favoriete visrestaurant in Boulogne sur Mer.

Wat is er te doen

Tijdens uw verblijf nodigen wij u graag uit om een BBQ-avond te delen in onze prachtige BBQ-hut bij ons thuis, iets mee te nemen om te koken en te genieten van onze gastvrijheid, bekijk de foto's.

Als een fervent breier kan ik je de basisbeginselen van het breien leren, we kunnen samen een workshop doen en je kunt met een klein souvenir wegkomen.

  • Bij wandelpaden
  • Overige cursussen

Wat je ook moet weten...

De schuur staat op de binnenplaats van onze oude boerderij en u heeft een eigen parkeerplaats. Er is nog een ander klein vakantiehuisje op het terrein en samen deel je het kleine spatbadje.

Houd er rekening mee dat we voor 2020 vanwege Covid een langere periode tussen de boekingen laten liggen, zodat we ruimschoots de tijd hebben om het huisje volledig voor te bereiden op uw aankomst. Dit houdt in dat de woning grondig wordt schoongemaakt, dat al het beddengoed (matrasbeschermers en dekbedden) op alle bedden wordt verschoond en omdat Covid een luchtwegaandoening is, vragen we de gasten om hun eigen kussens mee te nemen. Als dit voor u niet mogelijk is dan kunnen wij voor kussens zorgen voor €5 per persoon. Wij vragen u op de dag van aankomst om 18.30 uur aan te komen en op de dag van vertrek om 9.00 uur te vertrekken, zodat wij deze procedures kunnen uitvoeren. We hopen dat u onze toewijding begrijpt om u een volledig gedesinfecteerde woning te bieden.

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Alle elektriciteit, gas en water is inbegrepen in de huurprijs van mei tot eind september, .een kleine vergoeding van 25 euro per week van oktober tot eind april voor de verwarming wordt gewaardeerd in het laagseizoen. Toeristenbelasting te betalen in EUROS bij aankomst is 80ct per volwassene per nacht verschuldigd.

Gelieve er nota van te nemen dat er GEEN FACILITEITEN zijn om een ELECTRISCHE / HYBRIDAuto op de site te laten KWAREN, er zijn oplaadpunten voor auto's beschikbaar in de nabijgelegen steden.

Prijs is inclusief

Handdoeken, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Borg € 100,00
  • Schoonmaakkosten (verplicht) € 35,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 350

Prijs per week vanaf

€ 350

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
  • De host doet mee aan de Omboekgarantie