Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Deze advertentie is automatisch vertaald door DeepL.com. De brontaal was Frans.
Dibilio

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 1 dag.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enige landbouwactiviteit

Ons smaakvol ingerichte vakantiehuis 'La Tourelle' is een zelfstandige gîte met een omheinde tuin en een speelkamer, gedeeld met de andere gîte, met tafeltennis, darts, biljart en tafelvoetbal.
Woonkamer met open haard en ruime volledig uitgeruste keuken, WC, douche en dubbele wastafel. Een ruime wenteltrap leidt naar de twee romantische slaapkamers. Ontspan in de tuin en geniet van het landschap met zijn vele historische bezienswaardigheden, de prachtige Opaalkust met zijn stranden (20 min.), themaparken en golfbanen. Plaatsen als Montreuil en Hesdin met dagelijkse markten en terrasjes liggen op 15 minuten afstand.
Een genot voor wandelaars en fietsers. Restaurants en bakkerijen op een paar minuten afstand.

Gemeubileerd vakantiehuis.

Woongedeeltes: begane grond: hal (onder torentje), woonkamer met open haard en eetkamer/keuken, wc en badkamer. Het huis heeft centrale verwarming, maar voor extra warmte en sfeer is er ook een houtkachel in de woonkamer (hout inbegrepen). Er is satelliettelevisie. Goede wifi ontvangst (glasvezel)
Keuken:
De ruime en comfortabele keuken is volledig ingericht en voorzien van onder andere een koel/vriescombinatie, vaatwasser, oven, magnetron, 4-pits kookplaat.
Slaapkamers:
Beide slaapkamers hebben 90x200 tweepersoonsbedden en in één ook twee eenpersoonsbedden.
Speelkamer:
In de schuur vind je tafeltennis, darts en tafelvoetbal.
Er is een eigen terras met tafel, stoelen en stenen barbecue. Ligstoelen in de tuin.

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Veilig voor kleine kinderen
  • Vaatwasser
  • Strijkijzer
  • Omheinde tuin
  • Speeltuin
  • TV
  • Internet
  • Open haard
  • Haardroger

Beschikbaarheid van 'La Tourelle'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Saulchoy is een klein dorp in weelderig groene valleien, met goed onderhouden huisjes vol bloemen aan de oevers van de rivier de Authie. Je vindt hier veel voordelige restaurants. Mooie middeleeuwse steden zoals Amiens en Montreuil met markten, winkels, terrassen, vlooienmarkten en geweldige stranden liggen op 20 minuten afstand.

  • Landelijk
  • Heuvelachtig
  • Bosrijk
  • In/bij een dorp
  • OV toegankelijk

Recensies

La Tourelle heeft de afgelopen 4 jaar 4 recensies gekregen met gemiddeld een:

9.5 sterren
  • 10 sterren

    Wat een ontzettend leuk huisje, zeer idyllisch en goed ingericht, ook keukengerei tiptop in orde, zelfs een aantal basics te vinden zoals peper en zout, afwasmiddel en handzeep. Badkamer heeft een fijne douche. En bovenal, alles was heerlijk fris en schoon! Dat de Speelkamer er bij is, is een leuk pluspunt.
    Het huisje ligt in een rustige omgeving (precies waar wij voor kwamen) maar in zo’n 35 minuten ben je in de bruisende badplaats Touquet. Wij willen hier nog wel een keer naar toe!

  • 9 sterren

    Lekkere week gehad in fijne omgeving. Ruime gelijkvloerse woning, mooie ruime tuin en fijn zwembad. Wat slaperige omgeving, maar voldoende leuks en lekkers binnen enkele minuten rijden.

  • 10 sterren

    Ruime gite, voorzien van alle gemakken, gelegen aan grote tuin met zwembad en diverse zitgelegenheden . Gezellige eigenaren ,waar we een leuk kontakt mee hadden.. Mooie badplaatsen aan de kust ,Waar zelfs zwemmen voor onze hond mogelijk was.Veel te zien in de directe omgeving met leuke , goede, restaurants.
    Een aanrader , een plek om nog eens terug te komen.

Culinair en wijn

In ons dorp heeft een jong stel een restaurant waar ze lekker eten. Alles is huisgemaakt en de prijs-kwaliteitverhouding is goed. Op vijf minuten afstand is een restaurant met een Michelin-ster en een terras met uitzicht op het kasteel. Aan de kust zijn er talloze restaurants met, uiteraard, verse vis en uitzicht op de baaien van de Somme en Authie.
De vele markten in de regio bieden lokale producten.

Wat is er te doen

Het vakantiehuis bevat een document met de vele activiteiten, mooie stadjes, restaurants en openbare voorzieningen.
Saulchoy ligt in een rustige landelijke omgeving ("de zeven valleien"), waar je heerlijk kunt wandelen of fietsen. De kust, met zijn pittoreske vissersdorpjes en mondaine badplaatsen, ligt op ongeveer 20-30 km afstand.
Er zijn veel markten, rommelmarkten en braderieën in de omgeving.
Voor kinderen:
Er is genoeg te doen in de vele badplaatsen. Als je op zoek bent naar iets leuks om te doen met de kinderen niet ver van de kust, volgen hier een paar tips.
-Parc Bagatelle (30 minuten).
Dit grote familiepark ten zuiden van Le Touquet-Paris Plage is de perfecte plek voor een dagje uit met de kinderen. Het biedt meer dan 44 gezinsattracties, waaronder achtbanen, shows, een wildpark en restaurants.
- Kanoën en kajakken bij Les Hesdin.
-Aqualud (30 min)
Ontdek het wateravonturenpark Aqualud. Een piratenpark, golfslagbad, whirlpool of duik in het zwarte gat met een opblaasboot.
-Nausicaä (65 km).
De zeeleeuwen zijn het hoogtepunt van het nationale zeecentrum. Dan is er nog de tropische lagune, met vissen in alle kleuren van de regenboog en pijlstaartroggen die je kunt aaien.

-Prachtige steden en toeristische trekpleisters:
Les Jardins de Valloires:
Ongelooflijk mooi park (8 hectare) met tientallen soorten rozen, kruiden en honderden verschillende bomen in de buurt van de abdij van Argoules (te voet bereikbaar).
Montreuil-sur-Mer (19 km).
Een oud vestingstadje met stadsmuren waar je heerlijk kunt wandelen, vlakbij het gebied waar Victor Hugo's "Les Misérables" is opgenomen. Elk jaar in juli (4x) en augustus (4x) worden er geluids- en lichtshows opgevoerd met als thema "Les Misérables". Buurtbewoners verkleden zich voor de gelegenheid in kostuums uit de tijd van Victor Hugo. Realiteit en fictie smelten samen in de historische setting van dit architectonische monument: de Citadel. Een gezellig centrum met restaurants en (vaak excentrieke) winkels.
Hesdin (17 km).
Het oude stadje Hesdin, met zijn intieme, sfeervolle omgeving en alle faciliteiten, wordt doorkruist door La Canche, een van de riviertjes die de regio van de Zeven Valleien zo bijzonder maken. Eenmaal per week, op donderdagochtend, is de markt van Hesdin bijzonder levendig.

  • Aan fietsroute
  • Bij wandelpaden
  • Pretpark in de buurt
  • Vissen

Video

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

De huurprijzen zijn inclusief beddengoed, handdoeken, theedoeken, elektriciteit, verwarming en hout.

Prijs is inclusief

Handdoeken, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Schoonmaakkosten (verplicht) € 55,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 500

Prijs per week vanaf

€ 500

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
  • De host doet mee aan de Omboekgarantie