Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Ingrid Veltmeijer

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 9 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, bebouwde omgeving

Nieuw in de verhuur vanaf juni 2021! Vakantiehuisje "L'Etang" ligt in Les Ayguades in Gruissan, op 15 km van Narbonne. Het huisje is gelegen in een klein vakantieparkje, op 20 meter van de lagune en op 10 minuten lopen van het strand. Het huisje van 37 m² is in 2021 volledig gerenoveerd met een nieuwe keuken, nieuwe badkamer, goed uitgerust en modern en sfeervol ingericht. Het huis is geschikt voor 4 personen. Beschrijving: Begane grond: gezellige lichte woonkamer, tv met satelietverbinding, wifi, eethoek; keuken voorzien van koelkast, 4-pits inductiekookplaat, magnetron/grill, koffiezetapparaat (Senseo), broodrooster; badkamer met douche en wastafel, separaat toilet. Slaapkamer met bedbank voor 2 personen (lits-jumeaux). Inloopkast met wasmachine en berging. Eerste verdieping: mezzanine met tweepersoonsbed. Terras met tuinmeubilair, barbecue en zonwering.
In het huisje is gratis wifi aanwezig. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Faciliteiten

  • Niet-roken
  • Lokaal contact
  • Wasmachine
  • Strijkijzer
  • Omheinde tuin
  • TV
  • Internet
  • Haardroger

Beschikbaarheid van 'L'Etang'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Huisje 'L'Etang' ligt in het lagunegebied bij Gruissan, een oud visserdorpje aan de Middellandse Zee, 15 km van Narbonne, in de Aude. Huisje ’L'Etang’ is een geschakeld hoekhuisje en ligt in een klein vakantieparkje aan de Lagune, in vakantiewijk Les Ayguades. Op 4 km afstand ligt het oude visserdorpje Gruissan, met kleine steegjes, winkeltjes, restaurantjes en terrasjes. Tegenover vakantiewijk Les Ayguades ligt natuurgebied La Clape, een kalkstenen massief met bijzondere vegetatie en veel wijngaarden, waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Vanaf het huisje is het 20 meter lopen naar de lagune. Het prachtige brede en eindeloos lange zandstrand ligt op 10 minuten lopen.

  • In/bij een dorp
  • Aan strand

Recensies

L'Etang heeft de afgelopen 4 jaar 6 recensies gekregen met gemiddeld een:

8.666666666666666 sterren
  • 9 sterren

    Na jaren in Le Barcares en Leucate onze vakanties te hebben doorgebracht, hebben we gekozen voor een andere locatie en zijn uitgekomen bij deze leuke vakantiewoning met voldoende ruimte voor vier personen. Sympathieke eigenaren die één van hun meerdere vakantiewoningen verhuren via een verhuurbureau in Narbonne Plage. De woning werd keurig schoon opgeleverd en het ontbrak nergens aan. Een airconditioning in de woning was het enige wat ontbrak, maar dit werd opgelost door een aantal ventilatoren waarmee het redelijk uit te houden was. De omgeving verschilt niet veel met die van Le Barcares en Leucate. Afstand tot het strand viel met 10-15 minuten wandelen prima te doen. Op 5 minuten met de auto is een moderne en relatief nieuwe Lidl-supermarkt waar je alles kunt krijgen en daar kort voor een Intermarché. Ook het zwembad naast de Intermarché met diverse spa's en sauna's is een absolute aanrader als de Mistral wind aan de stranden te hard waait. Met de electrische auto naar Frankrijk geen enkel probleem. De heen-en terugreis voldoende laadpunten via Ionity en in Gruissan en omliggende plaatsen kun je prima laden via Reveo. Kortom, we hebben een prima vakantie gehad in een voor ons nieuwe omgeving. Een aanrader dus.

  • 8 sterren

    Mooi gerenoveerd vakantiehuis.
    Keuken met elektrische kookplaat en fijne pannen. Dichtbij het strand en klein stukje verder is er een leuk kanaal die uitmondt op zee, je kan daar fijn zwemmen en zit niet in de wind als er weer harde land wind staat. Het huisje is wel erg warm een airco zou heel fijn zijn. Er zijn allerlei huishoudelijke apparaten aanwezig, zoals wasmachine, Senseo, broodrooster, waterkoker. Dagje Carcassonne, Narbonne en Beziers is erg aan te raden. We hebben een fijn verblijf gehad met onze twee pubermeiden.

  • 9 sterren

    Wij hebben een heerlijke vakantie gehad in huisje l’etang. Alles was goed geregeld. Het is een gezellig huisje, van alle gemakken voorzien en smaakvol ingericht. Ook de omgeving is mooi. Winkels dichtbij. Een bezoek aan Carcassonne was prima te doen. In de buurt kun je goed wandelen. Hoogtepunt vonden wij het bezoek aan de abbaye Fontfroide.
    Het was nogal warm. Alle dagen 30+. Je kon dan heerlijk afkoelen in het meer. ‘s Nachts was het ook behoorlijk warm. Een airco installatie zou een goede investering zijn. Maar desondanks kijken we terug op een fijne, relaxte vakantie! 👍🌞😁

Culinair en wijn

In Gruissan zijn verschillende goede restaurants te vinden met heerlijke lokale visspecialiteiten. Elke dag kun je genieten van vers gevangen vis bij de oude haven. Op het uiteinde van de pier in Gruissan-Plage kun je heerlijk oesters en mosselen eten.
In de streek wordt veel wijn verbouwd. Proef de heerlijke plaatselijke Languedoc-Roussillon wijnen: La Clape, Hospitalet, Chateau Ricardelle.

Wat is er te doen

Het brede langgerekte zandstrand van Ayguades ligt op 10 minuten lopen van het huisje. Het strand loopt langzaam af in zee, zodat kinderen er veilig kunnen zwemmen en spelen. In het hoogseizoen is er toezicht van de reddingsbrigade aanwezig.
In de hele omgeving, langs de kust en in het natuurgebied La Clape, kun je uitstekend wandelen en fietsen, goede fietspaden verbinden de wijk Les Ayguades met Gruissan, Narbonne-Plage en Narbonne.
Het wijnbouwmuseum ”La Cite de la Vigne et du Vin” is zeker een bezoek waard.
Interessant zijn de zoutpannen van Ile Saint Martin in Gruissan, met een ecomuseum over de geschiedenis van de zoutwinning.
In Gruissan is een windsurf- en een zeilschool. Vlakbij Ayguades is een manege, waar je buitentochten door natuurgebied La Clape te paard kan maken. In de zomerperiode is er een kartbaan, mini-golf en een attractiepark voor kinderen.
Narbonne (10 km) is een echte mediterrane stad met pleinen en de prachtige kathedraal Saint-Just met het naastgelegen klooster.
Abbaye Fontfroide: een schitterende 11e eeuwse abdij, 14 km ten zuidwesten van Narbonne; absoluut een bezoek waard met zijn prachtige kloosterhof.
Verder zijn ook Beziers (30 km), Sete (80 km), Perpignan (80 km), de middeleeuwse vestingstad Carcassonne (75 km) en zelfs Barcelona (200 km) goed bereikbaar en zeer de moeite waard.

  • Aan fietsroute
  • Bij wandelpaden
  • Vissen
  • Watersport

Wat je ook moet weten...

Wij verhuren nog 2 huisjes in Gruissan: huisje Lagune en huisje La Clape. Huisje 'Lagune' ligt tussen de lagune en het strand van Gruissan, op 100 meter vanaf het strand. Huisje La Clape ligt aan de rand van Les Ayguades op 12 minuten lopen naar het strand. De 3 huisjes liggen rond het strandmeer van Les Ayguades op 1 km afstand van elkaar (12 minuten lopen). Voor meer informatie kijk op onze site www.huisjeaanzee.eu.

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Prijzen:
Prijzen per week, van zaterdagmiddag tot zaterdagochtend. Buiten het hoogseizoen eventuele andere aankomst-/vertrektijden in overleg.
Bijkomende kosten:
administratiekosten: € 20 per boeking in de zomerperiode (juni - september)
Van juni t/m september wordt er bij aankomst 300 euro borg gereserveerd via de creditcard.

Prijs is exclusief

  • Schoonmaakkosten (verplicht) € 90,00
  • Beddengoed - per persoon (optioneel) € 13,00
  • Handdoeken - per persoon (optioneel) € 10,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 490

Prijs per week vanaf

€ 490