Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

La Vigne

Bekijk album (15)
/
  • 4
  • 1
  • 2
  • 2
  • 1
  • 2
9,0
Waardering
 

Beschikbaarheid van 'La Vigne'

Paula de Kleine heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 14 mei 2021

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

La Vigne heeft 1 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,0
Bezocht in juli 2020
Andre

Lieve Paula, Hildebrand,

We hebben een heerlijke tijd gehad op jullie Domiane met fijne gasten, goede gesprekken onder de vijgenboom met gastvrouw en gastheer, luieren op lig bedden en aan het zwembad met magnifiek uitzicht op de omgeving met tenslotte een overvloed aan activiteiten en mogelijkheden zodra je de mooie laan van het Domaine verlaat. Zoals de levendige weekmarkt in Mirepoix, we hebben al veel Franse markten bezocht maar veel beter dan deze zijn wij nog niet tegengekomen.

We hadden het geluk met een last minute boeking om hier te geraken. De omgeving wordt klein Toscane genoemd. De Domaine ligt schitterend op een heuvelrug met uitzichten over gemaaide graanvelden, zonnebloem velden met in de verte bergen en een blik op oude stadjes als Fanjeux.

Het Domaine zelf heeft veel groen waardoor er altijd natuurlijke schaduw is. De vijgenboom was top! We komen graag weer terug voor een relaxed verblijf bij jullie in die schitterende omgeving!

9
Reactie van Paula de Kleine

Ook wij hebben een superleuke tijd gehad met jullie die week en hopelijke laat de situatie in de wereld het toe dat we elkaar volgend jaar weer zien. Zou echt top zijn!

Hier geweest? Schrijf een recensie