Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 6 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, bebouwde omgeving

In augustus per twee weken te huur. Vakantiewoning van plm 80 m2 met twee slaapkamers en twee badkamers met inloopdouche, wastafel en toilet. Slaapkamers zijn voorzien van elk twee 1-persoonsbedden, nachtkastjes, beddenlampjes, hang-legkast.
Woonkamer van plm 40 m2 met open keuken. Woonkamer met bank, 2 stoelen, flatscreen hdtv met alle gangbare Franse en Nederlandse kanalen. Keuken voorzien van 90cm gasfornuis, amerikaanse koelkast, vaatwasser, wasmachine en gangbare benodigdheden.
Groot terras en groot niet verwarmd zwembad 10 x 5 geheel privé.

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • TV
  • Internet
  • Met zwembad
  • Privé zwembad

Beschikbaarheid van 'Maison Isengrin'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Tussen het fantastische natuurgebied van de Montagne Noire en de Pyreneeén ligt Carcassonne (8km) een vestingstad waarvan het oudste, middeleeuwse gedeelte (la Cité), prachtig bewaard is gebleven (werelderfgoed). Het is de grootste vesting van Europa, 2 muren en 40 torens. Als u van geschiedenis houdt: U bent in Katharenland, binnen een straal van 70km kunt u veel oude bergvestingen bezoeken die als schuilplaats voor de katharen gediend hebben. Prachtige stadjes als Limoux en middeleeuws Mirepoix liggen vlakbij. Vanuit Carcassonne kunt u boottochtjes maken over het Canal du Midi (wereld erfgoed). Als u meer water wilt gaat u naar het Lac de Cavayere (12km) voor veel waterplezier, of naar Narbonne-Plage voor het Middellandse Zee strand (1 uur). U kunt naar de fantastische natuur van de Montagne Noire of naar de Pyreneeën, u kunt gaan wandelen in de bergen, fietsen bijvoorbeeld langs het Canal du Midi van sluis naar sluis, u kunt gaan golfen of paardrijden of nog honderd andere dingen doen of ja ..., u kunt gewoon bij het zwembad een boek lezen.

  • Landelijk
  • Heuvelachtig
  • Bosrijk
  • In/bij een dorp
  • In/bij een stad

Recensies

Maison Isengrin heeft de afgelopen 4 jaar 4 recensies gekregen met gemiddeld een:

10 sterren
  • 10 sterren

    Een uitstekend huis, zeer mooi en proper, een warme ontvangst door de eigenaar, zwembad uitstekend en een mooie omgeving om rond te toeren, we gaan zeker nog eens terug.

  • 10 sterren

    Heerlijk huis, van alle gemakken voorzien! En lekker privé. Weer was prachtig dus het eigen zwembad was fijn. Dichtbij Carcasonne, Canal du Midi en het gemoedelijke Trebes! Aanrader!

  • 10 sterren

    Een prachtig vakantiehuis in een rustige omgeving. 's Ochtends de schuifpui open , op het terras lekker ontbijten en zwemmen in het mooie zwembad. Alle voorzieningen aanwezig, wasmachine, groot fornuis, amerikaanse koelkast, noem maar op. Het huis ligt een stukje van de weg, op deze plek kom je echt tot rust. In de omgeving is veel te zien , zoals Carcasonne, grotten van Cabrespine (Gouffre de Cabrespine), Mirepoix, etc. Ook zit je hier in de wijnstreek, dus genoeg lekkere wijnen de vinden. Voor een goede ochtendwandel kan je lopen naar Trebes om bv stokbrood en croissants te halen. Is wel een flinke wandeling, maar heerlijk rustig door de natuur en langs wijnvelden. De gastheer Jeroen de Wit is zeer bekwaam , maakt het zwembad goed schoon en weet je ook veel informatie te geven over de omgeving. Kortom een aanrader. Het enige nadeel was, dat we maar 1 week geboekt hadden, we hadden hier zeker langer kunnen blijven.

Culinair en wijn

Culinair en wijn, iets waar je geloof ik niet te veel van moet proberen te zeggen, zeker niet als je in een gebied zit waar je er nooit genoeg van kan zeggen, ook al omdat je, als er uiteindelijk over ophoudt, beseft dat je het nog lang niet allemaal gezegd hebt. Languedoc-Roussillon is het grootste wijngebied van Frankrijk. Carcassonne ligt in de Languedoc ( Aude, Gard, Hérault, ook wel "Le Midi" ) en op het driewijnlandenpunt van Minervois/Cabardes/Côtes de la Malepere, hoofdzakelijk rode terroir wijnen die vaak voor hele prettige verassingen zorgen. Iets naar het zuiden ligt Limoux, bekend door zijn hoofdzakelijk witte wijnen, ( de Blanquettte of de Crémant ) , meestal mousserend, soms stil. De rode Limoux is altijd stil. Zoete witte muskaatwijn uit St. Jean de Minervois. Culinair ? Wereldberoemd is natuurlijk de Cassoulet uit Castelnaudary, maar er is een wereld van lokale schotels in restaurants of thuis van lekkere paté, kaas, olijven en vele andere zaken zoals de zoete touron van noten en honing.

Wat is er te doen

Villedubert ligt aan het Canal du Midi, waarlangs het goed fietsen en wandelen is op redelijk vlak terrein, wilt u wat sportiever, dan gaat u de heuvels van de minervois in of naar de Zwarte Bergen ( Montagne Noire ). In de buurt zijn verschillende paardrijmogelijkheden. In het vlakbij gelegen Carcassonne zijn tennisbanen ( superhoogseizoen gesloten ) en kunt u golfen. Vlak in de buurt is ook het Lac de la Cavayere, veel waterplezier, zwemmen, waterfietsen, bootjes, waterglijbanen, avonturenklimtocht etc. Zwemmen, strand en zee zijn een uurtje met de auto ( plm 80Km ) bijv. bij Narbonne Plage. Als u van grotten houdt gaat u naar de Grotte de Limousis een makkelijk begaanbaar grottenstelsel met de grootste kristallen kroonluchter ter wereld of naar de Gouffre Geant de Cabrespine met een makkelijk begaanbaar stuk en voor de wat geoefender avonturier een tocht op afspraak met gids.

  • Aan fietsroute
  • Bij wandelpaden
  • Bij paardrijroute
  • Pretpark in de buurt

Wat je ook moet weten...

Belangrijk denk ik voor u om te weten betreffende het huis en het terrein.
Roken is absoluut niet toegestaan in de woning, maar ook niet buiten op het terrein, open vuur is absoluut niet toegestaan, barbecue op vuur/houtskool ed is niet toegestaan. Wij achten het huis niet geschikt voor heel jonge kinderen omdat het er niet voor ingericht is. Het zwembad heeft geen aparte kinderbeveiliging. Als u hier meer van weten wilt aarzel dan niet contact op tenemen.
Het zwembad wordt door mijzelf onderhouden, normaal gesproken 3 x per week schoonmaken en water testen. Dit in overleg met u wat tijdstippen betreft.

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Linnengoed verplicht afnemen a 12,00 € per persoon per week bevat alles wat u nodig heeft voor slaapkamer, badkamer en keuken. Handdoeken voor bij het zwembad en/of strand moet u zelf meenemen.
Huurprijs is inclusief gas, water, elektra bij normaal gebruik. Er zijn geen reserveringskosten/boekingskosten/administratiekosten etc.

Prijs is inclusief

Handdoeken

Prijs is exclusief

  • Borg € 400,00
  • Schoonmaakkosten (verplicht) € 70,00
  • Beddengoed - per persoon (verplicht) € 12,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 610

Prijs per week vanaf

€ 610