Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Sean

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 3 dagen.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enig verkeer

Een appartement met twee slaapkamers en een grote vide - geschikt voor maximaal 10 personen. Er zijn 2 slaapkamers - een tweepersoonsbed en een met twee eenpersoonsbedden plus een grote vide boven de woonkamer met twee eenpersoonsbedden en een tweepersoonsbed. Er is ook een comfortabele, grote slaapbank in de loungeruimte.
Badkamers: 2 doucheruimtes met eigen badkamer, 1 aparte wc.
Keuken: oven, kookplaat, magnetron, koelkast met diepvries, afwasmachine, broodrooster, waterkoker, koffiezetapparaat, wasmachine.
Appartement Olive bevindt zich op de 2e verdieping. Het heeft een Frans balkon voor drankjes bij zonsondergang en een eigen buitenruimte beneden, buiten op het terras of in de groene hoek om buiten te eten en te barbecueën.
Beddengoed en handdoeken worden verstrekt.
Centrale verwarming. Er is geen airco nodig, omdat de muren massief van steen en ongeveer 1 meter dik zijn. Hierdoor blijft het gebouw in de zomer koel en blijft het warm tijdens de normaal milde wintermaanden.
Gratis WiFi internet, Britse satelliet-tv-kanalen en radiostations, evenals digitale Franse tv. DVD-speler, verzameling films. Er is ook een Wii Games Console.
Gemeenschappelijke buitenruimtes: buiten hebben we een groot 12m x 6m zwembad met een ondiep kindergedeelte, opblaasbaar zwembadspeelgoed, ligstoelen, tafels, stoelen en parasols. Het zwembad is volledig omheind en afgesloten om te allen tijde de veiligheid van kinderen te waarborgen. Ons zwembad is geopend van begin mei tot half oktober. Er is ook een poolhouse met comfortabele stoelen, ligstoelen en spelletjes.

Faciliteiten

  • Lokaal contact
  • Historisch pand
  • Geschikt voor grote groepen
  • Veilig voor kleine kinderen
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Wasdroger
  • Strijkijzer
  • Huisdier welkom
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • Speeltuin
  • TV
  • Internet
  • Haardroger
  • Jacuzzi
  • Met zwembad

Beschikbaarheid van 'Appartement Olive '

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Je zit hier op het terrein van La Bastide des Lavandieres, aan het kruispunt in het centrum van het kleine dorpje Canaules, in het hart van de wijnregio van de Languedoc, aan de rand van het nationale park van de Cevennen en dicht bij de middeleeuwse steden Anduze, Sauve en Vezenobres. Canaules ligt op 30 minuten van Nîmes. Ales, dat op slechts 15 minuten rijden ligt, biedt alle winkel- en amusementsmogelijkheden die u in elke grote stad van zijn omvang kunt vinden. Het heeft ook een prachtig rivierstrand. Nimes, Montpellier en Marseille zijn slechts 3 van de steden die gemakkelijk te bereiken zijn, evenals de stranden aan de kust. In de winter zijn de skistations in de Cevennen ook binnen handbereik. Het skigebied Prat Peyrot - Mont Aigoual ligt op 90 minuten rijden, terwijl het andere skigebied van Cévennes Bleymard Mont Lozère op slechts 2 uur rijden ligt.

  • Landelijk
  • Bosrijk
  • In/bij een dorp

Culinair en wijn

Elk dorp in het gebied heeft minstens één 'wijn cave', soms 2 of 3. Er zijn een aantal restaurants in de buurt, van het plaatselijke café (Troubadour Circus in Saint-Jean-de-Serres) tot de prachtige La Tour de Mole in het middeleeuwse Sauve. Een rit van 15 minuten brengt je naar het mooie toeristische stadje Anduze. Anduze staat bekend als de toegangspoort tot de Cevennen en het heeft een aantal redelijk geprijsde familierestaurants aan beide zijden van de hoofdstraat, evenals enkele echte juweeltjes verborgen in zijn smalle zijstraten. Lokale markten zijn een geweldige plek om verse groenten en fruit te kopen, net als de lokale stalletjes langs de weg. Bezoek de markten, Sommières, Quissac en St Jean du Gard voor de sfeer van 'la vraie France'.

Wat is er te doen

La Bastide des Lavandieres ligt in het centrum van het dorpje Canaules aan de voet van de Cevennen. In de omgeving vind je vele activiteiten, zoals wandelpaden, paardrijden, zwemmen in de rivier, golfen, wijnproeven enz. Een korte rit brengt je naar de bergen van de Cevennen, waar je alle gebruikelijke bergsportactiviteiten zult vinden. Wij zijn gelegen aan een van de zijwegen in het centrum van het dorp, in het hart van de wijnregio van de Languedoc. Aan de rand van het nationale park van de Cevennen en dicht bij de middeleeuwse steden Anduze, Sauve en Vezenobres. Canaules ligt op 30 minuten van Nîmes. Ales, dat op slechts 15 minuten rijden ligt, biedt alle winkel- en amusementsmogelijkheden die je in elke grote stad van deze omvang zou vinden. Het heeft ook een prachtig rivierstrand dat open is gedurende de zomer. Nimes, Montpellier en Marseille zijn slechts 3 van de steden die gemakkelijk te bereiken zijn, evenals de stranden aan de kust. In de winter zijn de skistations van de Cevennen ook binnen handbereik. Het skigebied Prat Peyrot - Mont Aigoual ligt op 90 minuten rijden en het andere skigebied van Cévennes Bleymard Mont Lozère ligt op slechts 2 uur rijden.

  • Bij wandelpaden
  • Bij paardrijroute
  • Vissen

Wat je ook moet weten...

Appartement Olive ligt op het terrein van La Bastide des Lavandieres. Al meer dan anderhalve eeuw is La Bastide des Lavandieres een opvallend verschijnsel in het kleine dorpje Canaules. Het werd oorspronkelijk gebouwd in 1850 en heeft in de tussenliggende jaren een aantal verschillende en diverse bestaansvormen gehad. Op verschillende momenten in de afgelopen 170 jaar heeft het gebouw het dorp gediend als een klein hotel, een café en tijdens de jaren 50 en 60 - een chique Franse nachtclub. Canaules is nu een rustig dorp, maar tijdens deze periode was het eigenlijk bekend als "The Saint-Tropez of the Cevennes". Onder sommige van de opvallende persoonlijkheden die daar optraden was de Franse Elvis - Johnny Hallyday. Hij is misschien niet alom bekend buiten Frankrijk, maar zijn muziekcarrière duurde meer dan 50 jaar en hij is nu, zelfs na zijn dood in 2017, nog steeds een van Frankrijks grootste verkopende zangers die meer dan 100 miljoen platen heeft verkocht. Andere beroemde Franse zangers die optraden in Canaules waren onder meer Jacques Brel, Francoise Hardy en Charles Aznavour. Houd dus tijdens je verblijf in gedachten dat je een ruimte deelt die voorheen werd bezet door enkele van de meest beroemde zangers ooit.

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

We vragen je om het appartement schoon en netjes achter te laten. Als je niet wilt schoonmaken is er een optionele schoonmaakservice beschikbaar aan het eind van je verblijf.
Voor groepen of samen reizende gezinnen is het mogelijk om twee appartementen te huren met 5% korting.

Prijs is inclusief

Handdoeken, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Borg € 150,00
  • Schoonmaakkosten (optioneel) € 50,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Recensies

Appartement Olive heeft de afgelopen 4 jaar geen recensies gekregen.

Prijs per week vanaf

€ 1.000

Prijs per week vanaf

€ 1.000

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
  • De host doet mee aan de Omboekgarantie