Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Le Petit Pigeon

Bekijk album (18)
/
 

Beschikbaarheid van 'Le Petit Pigeon'

Mieke en Dirk van Ingen heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 25 nov 2020

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Le Petit Pigeon heeft 7 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,0
Bezocht in juni 2018

Een paar reakties van onze vakantiegangers van Le Petit Pigeon in 2017:
****
De gekraagde roodstaart, de hop en de wielewaal met jong in de tuin. Super !! Huisje was heerlijk, de rust fantastisch. We hebben enorm genoten van de fietsen. Heel wat dorpjes in de omgeving zo bekeken.
****
Het is een heerlijk huisje met een mooie omgeving. Alles wat we wensen is aanwezig en de bedden zijn geweldig.
****
We hebben weer van de omgeving genoten, een stuk verder door de Concluses van Lussan geklauterd, Avignon toch maar weer bezocht en onze favoriete Aix, al is dat een pittig stukje rijden. Verder heel indrukwekkende oude plaatsjes ontdekt en een wandeling in het schitterende Bois de Paiolive gemaakt. Al met al is het omgevlogen en zitten we de laatste dagen met een beetje weemoed aan het wijntje bij dit super huisje te bedenken dat we wéér afscheid moeten nemen straks.
***
We waren hier al vaker, maar nu nieuwe dingen ontdekt. Mont Bouquet, Les Concluses, Mines des Ocres. Fantastisch ! En uiteraard waren we met lekker weer aan het mooie strandje te vinden. Idyllisch !

9
Bezocht in oktober 2018

Een paar reakties over Le Petit Pigeon in 2018:
****
Een fijn verblijf ! We hebben genoten van het prachtige dorpje, de omgeving, de wijnen van de 'buren' en van Le Petit Pigeon. Heerlijk Frankrijk zochten en vonden we.
****
We hebben een mooie week gehad. Het is een rustig plekje en op de veranda is het goed toeven op hete dagen. Het stadje Uzes vonden we zeer de moeite waard om te bezoeken. Daar zijn we dan ook een paar keer geweest, onder andere om heerlijk te eten.
****
Prachtige vakantie gehad, mooie plaatsjes bezocht, goed weer en mooie omgeving. Frankrijk is een prachtig land.
****
Wat een prachtige locatie en wat een gezellig huisje. Hartelijk bedankt voor het verblijf !
****

9
Bezocht in augustus 2016

Een paar reakties over Le Petit Pigeon:
****
Onze Labrador is deze vakantieplaats niet vergeten ... We hopen dat de periode nog vrij is na een jaartje overslaan.
****
We waren afgelopen weekend aan het verzinnen wat we eind van de zomer nog willen wat betreft een vakantie. En er kwam bij ons beiden naar voren: Le Petit Pigeon !!! We werden van het idee alleen al weer helemaal blij !
****
Een paar kernwoorden van onze vakantie: gezelligheid & borrelen, zon & warmte, zwemmen in de Cèze, gemsen, ijsvogels, kikkers, vos, mooie steentjes, leuke dorpjes. Kortom verslavend.
****
We hebben weer genoten in Le Petit Pigeon. Het was bijzonder de herfstsfeer te ervaren daar. We hebben weer prachtige wandelingen gemaakt en mooie dorpjes bekeken.
****

9
Bezocht in september 2015

Een paar reakties van de vakantiegangers van Le Petit Pigeon:
****
Wij hebben 2 heerlijke weken gehad in jullie huisje. Het is een fijn huisje in een mooie omgeving. De omheinde tuin was heel prettig, ook onze hondjes hebben daardoor een mooie tijd gehad.
****
Het is hier super ! Rustig, gezellig. We hebben eigenlijk nog nooit in een vakantiehuis verbleven dat zo tip top in orde was als dit ! Super !
****
Wat zijn we in een supermooi huisje beland, van alle gemakken voorzien, zijn er nu net een paar dagen en genieten volop. Lekker aan de rivier de Gardon gezwommen en 's avonds genieten van ons terras met een drankje ! Uzès is een geweldig leuk plaatsje, nog volop leven en vertier.
bbq staat nu aan, dus zometeen lekker eten !
****
Wij willen jullie al laten weten dat we al volop genoten hebben van onze vakantie.
Genoten van het huisje, de omgeving en de streek, maar minder van de warmte, die we een beetje van het goede te veel vonden !
****

9
Bezocht in september 2009

De periode in "Le Petit Pigeon" hebben we als goed ervaren.
Het huis ligt in een prachtig bosgebied, a.h.w. midden in de natuur ... na een dagtocht was het weer heerlijk thuiskomen via de mooie oprijlaan, 's-avonds op het bordes luisterden we in alle stilte naar de mysterieuze roep van de bosuil, ondertussen kijkend naar een dikwijls schitterende sterrenhemel.....
Van de prachtige fietsen hebben we maar geen gebruik gemaakt omdat het verkeer langs de toch vrij smalle wegen voor ons als fietser wat gevaarlijk leek en onze vakantieperiode te kort was om binnenroutes te kunnen ontdekken.
Uiteraard hebben we wel mooie wandel- en autotochten gemaakt ... de omgeving is zeer aangenaam en puur.
Kortom, we hebben genoten van de cultuurhistorische waarde van dit gebied ... vanuit een ver verleden kenden we nog de omgeving van Le Pont du Gard, ons viel op dat het met name hier aanmerkelijk drukker is geworden, desondanks zeer de moeite waard.

8

Hier geweest? Schrijf een recensie