Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

La Ganiere

Bekijk album (48)
/
 

Beschikbaarheid van 'La Ganiere'

Sarah Naylor-Butter heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 18 sep 2019

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

La Ganiere heeft 10 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,8
Bezocht in juli 2018

Wat hebben we genoten van ons verblijf bij jullie! We voelden ons direct welkom! We kwamen niets tekort in La Ganiere, het voelde aan als thuis. Het was heerlijk vertoeven in de grote tuin, met zoveel leuke plekjes om te zitten. De kinderen beleefden dolle pret in het zwembad. Van hieruit konden we, dankzij jullie tips, de regio verkennen. Zo brachten we een bezoekje aan de grotten de la Cocalieres, gezellige marktjes en dorpjes in de buurt, een dagje aan de rivier, ... bedankt voor de mooiste tafel die jullie voor ons regelden in Quinquette de la Lecque. We hadden een gezellige avond langs het water! Kortom we hadden een fijne vakantie met ons gezin bij jullie! We komen graag nog eens terug! Noot van de eigenaren; we hebben in ons gastenboekje van Jinte en Lena twee ongelooflijk mooie tekeningen gekregen en heel mooie lieve teksten, we zijn er heel erg blij mee!

9
Bezocht in juni 2018

Carla: Amazingly it is 5 years since our last visit to your wonderful gite. Our mistake! Everything remains to the high standard we have previously experienced including your professional attentiveness. The new pool is superb, the garden maturing beautifully. Another wonderful visit, this time with two family members. We greatly look forward to returning!
Adrie: Thank you for a wonderful holiday! Our every need was accommodated and tended to. We hope to see you again in the very near future. Warmest regards.

10
Bezocht in oktober 2017

Nadat we hier in mei met de motor zijn geweest, zijn we in oktober met de auto gekomen om wederom te genieten van de prachtige omgeving. We hebben een super mooie week gehad. Ik heb zelfs nog gezwommen! Door de geweldige adviezen hebben we weer heel veel mooie plekken ontdekt. We hebben met de auto de motortomtom gebruikt waardoor we super leuke weggetjes hebben ontdekt. We hebben heel veel mooie foto's kunnen maken. We komen volgend jaar graag weer terug! Tot dan.

10
Bezocht in september 2016

Nu wij hier voor de 2e keer zijn weten wij het zeker; wat is het hier fantastisch. Het is niet alleen het huis of de omgeving. Absoluut ook hoor, maar niet geheel onbelangrijk: het gaat ook om jullie, hoe jullie met gasten omgaan. Twee jaar geleden schreef ik al "jullie zijn lieverds'. Dat vind ik nog steeds. Jullie weten er alles aan te doen om de gasten het naar hun zin te maken. Dank voor alles. Oh ja....en als de rose van Chateau de la Selve en jullie wijntje van Peyre Brune open gaat, zullen we zeker aan jullie denken!

10
Bezocht in juni 2016

Het was weer heerlijk toeven bij jullie in jullie leuke en gezellige huis, de tuin en het zwembad. En als we het eventjes niet meer wisten, stonden jullie klaar met tips om dit werkelijk prachtige stukje France te ontdekken! Drie weken waren te kort; dus moeten we terugkomen!

10

Hier geweest? Schrijf een recensie