Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

La Grande

Bekijk album (49)
/
  • 10
  • 2
  • 5
  • 8
  • 1
  • 3
9,2
Waardering
 

Beschikbaarheid van 'La Grande'

Sarah Naylor-Butter heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 05 mei 2021

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

La Grande heeft 25 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,2
Bezocht in september 2018

Het was heel leuk vertoeven hier in La Grande Ganiere. Mooie omgeving en natuurvelden, heel wat bezienswaardigheden. De weergoden zijn ons deze week zeer gunstig geweest. We louteren nog lang de herinneringen aan de voorbij dagen.

9
Bezocht in juli 2018

We hebben hier een klein paradijsje ontdekt! Wat hebben we genoten van een onvergetelijke week! Alles was hier meer dan voorzien. Zo hadden wij voor elke maaltijd telkens een ander plekje om te vertoeven. Wij maakten graag gebruik van al jullie gezellige hoekjes! Bedankt voor jullie tips en wasje.. jullie doen dit met hart en ziel, leuk om te zien! We hadden graag nog veeeeeeel langer gebleven maar helaas..aan alle mooie liedjes komt snel een eind. We raden dit plekje zeker aan bij vrienden en familie! P.S. het alarmsysteem van het zwembad werkt perfect -:) dat hebben wij meer dan eens kunnen bewijzen.

9
Bezocht in juli 2018

Onze bedoeling was een rustgevende familievakantie te beleven. Dankzij jullie en deze TOP locatie is dit voor de volle 100% gelukt. De tuin, het zwembad, de vele ligbedden, de leuke zitplaats onder de druivenranken, .. kortom deze accommodatie is perfect. Bovendien is alles hier ter plekke aanwezig zodat we ook op dit vlak niets tekort kwamen. Net thuis. Alles aanwezig voor onze huiskoks. We kunnen niets anders dan thuis vol lof vertellen over hetgeen jullie hier opgebouwd hebben.

9
Bezocht in augustus 2017

Net zoals vorig jaar hebben we hier weer een fantastische vakantie gehad. Twee weken zijn voorbij gevlogen. Dankzij de goede zorgen van Detmer en Marianne hebben we kunnen genieten van alles! Hartelijk bedankt en hopelijk tot weerziens!

10
Bezocht in augustus 2017

Jullie hebben de gave om een sfeer te creëren waarbij mensen zich goed voelen. Het voelt hier zo goed, en dat komt niet alleen door het prachtige weer, mooie omgeving en fijn huis! Ik kan alle complimenten gaan herhalen van de vorige gasten, want ik ben het overal mee eens, maar ik wil jullie vooral bedanken dat jullie zo'n dappere stap hebben durven nemen. Dit is jullie blijkbaar op het lijf geschreven en daardoor hebben wij een geweldige, ontspannen, heerlijke vakantie gehad. En kunnen we er weer een werk/school jaar tegen aan! Ik hoop dat we hier nog eens terug zullen komen! Bedankt voor jullie lieve zorgen!

10

Hier geweest? Schrijf een recensie