Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Villa Les Seuils

Bekijk album (34)
/
 

Beschikbaarheid van 'Villa Les Seuils'

Let op! Hans van den Dorpel heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 04 apr 2019

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Villa Les Seuils heeft 11 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,2
Bezocht in november 2017

Luiken en ijzerwerk geschilderd!
Tuin mooi gesnoeid, traptreden zijtuin opnieuw gemaakt en leuning geplaatst. Zwembad onderhoud, nieuw zandvilter en pompsysteem aangepast. Buitenverlichting uitgebreid en verbeterd.
Chromecast geïnstalleerd (voor Netflix toepassing).

10
Bezocht in oktober 2016

We hebben de buitenmuur bij de douche opgeknapt, gesnoeid en genoten.

9
Bezocht in juli 2016

29 juni 2010
Oké, onze week is nog niet om, maar ik heb vanaf dag 1 de neiging om jullie te complimenteren met dit fantastische huis. Doe ik dus. Allereerst de plek. De beste plaats van het plan, lijkt me. Prachtig uitzicht, perfect gesitueerd. Buitengewoon praktisch en volledig. Iedere vierkante meter heeft een aangename of zinvolle invulling gekregen. Overal lijkt over nagedacht. Een fantastisch aangelegde tuin. Daar ben ik helemaal van onder de indruk (een Franse tuinarchitect?). Jullie moeten wel heel creatieve mensen zijn. Ik kan nog even doorgaan: De vorm van het huis (efficiënte bruto/ netto verhouding), waardoor een aangenaam open soort van pleintje ontstaat; de jeu-de-boules baan. Ook wanneer je hem niet gebruikt is het visueel een perfecte beëindiging van de tuin. De verschillende terrassen, je hoeft er geen gebruik van te maken maar ... je voelt ze. Leonardo da Vinci doet het helemaal prima op het loungeterras. En dan de heel vele andere details. Kortom creatief en ook nog buitengewoon praktisch. Nogmaals, alles wat je nodig kunt hebben is er, zelfs fietsen. En niet te vergeten een snel internet. Normaal ben ik niet zo complimenteus, maar we zijn echt onder de indruk. Dit wilde ik jullie even laten weten. Was wel verdiend, vind ik.
Groet en natuurlijk alvast dank voor dit aangenaam verblijf vanuit jullie Les Seuils.

10
Bezocht in september 2014
Rita Degryse-Laan

Zoals wij in het gastenboek hebben geschreven konden wij niets negatiefs vertellen over ons verblijf in dit heerlijk huis. We waren "thuis" op vakantie.
Wat wil je nog meer. Alles aanwezig. Zelfs prachtig weer. Elke dag baantjes trekken in het heerlijke zwembad. De omgeving verkennen, wijn proeven, wandelen etc. Een plek om terug te komen.

De naam van het huis prachtig gevonden.

9
Bezocht in september 2014

Jullie fotoboek geeft heel mooi aan wat een inspanningen er zijn geleverd om deze gastvrije plek te verwezenlijken. Respect! We hebben ons hier heerlijk thuis gevoeld en ontzettend genoten. Hartelijk dank voor het in ons gestelde vertrouwen. Het "“thuis” gevoel" maakt deze vakantie onvergetelijk.

9

Hier geweest? Schrijf een recensie