Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

La Roche

Bekijk album (23)
/
 

Beschikbaarheid van 'La Roche'

Marianne Grilk-Camfferman heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 22 mei 2019

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

La Roche heeft 1 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,0
Bezocht in mei 2019

Wat ontzettend leuk, wij zijn de allereerste gasten in La Roche. Alles is helemaal nieuw in de gite, het ziet er geweldig uit en voelt comfortabel aan. De diverse terrassen geven je steeds een andere kijk op de tuin en het super uitzicht. De tuin zelf is een explosie aan bomen, bloemen en planten met daarin een heerlijk zwembad. De locatie was voor ons ideaal, we konden zo vanuit de gite een pad op om hard te lopen. Dit deel van de Cevennen kenden we al, we hebben dan ook weer heerlijk genoten van de leuke markten en terrasjes in Barjac, St. Ambroix en Les Vans en zelfs in de rivier de Ceze gezwommen. De directe omgeving is heerlijk rustig, we hebben dan ook super goed geslapen. Een aanrader wat ons betreft, we komen zeker terug!

9
Reactie van Marianne Grilk-Camfferman

Merci San en Rem, fijn om te horen dat onze noeste arbeid zijn vruchten heeft afgeworpen. De eerste gasten, dat is altijd spannend en we zijn daarom heel blij met jullie positieve feedback!

Hier geweest? Schrijf een recensie