Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

La Roche

Bekijk album (25)
/
 

Beschikbaarheid van 'La Roche'

Marianne Grilk-Camfferman heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 10 jul 2019

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

La Roche heeft 4 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,3
Bezocht in juli 2019

Met stramme kuiten strompelen we straks naar onze motoren om weer verder te reizen. Stram, want de ochtendwandeling van eergisteren was niet een ochtendwandelingetje van 8 km, maar een prachtige ronde door deze fantastische omgeving van 21 km. Zo hebben we het hier wel mooi verkend. En na jullie tips met de mooie plekjes voelden we ons super thuis hier! Toen we een nieuw appartement zochten via internet kwamen we niets tegen dat ons zo beviel als jullie stekje! Heel veel succes en vooral plezier met jullie gite en huis. Geniet van de plek, het is kostbaar. Wij 'brommeren'door en wie weet..... au revoir!

9
Bezocht in juni 2019

3 weken genieten van jullie gastvrijheid op een schitterend plekje in de Cevennen te midden van een mooie natuur. Gastvrij door jullie ontvangen met allerlei extraatjes verrast. Een gite, verzorgd, netjes, schoon en van alle gemakken voorzien. Jullie stonden open voor alle vragen die we hadden en zorgden dat we on bij jullie thuis voelden. Vanuit dit plekje maakten we verschillende mooie tochten o.a. naar Les Brouses, Banne, Portes, Courry en Gagnieres waar we wandelden en over de rotsen klauterden zoals in le Bois de Paiolive. Bezochten de grotten, Montpellier en le Camarque. Genietend van Gods grote schepping zwemmen in de Middellandse zee, de Ceze en jullie zwembad. Genoten vanaf het terras van de vele vogels die we zagen en hoorden, de bloemen en hagedisjes!

9
Bezocht in juni 2019

Wat hebben wij genoten van onze week in jullie nieuwe gite. Het ziet er prachtig uit en er ontbrak ons aan niets. We raakten alleen de tel kwijt bij het aantal terrassen -:). Het zwembad was heerlijk verkoelend, het weer prachtig en jullie tuin zorgde iedere morgen weer voor verrassende nieuwe bloemen. Wij kijken alweer uit naar september om wederom een weekje te genieten van jullie super gite. We wensen jullie heel veel geluk en plezier met deze nieuwe stap. Een stukje paradijs op aarde!!

10
Bezocht in mei 2019

Wat ontzettend leuk, wij zijn de allereerste gasten in La Roche. Alles is helemaal nieuw in de gite, het ziet er geweldig uit en voelt comfortabel aan. De diverse terrassen geven je steeds een andere kijk op de tuin en het super uitzicht. De tuin zelf is een explosie aan bomen, bloemen en planten met daarin een heerlijk zwembad. De locatie was voor ons ideaal, we konden zo vanuit de gite een pad op om hard te lopen. Dit deel van de Cevennen kenden we al, we hebben dan ook weer heerlijk genoten van de leuke markten en terrasjes in Barjac, St. Ambroix en Les Vans en zelfs in de rivier de Ceze gezwommen. De directe omgeving is heerlijk rustig, we hebben dan ook super goed geslapen. Een aanrader wat ons betreft, we komen zeker terug!

9
Reactie van Marianne Grilk-Camfferman

Merci San en Rem, fijn om te horen dat onze noeste arbeid zijn vruchten heeft afgeworpen. De eerste gasten, dat is altijd spannend en we zijn daarom heel blij met jullie positieve feedback!

Hier geweest? Schrijf een recensie