Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Les Trois Cyprès ...

Bekijk album (29)
/
 

Beschikbaarheid van 'Les Trois Cyprès ...'

Froukje Veltkamp heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 21 jun 2020

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Les Trois Cyprès ... heeft 41 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,9
Bezocht in augustus 2019

Wij hebben een fantastische vakantie gehad in een prachtige omgeving waar je leuke uitstapjes kunt maken.
In de woningen en de mooie bloemrijke tuin rondom ontbreekt het werkelijk aan niets.
De vele terrassen, het zwembad en het speeltoestel voor de kinderen maken dat je hier een hele leuke vakantie kunt beleven met 2 gezinnen en opa en oma.
Froukje zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is waardoor je een onbezorgde vakantie beleeft.

10
Reactie van Froukje Veltkamp

Mijn hartelijke dank voor uw lovende recensie. Hoe fijn is het te lezen dat u met 3 generaties zo genoten heeft van ''Les Trois Cyprès'' en de omgeving.

Bezocht in juli 2019

We hebben een hele fijne vakantie gehad.
We hebben erg genoten van de prachtige tuin en het zwembad.
En wat een mooie streek !
We bezochten de Gorges d'Heric, Olargues, Roquebrune, Béziers, de sluizen van Fonseranes en het Canal du Midi, Narbonne, Gruissan, ,..
We komen zeker terug want er valt ongetwijfeld nog veel meer moois te ontdekken.
Dankjewel voor de gastvrijheid.
Katie, Ger en Dorry Lindt.

10
Bezocht in juni 2019

Gezin met 2 kinderen.
Het huis met de prachtige omliggende tuin en het zwembad was een ideale vakantie setting. Met alle diverse terrassen konden we kiezen voor zon - of schaduwplekjes; de kinderen konden zich vermaken met de schommels en in het zwembad en 's avonds de planten water geven vonden ze ook erg leuk!
We hebben er ook de hittegolf meegemaakt in Prades.
Met Froukje hebben we goed contact gehad en ze heeft gezorgd dat het ons aan niets ontbrak.
Een super vakantieplek !

9
Reactie van Froukje Veltkamp

Mijn hartelijk dank voor uw recensie. Hoe prettig is het te lezen dat u ''Les Trois Cyprès'' een ideale vakantie - setting en een super vakantieplek vindt.

Bezocht in juni 2019

Van 1-15 juni verbleven mijn vrouw en ik in het uitstekende vakantieverblijf Les Trois Cypres, de eerste week met het gezin van mijn zoon, de tweede week met zijn tweeën.
Het was heel aangenaam dat we over 2 huizen beschikten, één waar het gezin van mijn zoon sliep en in het andere sliepen mijn vrouw en ik.
We hebben genoten van de kleinkinderen, die veel plezier hadden in het zwembad, op de schommels en in de tuin, waar ze over de paadjes renden en van alles ontdekten, vlinders, vruchten, mooie stenen, hagedissen.
Een wandelingetje naar de Vernazobre vonden ze ook wel leuk, maar het liefst bleven ze thuis, waar het zwembad favoriet was.
Als de kinderen sliepen , hadden we als volwassenen alle tijd voor elkaar en we praatten en discussieerden dan ook, vaak tot diep in de nacht onder een flonkerende sterrenhemel, aan de tafel in de tuin onder het genot van een glas wijn. Die gesprekken zijn zo belangrijk, maar door het drukke leven thuis in Nederland komen we er daar niet aan toe.
We hebben de kinderboerderij in Cessenon bezocht, een aanrader.
Eten met de kinderen in de tuin van Café de la Paix in St.Chinian is ons ook goed bevallen.
Mijn zoon en schoondochter hebben samen wijn geproefd op de wijnchateaux, terwijl wij op de kinderen pasten. Ze waren daar heel enthousiast over en er gingen dan ook meerdere dozen wijn mee terug naar Nederland.
De tweede week hadden we voor ons tweeën en hebben we aan elkaar en onze hobby's besteed.
Zij schildert graag en was opgetogen over het licht
Ik fiets graag en heb lange tochten gemaakt volgens de routes die ik op de fietskaarten bij de informatie in huis vond. Het is een bijzonder goede en mooie streek voor fietsliefhebbers., een aanrader!
Samen hebben we nog Minerve bezocht en op de terugweg bij La Table in Assignan gegeten.
Beide kan ik aanraden.
We hebben 2 weken lang buiten geleefd en genoten van het prachtige uitzicht, de rust, de privacy, het comfort, de ruimte en schitterende omgeving.
Voor wie dat zoekt is Les Trois Cypres beslist een aanrader.
De formule van 1 week met de kinderen en 1 week met zijn tweeën is ons ook goed bevallen, maar we waren graag langer gebleven. Zo mogelijk doen we dat volgend jaar.

10
Reactie van Froukje Veltkamp

Mijn hartelijke dank voor uw enthousiaste recensie en de tips, waar andere huurders gebruik van kunnen maken. U bent weer welkom. Er wordt al geboekt voor 2020. Tip van mijn kant: Als de kleinkinderen leerplichtig worden zijn de mei-en herfstvakanties heel geschikt voor uw formule. Het zwembad is dan ook verwarmd. Voor de periode dat u alleen met uw vrouw in ''Les Trois Cyprès'' bent voor/na de mei-en herfstvakantie geldt dan een lager tarief. In de herfst zijn de wijngaarden prachtig rood gekleurd. Een heel mooi object voor een schilder.

Bezocht in juni 2019

Mei 2019. Lisette met partner.
Het was een fantastische vakantie, het huis op een prachtige privé plek!
En die tuin! Zo in harmonie!
Meer dan een aanrader.

10
Reactie van Froukje Veltkamp

Dank voor uw enthousiaste reactie m.b.t. uw vakantie en ''Les Trois Cyprès''.

Hier geweest? Schrijf een recensie