Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Mas Magali

Bekijk album (33)
/
 

Beschikbaarheid van 'Mas Magali'

Gerd heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 19 mar 2019

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Mas Magali heeft 3 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

8,0
Bezocht in augustus 2015

Waanzinnige locatie waar we een heerlijke vakantie hebben doorgebracht met ons gezin. Je moet je bewust zijn van het feit dat de dagelijkse boodschappen op 45 minuten rijden zijn maar het natuurschoon wat je daarvoor terug krijgt is top!
Gerd is een aardige en emabele kerel die zeer klant gericht is. Het zwembad is prachtig en zeker met de hoge temperaturen een heerlijke verkoeling. Aan het huis mankeert wel het een en ander maar dat mag de pret niet drukken.

8
Bezocht in juli 2010

Het was ver rijden en HOOG maar...Mas Magali in la Bastide met zijn 71 inwoners en nu al 72 ;-) deze plek heeft God nog niet gevonden. Weg van alle drukte, massa toerisme, maar wat is er dan wel? Rust, stilte, zeer mooie omgeving en vriendelijke mensen. Wat hoor je daar? een vlieg, de wind en je eigen stem. De Mas dik in orde en wat een zalig zwembad.Niet te vergeten, Gert een super sympathieke kerel met heel veel positieve energie! Een klein min puntje (om iet te zeggen) als je een gevoelige maag hebt voor al dat bochten werk( je zit natuurlijk wel in de bergen). Het is 3 kwartier bochten naar beneden of naar boven. Super vakantie, veel gelezen en gezwommen, prachtige schoenen gekocht in Perpignan ;-) Doe zo voort Gert!

9
Bezocht in augustus 2008

heej!
ik ben hier in 2008 met mijn familie geweest!
het was in een woord, supergeweldig!! het leek net of we in een film waren, zo leek het haast wel. we hadden een grote ruimte en het zwembad was ook super. ook Gerd en zijn dochtertje Magali zijn heel leuke, aardige mensen! deze vakantie hoort zeker bij een van mijn beste vakanties. het enige nadeel was, dat het overal naartoe een beetje ver reizen was. ik wil er het liefst dit jaar weer naar toe. het was gewoon geweldig!
liefs, marlieke

9

Hier geweest? Schrijf een recensie