Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Maison Mimosa

Bekijk album (15)
/
  • 4
  • 1
  • 1
  • 2
  • 1
 

Beschikbaarheid van 'Maison Mimosa'

Let op! Anya Niewierra heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 26 jun 2020

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Bezocht in juni 2010

We waren de eerste gasten in dit geheel vernieuwde huis in Pezilla. De doop dus. Het huisje is echt met heel veel smaak ingericht. Alles is aanwezig en - niet onbelangrijk - het bed slaapt uitstekend. Dat de woonkamer onder is, de slaapkamer en de badkamer op de eerste verdieping en de grote keuken op de tweede verdieping was even wennen. Je liep wel eens de verkeerde trap op. Vanuit de keuken kun je meteen naar buiten en daar dan ook lekker buiten eten. Het huis voldoet uitstekend.

Pezilla is een klein dorpje. Geen winkels, de bakker komt 5 maal per week langs. Voor ons was dat om 12.00 uur. Bij de bakker integreer je meteen met de dorpsbewoners. Zij vinden het wel interessant dat er buitenlanders zijn. Er wordt heel wat afgekletst en later komen ze je van alles brengen ( heerlijke kersen).
Tip, als je aankomt breng dan meteen je eerste levensmiddelen mee. Kun je kopen op 15 km afstand, in St Paul de-Fenouillet of in Ille-s-Têt. Daar zijn goede winkels. Vanuit Pezilla doe je er gauw 25 minuten over (veel bochtjes).

We hebben genoten van de rust van de streek, er zijn wandelmogelijkheden, natuur is mooi en mooie tochten gemaakt naar de kastelen van de Kartharen.
Echt genoten.
Hein en Ursula Verschuur.

8

Hier geweest? Schrijf een recensie