Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

L'ancienne vigne

Bekijk album (48)
/
 

Beschikbaarheid van 'L'ancienne vigne'

Let op! Hans & Vera Puttenstein heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 02 feb 2019

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

L'ancienne vigne heeft 38 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,3
Bezocht in september 2018

Fantastisch! Wij (stel met zoontje van 4) hebben 2 heerlijke weken gehad in dit prachtige huis. Vanaf de veranda en de mooi aangelegde tuin is er een geweldig vrij uitzicht op de Pyreneeën. Het zwembad is lekker groot en wordt keurig schoongehouden. Het huis zelf is perfect onderhouden, ruim en van alle gemakken voorzien. Echt werkelijk waar een pracht van een huis, wij zouden hier zo weer terug komen.

10
Bezocht in augustus 2018

We hebben in augustus 2018 een fijne week gehad in l’ancienne vigne. Een mooi en schoon huis, van alle gemakken voorzien. Niets ontbreekt in het huis. Een fijn zwembad, prachtig uitzicht op de Pyreneeën. Dichtbij zee, leuke plaatsjes en uitstapjes.
De gastvrijheid en betrokkenheid van Hans en Vera maken het extra aangenaam. We voelden ons welkom.

9
Bezocht in juli 2018

Wij hebben 2 heerlijke weken gehad. Prachtig ruim huis, van alle gemakken voorzien, heerlijk zwembad en fijne tuin. De Middellandse zee in de buurt, leuke dorpjes. Het was in elk opzicht een fantastische vakantie. Nu al zin in volgend jaar

Fam Verbakel

9
Bezocht in juli 2018

Wat een zalige terugkeer. 5 jaar geleden, hebben wij dit juweeltje ontdekt en hadden we toen na 2 weken met een traantje en krop in de keel verlaten. Zelfs onze zoon Arthur (nu 9j) heeft op school 1 maand geleden een spreekbeurt gehouden over zijn beste vakantie (deze hier van 5j geleden). Woorden schieten ons telkens tekort, geen enkele foto of commentaar kan dit gelukzalig gevoel hier omschrijven ! Dit voelt aan als ons 2° huis...We hebben in die 5 j nog twee keer andere vakantiehuizen gehuurd in dezelfde regio, doch geen enkel kan aan dit tippen. Een aanrader, zien is geloven, beleven is dromen !!! Proficiat Hans en Vera, jullie zijn een toonbeeld van hoe het moet zijn, kwaliteit + netheid + compleet. Jullie krijgen terug een 10/10 van ons met +++. We nemen nu terug een verfrissende duik in jullie zwembad..A bientot !!!

10
Bezocht in juni 2018

Wij (2 gezinnen met 2 kleine kindjes) hebben mogen genieten van de gastvrijheid, rust, comfort en privacy in het huis van de familie Puttenstein: L'Ancienne Vigne. Het huis is werkelijk van alle gemakken voorzien en mocht je onverhoopt toch iets vergeten zijn; het is vast aanwezig in L'Ancienne Vigne. Vanuit het huis is er een prachtig uitzicht, de tuin is zeer goed onderhouden en op regelmatige basis komen tuinman en zwembadman e.e.a. bijhouden/onderhouden. Het vertrouwen en de gastvrijheid dat gegeven wordt door de eigenaren dragen eraan bij dat de vakantie is zoals een vakantie moet zijn: zorgeloos en alle tijd om te genieten van de mooie en belangrijke dingen in het leven.

10

Hier geweest? Schrijf een recensie