Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Mas l’Arcadie

Bekijk album (17)
/
 

Beschikbaarheid van 'Mas l’Arcadie'

Jan Trimpe Burger & Monique Gijzels heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 21 jun 2021

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Mas l’Arcadie heeft 39 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,8
Bezocht in juli 2021

Voor ons was dit een geweldige vakantie. Dit wordt gevoed door een heerlijk appartement, een fantastisch uitzicht, zeer aardige eigenaren en een fijn zwembad. Het geheel wordt uitstekend onderhouden, de tuin is groen en je waant je door de diverse palmen in een mediterrane sfeer. De tips voor bezoekjes zijn geweldig en worden gedoseerd aangeboden. Meestal gaan we niet twee maal naar hetzelfde adres maar nu slaat de twijfel toch wel erg toe. Een klasse adres!!!!

9
Reactie van Jan Trimpe Burger & Monique Gijzels

Merciiiiiiii Ria en Rien!!

Bezocht in september 2020

Een heerlijke plek om tot rust te komen. Het appartement (bg) is niet groot, maar voldoende ruim als je veel buiten bent. De bedden zijn uitstekend, net als badkamer en keuken. Alles is aanwezig! De gastvrijheid van Jan en Monique wordt in bijna alle recensies uitermate positief beoordeeld en daar sluiten wij ons volledig bij aan! Tenslotte de omgeving: geweldig!! Er is veel te zien, te doen en van te genieten.

9
Reactie van Jan Trimpe Burger & Monique Gijzels

Merci beaucoup Marijk & Henny!

Bezocht in augustus 2020

Een heel leuke week gehad in Mas l'Arcadie. Genoten de rust, het zwembad en het omliggende landschap. Jan en Monique zijn heel gastvrij en super behulpzaam!

10
Reactie van Jan Trimpe Burger & Monique Gijzels

Bonjour Stefan, Wat fijn dat jullie zo genoten hebben. De volgende keer een andere fietstocht door de Pyreneeën. Keuze genoeg!

Bezocht in juli 2020

Dag Jan en Monique,
We hebben reeds voor de 4° keer kunnen genieten van onze vakantie op jullie prachtig en verzorgd domein/locatie.
Veel ga ik er niet aan toevoegen, kan enkel onze voorgaande recensies bevestigen en bij leven en welzijn zeker een 5° keer.

10
Reactie van Jan Trimpe Burger & Monique Gijzels

Merci Kurt en Catherine en we zien jullie graag terug @ Mas l'Arcadie!

Bezocht in augustus 2019

Een heerlijke plek om tot rust te komen. Toen wij er waren was het warm maar aangenaam met een windje. Jan en Monique waren er voor je en wisten ons goede tips te geven. We voelden ons erg welkom en ze wisten op gepaste manier contact te maken en ons op ons gemak te stellen. In ons geval was er zelf over nagedacht hoe je zelfs als mindervalide ergens toch kon komen. We zijn erg tevreden. Oja, bij aankomst kregen we een fles wijn van het huis. Die was erg lekker! Jammer dat we niet nog 1 als herinnering mee hebben genomen. We zijn dankbaar en hebben genoten!

9
Reactie van Jan Trimpe Burger & Monique Gijzels

Bonjour les filles en dank jullie wel voor de mooie woorden én de pakken Hagelslag ;-) Die extra fles wijn van het huis houden jullie te goed!

Hier geweest? Schrijf een recensie