Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

L’amour

Bekijk album (13)
/
  • 2
  • 1
  • 1
  • 0
  • 1
 

Beschikbaarheid van 'L’amour'

Stan Van Opstal heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 12 sep 2020

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Bezocht in september 2010

Klein, heel schattig huisje in een gehucht van een paar huizen waar vooral stilte de boventoon voert. Geen opsmuk, sober, maar alles wat nodig is zit erin. Een plek om tot rust te komen, rondom het huisje veel ruimte om ongestoord buiten te zitten. In het huisje blijft het wel opletten met zowel de trap en bij naar buiten gaan met de hoogte van plafond en deurpost.
Als je het geluk hebt kun je vanaf het zwembad genieten van prachtige luchten bij ondergaande zon. De houtkachel en het gratis hout zijn geweldig op frisse avonden
Marja en Stan ontzettend hartelijk en behulpzaam, hond(je) Moos heel aangenaam gezelschap. De huurders van de andere huisjes zie je niet, iedereen heeft veel privacy.
Als je basic ergens alleen wilt zijn of, zoals de naam van het huisje het al zegt, je in de romantisch fase van je relatie zit of als je het huisje huurt voor de kinderen (en zelf een groter huisje) is het een heel goede plek om te vertoeven.

8

Hier geweest? Schrijf een recensie