Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Domaine de Leyvinie

Bekijk album (32)
/
 

Beschikbaarheid van 'Domaine de Leyvinie'

Let op! Leo De Goede heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 20 sep 2020

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Domaine de Leyvinie heeft 1 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

10,0
Bezocht in september 2020
Georgine en Koos Hartnack

Beste Leo en Helma
Eerste plaats wil ik jullie hartelijk bedanken voor de ontvangst ondanks dat de verhuur periode al was gesloten. het was zeer aangenaam de twee gesprekken te hebben over het eventuele kopen van het geheel. We hebben alle adviezen en wijze raden in ons hart gesloten en zullen daar zeker een goede overdenking van maken in het maken van een keuze wel of niet met een andere stel. We gaan van af nu opzoek hoe we de financiën kunnen rond maken zodat we aan de 730.000 komen. Wat ons betreft , we zijn helemaal verliefd op Leyvinie en weten dat dit het is. Met alle respect voor jullie keuze en jullie gemak dat je in zee gaat met dat andere echtpaar wat het geld zo op tafel kan leggen. Daar om zouden we het wel fijn vinden om het te horen wanneer jullie de tot de verkoop aan anderen zijn gekomen. Dan is het zo dat dit niet voor ons bestemd is.
Ik weet niet of jullie uberhaubt de gegevens van ons hebben omdat we alleen contact hadden met Han van de Geest. Dus bij deze al onze gegevens.
Nogmaals heel bijzondere dank voor jullie openheid en tijd die jullie gegeven hebben. Het was een voortreffelijke verblijf en alles was naar onze zin.
Mat een warme groet
Koos en Georgine Hartnack en de pyreneese hond Patou
06-36499171
andoorn 54 , 8265KM Kampen
www.Fathersroyallove.com ( stichting)
www.kinglyexpressions.nl ( expressie bedrijf)
eigen mail adressen: hartnack@home.nl. en nathanael255@gmail.com

10

Hier geweest? Schrijf een recensie