Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Villa Bâton

Bekijk album (13)
/
 

Beschikbaarheid van 'Villa Bâton'

Thijs heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 23 jun 2019

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Villa Bâton heeft 5 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,8
Bezocht in juni 2019

Een geweldig vakantiewoning op een zalig groot en wijd domein, waar je oa reeën kan spotten!
Binnenin is alles zoals op de foto's. Zeer aangenaam ingericht en voldoende uitgerust.
De omgeving is zeer rustig, geen toeristisch gebied, maar dat doet net deugd!
Thijs kan je steeds contacteren voor eender welke vraag, ook dat is op en top luxe!
Voor ons een echte voltreffer!

10
Bezocht in augustus 2018

Wij hebben een heerlijke week gehad in Villa Baton. We kwamen voor een weekje rust, in een nog niet zo toeristisch gebied, waar we af en toe een activiteit konden ondernemen. Dat hebben we allemaal gekregen. Het huisje is handig en sfeervol ingericht, zonder al te veel poespas. In de goed uitgeruste keuken is het prima koken. De maaltijden genoten wij elke dag buiten, waarbij we de tafel gedurende de dag verplaatste al naar gelang de behoefte aan zon of juist schaduw. Voordeel daarvan is dat je uitzicht telkens anders is. We vonden het heerlijk om een beetje te rommelen rondom het huis: bramen plukken, lezen, rondje wandelen, wat snoeiwerkzaamheden verrichten (we hadden zelf gevraagd of we konden helpen), etc. We bleven na het avondeten bewust buiten zitten, om tijdens de schemering te genieten van het nachtleven van de dieren: vleermuizen, valken, een uil (heel dichtbij!), vos en reeën. Natuurlijk is het even wennen aan al het geritsel tussen de struiken en in de bermen. Toch merk je hier pas dat het in Nederland nooit echt stil is. Bovendien was de sterrenhemel zelfs met volle maan op komst, schitterend. In het dorpje zit een goed restaurant en het is een waar genot om via mooie kleine wegen naar de dorpjes en steden in de omgeving te gaan voor een bezoekje aan de bakker of supermarkt. De tijd lijkt af en toe te hebben stilgestaan. Je bent ook zo bij een mooi meer, waar het goed vertoeven is in de zomer (zonder dat het te druk is). We hebben Thijs een aantal keer gezien, hetgeen op ons initiatief was; je wordt met rust gelaten als je daar behoefte aan hebt. Hij ziet de plek als een groeilocatie; stapje voor stapje komen er dingen bij. Verwacht dus niet dat alles al klaar is, maar dat vonden wij juist de charme. De suggestie van ons om te zorgen voor ligstoelen is meteen ter harte genomen: die zijn er inmiddels.

9
Bezocht in maart 2018

Een heel bijzondere plek! Wat een rust en stilte en alle privacy... je hebt uitzicht naar alle kanten over de heuvels van de Creuse, 's Nachts zie je véél sterren, en allerlei dieren hoor je buiten - onder andere de herten die je ook wel tegenkomt.
De prachtigste wandelingen zijn er te maken, en je zit heerlijk buiten voor of achter het huis. Binnen is alles heel helder en verzorgd en schoon, de inventaris compleet en mooi
Geschikt om eens echt uit te rusten in de natuur, op avontuur in deze mooie omgeving. Ook de dorpjes in de buurt zijn een bezoekje waard, en de spectaculaire rivier de Creuse.

10
Bezocht in maart 2018

We komen net terug van deze prachtige plek!
Als je rust wilt, hier heb je die! Echte stilte & prachtige natuur rondom het huis.
We waren erg gecharmeerd van de inrichting van het huis. En het klopte, we voelde ons meteen thuis. Met de houtkachel en de charmante details...
Thijs en Hester hebben ons zeer hartelijk ontvangen, en ons in alle rust laten genieten van een heerlijke week rust en vrijheid. We hebben prachtige wandelingen gemaakt in de omgeving.
We komen zeker terug!

10
Bezocht in februari 2018

Ik heb eind februari hier een week door gebracht. Wat een mooie plek en wat een rust! Wat een ruimte om je heen en overal uitzicht over de velden en de bomen.
Het was koud die periode, maar met de twee houtkachels was het lekker warm in huis. Alle comfort, niets mist in dit huis, er is internet. De bedden zijn goed, ik heb heerlijk geslapen.
Ik heb in de omgeving prachtige wandelingen gemaakt, het landschap is er oud, heuvelachtig met kleine weides en bossen. De dorpjes in de omgeving passen mooi in het landschap.
Er waren veel heldere nachten en de hemel was bezaaid met sterren, je bleef je verwonderen.
Het is een plek om tot rust te komen en ik kan me voorstellen dat het ook een goede plek is om er zonder afleiding een tijdje te werken of te schrijven.
Wanneer je afleiding zoekt is er genoeg te zien en te doen in de omgeving. Limoges is een interessante grote stad.

10

Hier geweest? Schrijf een recensie