Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Vallée dorée

Bekijk album (35)
/
 

Beschikbaarheid van 'Vallée dorée'

Let op! Dirk Baeten heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 21 aug 2020

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Vallée dorée heeft 3 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,0
Bezocht in mei 2019

Wat een rust en wat een stilte, zalig gewoon.
En dan die tuin, een domein noem ik dit.
Het huis zelf, een mix van oud en nieuw. Een huis waar we ons direct thuis voelden.
Volgend jaar, hoor je ons weer, zeker weten.

9
Bezocht in september 2018

Een prachtig authentiek Frans huis. Op het moment dat je hier aankomt voel je je gelijk als God in Frankrijk. Ben zelf een vervend wielrenner. Dat kan je hier prachtig zonder dat er allemaal verkeer om je heen raast. Sowieso is dit een omgeving als je rust en vooral stilte zoekt. Hier heb ik weer ervaren wat echte stilte is. Hooguit wat geluiden van geritsel of het geluid van een uil. Na mijn fietstochtjes lekker aan het zwembad luieren op een ligstoel met uitzicht over een prachtige heuvellandschap. Kortom heerlijke vakantie hier gehad. Er zit eigenlijk maar een nadeel aan dit huis/omgeving na de vakantie moet je hier weer weg en dat wil je niet.

10
Bezocht in mei 2018

Wij komen net terug van ons verblijf in Vallée Dorée en we hebben het heerlijk gehad! Het huis is een vrijstaand huis op een ontzettend groot stuk grond. Het huis staat dwars op een weg, maar daar rijden niet veel auto's , zo nu en dan komt er een tractor voorbij. Het plaatsje heet Cros en er staan een paar huizen bij elkaar er verder is er niets. De omgeving bestaat uit veel groen, bomen en weilanden met daarop de limousine koeien of schapen. Zo nu en dan kom je wat oude boerderijen tegen en de uitzichten zijn geweldig door het heuvelachtige landschap. Het huis zelf is oud, alles binnen is redelijk verzorg, redelijk schoon met een mix van oude en Ikea meubels. Wij hebben een paar erg koude dagen gehad en waren blij met de verwarmingen en de houtkachel in de huiskamer. Maar de pret begint pas bij lekker weer, want die tuin is enorm! Achter het huis staat een oude stenen schuur die de eigenaren o.a. als opslag gebruiken. Daarnaast is het zwembad. De tegels liggen zo nu en dan een beetje los, maar het zwembad is groot en het terras met ligstoelen daarbij is geweldig. Je hebt hier complete privacy en vanaf dat punt loopt de enorme tuin glooiend naar beneden, dus je hebt een prachtig uitzicht met niemand die je ziet! De tuin is in de verte en aan de zijkant omringt door hoge bomen, en heeft een enorm grasveld met een aantal wijn ranken, zo nu en dan bloemen en veel bomen. Aan de achterkant van de schuur is nog een terras gemaakt en daar kun je heerlijk eten. Er staat een gas BBQ en je hebt hier de hele dag zon, de tuin ligt op het zuiden! Bij ons ging de zon iets na 20.00 uur weg van dat terras, maar dat zal in de zomer wel tot later zijn. Nogmaals zit je hier perfect met alleen maar tuin om je heen en complete privacy. En dat maakt dit huis fantastisch, die tuin en dat zwembad. Dat het huis oud is en de bedden wat smaller dan wij in Nederland zijn gewend, valt allemaal weg door die fantastische plek. Je voelt je hier echt als god in Frankrijk.

8

Hier geweest? Schrijf een recensie