Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Maison de Brandeville

Bekijk album (13)
/
 

Beschikbaarheid van 'Maison de Brandeville'

Anita van Amerongen heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 04 mei 2019

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Maison de Brandeville heeft 2 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

8,5
Bezocht in september 2018

Fijn en ruim huis met de 'charme de l'ancienne', waar je in elk seizoen je kunt onderdompelen in het langzame leven van het Franse platteland. Vooral het bankje voor het huis om in de ochtendzon koffie te drinken is geweldig, maar ook in de grote achtertuin met fruitbomen zit je goed en heerlijk rustig. Na het zetten van wat 'puntjes op de i' qua onderhoud/schoonmaken (eigenaar is op de hoogte en heeft beloofd hier wat aan te doen) is dit huis een aanrader voor iedereen. De omgeving is schitterend: de Maas (onherkenbaar mooi meanderend door het landschap) stroomt vlakbij, de mooie steile stuwwallen maken het aantrekkelijk om te wandelen met, autoritjes te maken of zelfs te fietsen. Na elke bocht weer een heel nieuw uitzicht. Een andere wereld, en dat op minder dan 4 uur rijden.

8
Bezocht in augustus 2018

We hebben een heerlijke week gehad in Maison de Brandeville! Het huis is prettig en gezellig en niet onbelangrijk zelfs in de huidige hitte (de hele week rond de 30 graden) lekker koel. De tuin is echt fantastisch, heel rustig, vrij vol fruit en bloemen en de hele dag door is er wel ergens schaduw te vinden. We hebben vaak gezegd deze week, wat hebben we toch weer een fijne plek gevonden om heerlijk vakantie te houden. We zijn fan geworden! Onze dochter van 3 vond het ook allemaal prachtig en liep heel vrolijk rond en vond ook de bakker voor de deur erg vrolijk een echte 'buiten bakker'.

9

Hier geweest? Schrijf een recensie