Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Spoorwachtershuis

Bekijk album (22)
/
 

Beschikbaarheid van 'Spoorwachtershuis'

Ans van Dalen en Brigitte Cavanagh heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 13 sep 2020

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Spoorwachtershuis heeft 2 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,0
Bezocht in oktober 2019

Mooi stijlvol ingericht huisje. Prachtige en rustige omgeving. Gastvrije eigenaren die ons nog trakteerde op vers geplukte cepes. Heerlijk. T was n feestje om hier te verblijven

9
Bezocht in juni 2019
Bettie en Cees

Een heelijk stijlvol, van alle gemakken voorzien en rustig gelegen huis. Heb je dan het geluk net zulk mooi weer als ons te treffen dan ontbreekt het je echt aan niets. 's Ochtends word je al vroeg gewekt door het gefluit en getsilp van veel soorten vogels, 's nachts nemen de uiltjes die taak waar. Voor een verse baguette loop je binnen een half uur door de weilanden naar het dorpje Consenvoye waar bij het Elan tankstation een heuse baguette automaat staat. Na inworp van een euro geeft de automaat een warme baguette die tegen alle verwachtingen in heel goed te eten is. Met een beetje geluk is het kleine winkeltje van het tankstation geopend en koop je er nog een stukje Camembert bij. Al met al een heerlijk weekje Noord-Frankrijk, kortom een aanrader.
Hartelijke ontvangst en afscheid door Ans, de rust zelve, hoe kan het ook anders in zo'n omgeving.

9

Hier geweest? Schrijf een recensie