Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

La Vie Verte

Bekijk album (20)
/
 

Beschikbaarheid van 'La Vie Verte'

Let op! Erika Teeuwisse heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 02 jul 2019

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

La Vie Verte heeft 2 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

10,0
Bezocht in mei 2016

Een week verblijven op La Vie Verte. Middenin de Vogezen, omringd door de bergen, urenlang wandelplezier en uitzicht op herten in het verschiet - wat hadden we daar zin in!

Na zeker 10 uur wandelen, elke ochtend een vers brood in de hal en leuke onverwachte ontmoetingen waren we zo precies zo fit én ontspannen als we hadden gehoopt.. La Vie Verte is een plek om je lekker in te verliezen en flink bij te komen, met al die ruimte om je heen. Het pand zelf is ronduit spannend te noemen, hier valt elke dag wel een nieuw hoekje te ontdekken!

Erika en Gerard zijn een geweldige gastvrouw-en heer. Niets is hier te gek in deze ontspannen sfeer. Erika dankje wel voor de pittige wandeling als volleerde berggeiten – het komt niet dagelijks voor dat een mens luncht tussen de rotsblokken met eindeloos uitzicht!

Het appartement vonden we een verademing - zo'n luxe afwerking en verzorgd comfort vind je echt niet overal.

Bedankt voor een super week, we komen zeker nog een keer terug!

10
Bezocht in juli 2014

Wim en Gerda hebben met onze volwassen kinderen Thijs, Inge met Michiel en hun dochtertje van 5 1/2mnd een heerlijk weekje gehad op jullie locatie. In het weekend konden de mannen drie keer de tour de France volgen die in moulhouse aankwam en de volgende dagen in de Vogezen etappes reden. Jammer van het weer, telkens bij aankomst van finishplaatsen en laatste cols brak de hemel open. De laatste dag in Tilo de Tourcaravan meegemaakt, was erg leuk. De dagen daarna heerlijk weer gehad, en konden Thijs en Wim de tour cols beklimmen. Samen ook nog gefietst, de oude treinspoor route.
Heerlijk van de picknicktafels kunnen gebruik maken zowel 's morgens als 's avonds. Je voelt je hier direct thuis, ongedwongen en gezellige sfeer. Veel mogelijkheden en rustige plek. Het appartement is helemaal compleet, met goede bedden en luxe badkamer. Eigen lijk is 1 weekje tekort voor de mooie omgeving.dus zeker om terug te komen.
Hartelijke groet, Wim en Gerda Verbree

10

Hier geweest? Schrijf een recensie