Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Marmonfosse

Bekijk album (38)
/
  • 14
  • 3
  • 7
  • 8
  • 3
9,9
Waardering
 

Beschikbaarheid van 'Marmonfosse'

FOURMY Céline heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 20 mar 2019

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Marmonfosse heeft 8 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,9
Bezocht in september 2018

Het was een heerlijk weekje op Marmonfosse. We hebben heerlijke wandelingen gemaakt en erg van de omgeving en de natuur genoten. Het verblijven in een huis uit 1837 is een leuke ervaring. De eigenaren Khothar en Joanna zijn vriendelijke mensen die heel behulpzaam zijn.

9
Bezocht in november 2016

Wij zijn een hele week met de de grote familie naar Marmonfosse geweest. Wat een ideaal vakantiehuis. Grote openhaard, buiten kampvuur, alle ruimte voor de kinderen. We zijn veel naar de hoge vogezen geweest voor mooie najaarswandelingen en eten in berghutten. Thuis konden we ook uitgebreid koken in de professionele keuken. Het huis is ideaal voor een grote familie. Veel rust, ruimte, natuur en sfeer. De gastheer en dame zijn erg attent, altijd wel een tip of een praatje. Hier komen we zeker terug.

10
Bezocht in oktober 2016

Met mijn man, 2 kinderen en grootouders hebben we een heerlijke week in Grande Tille gehad. Prachtige bosrijke omgeving ver van de drukte. Ideaal voor boswandelingen, ouderwetse gezelligheid van spelletjes spelen en filmklassiekers kijken. Back to the Future - uit de filmcollectie van Jonna en Kathar- is inmiddels ook een favoriet voor onze kinderen. Zelf houthakken om je warm te houden draagt voor ons bij aan de romantiek op deze plek.

10
Bezocht in september 2016

Met een kleine groep van vier vrienden zijn we verbleven op Marmonfosse. Wij zijn muziekanten, en zochten naar een plek waar we net zoals vroeger samen weer wat konden spelen en bijpraten.
Na een hartelijk welkom kwamen wij een leuke, gezellige en rustieke gîte binnen, waar we ons al snel thuis voelden. We hebben heerlijk buiten voor het huis kunnen zitten en we hebben genoten van de prachtige omgeving. Midden in de natuur zijn wij we er echt even uit geweest en zijn lekker tot rust gekomen en hebben ongestoord samen muziek gemaakt. We konden gebruik maken van een activiteiten ruimte in een van de twee huizen waar we met een goede akoestiek konden spelen. Ons verblijf was heerlijk, en we hebben er alle vier van genoten. We hopen dit nog maals te doen.

10
Bezocht in september 2016
Robert Meesens

Marmonfosse had voor iedereen in ons gezelschap wat te bieden. De prachtig gelegen huizen zijn omringt door tuin en bos: super voor de kinderen die de hele week buiten hebben gespeeld en zelfs nog in het meertje hebben kunnen zwemmen. De sportievelingen onder ons hebben heerlijke mountainbike tripjes ondernomen en met zijn allen zijn we naar een kasteel in de Elzas geweest, zeker met kids een echte aanrader! Verder hebben we heerlijk kunnen lezen, genoten van de rust en s'avonds buiten kunnen eten. De omgeving is geweldig mooi en we hebben half september nog prachtig nazomer weer aangetroffen. Op de dag dat het een beetje minder weer was hebben we heerlijk met zijn allen binnen kunnen zitten in de ruime en mooi ingerichte woonkamer; en de kinderen hebben spelletjes gedaan en taarten gebakken. Voor de bijenkomst van een paar families is het huis perfect aangezien we allemaal ons eigen appartement hadden, maar toch samen konden komen in de grote woonkamer en keuken. Wij gaan zeker terug!

10

Hier geweest? Schrijf een recensie