Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Le Sarradel

Bekijk album (5)
/
  • 3
  • 1
  • 2
  • 1
  • 1
 

Beschikbaarheid van 'Le Sarradel'

Cohendy Mireille heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2019

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Bezocht in september 2014

Het is een ontzettend leuk huis op een prachtige plek. Je voelt je er echt één met de natuur en je ervaart wat stilte en een ruim uitzicht is.
Het huis is eenvoudig, maar erg sfeervol met alle voorzieningen die een modern mens wil hebben. Je kan dagen in en om het huis doorbrengen. Ook de omgeving is prachtig, mits je van bergen houdt. Het huis ligt een beetje afgelegen, maar met een beetje goede wil kan je zelfs lopend nog boodschappen doen in de nabij gelegen dorpen. is dan wel een uur of twee lopen. Dus een auto is handig. Het laatste stukje moet je wel een redelijk steil pad oplopen. Goed voor je conditie, maar niet iedereen zal dat prettig vinden. Als je er eenmaal bent geweest wil je elk jaar terug!

Dirk de Hoog

8
Reactie van Cohendy Mireille

Een week in La Sarradel is een bijzonder mooie ervaring. Het uitzicht, het slingerende bergpad dat we dagelijks bewandelden om het huisje te bereiken en afdaalden om de omgeving te verkennen. De bron een stukje verderop. De stilte en de ruimte. Het huis waar alles is wat je nodig hebt. s' Ochtends de mist laag in het daal, s'avonds de uil en de sterren. Ook de omgeving heeft veel te bieden, prachtige wandelingen op diverse niveau's. Het dorpje Massat, waar steeds meer leven in komt. Overal bergen, beekjes, bomen en vlinders.... De gastvrouw is zeer vriendelijk en gastvrij, het is bijzonder om een aanrader om je een tijdje " bergbewoner" te mogen voelen. Jos en Jelbrich

Hier geweest? Schrijf een recensie