Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Goutorbe

Bekijk album (32)
/
  • 6
  • 1
  • 3
  • 5
  • 1
  • 4
9,8
Waardering
 

Beschikbaarheid van 'Goutorbe'

Loek Klootwijk heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 26 aug 2020

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Goutorbe heeft 17 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,8
Bezocht in september 2019

Het huis overtrof al onze verwachtingen, zo groot, zo prachtig gelegen en van alle gemakken voorzien. Het uitzicht vanaf de patio was elk uur van de dag indrukwekkend. Overdag genieten van de bergen, de roofvogels, optrekkende mist (1 dag) en 's avonds de zonsondergang, het onweer boven de bergen (waar wij dus helemaal geen last van hadden). We zijn compleet tot rust gekomen. Veel leuke uitstapjes gemaakt in de buurt, maar ook wat verder weg. Andorra en Spanje bezocht.
Loek en Wil, harstikke bedankt voor de goede zorgen voor, tijdens en na onze vakantie! Super bedankt we even van jullie geweldige stekje hebben mogen genieten! We gaan hem onthouden voor een ander jaar.

10
Bezocht in september 2018
Thomas en Marianne

Heel bijzondere omgeving, een prachtige en adembenemende plek en een Fantastisch huis.
Wat wil een mens nog meer. We hebben echt genoten en gelijk weer geboekt voor 2019.

10
Bezocht in september 2017

Wij kijken met veel plezier terug op ons tweede verblijf in Lasserre.
De sympathieke Arlette, het gezellige huis, de stilte om ons heen en het prachtige uitzicht maakten het opnieuw een geweldige vakantie in de Ariege.
Het gebied is uitermate geschikt voor rustzoekers en wandelaars, maar ook voor een bezoek aan een aantal mooie dorpen in de omgeving.
Na ons eerste verblijf in mei 2016 wisten wij meteen dat wij graag nog eens naar deze plek terug wilden, en staat Goutorbe in Lasserre nu op onze lijst van favorieten voor de komende jaren.
Wil en Loek, dank voor weer een heerlijk verblijf in jullie huis.

10
Bezocht in juli 2017
Familie Standaert

Het huis was uitstekend voorzien van alle comfort. Alles staat ter plaatse in een map uitstekend beschreven. Dit gaat over het gebruik van de toestellen, bezichtigen van de streek tot wat je met het vuilnis moet doen. Het is zeer rustig gelegen met een prachtig uitzicht en veel privacy. Een aanrader!!!

10
Bezocht in juli 2017

Beste Loek en Wil,
Bij deze willen we even laten weten, dat we een heerlijke vakantieweek in jullie mooie huis hebben gehad. De eerste twee dagen begonnen met kou en regen, maar na zondag heeft de zon alleen maar heerlijk zijn best gedaan. Wat een fijn huis was dit en wat een heerlijke tuin om in te vertoeven. We hebben ons geweldig vermaakt. Mevr. Arlette hebben we niet gezien, dus hebben we de gelden voor de schoonmaak op tafel achtergelaten. We zullen jullie huis in onze gedachten houden voor misschien nog wel eens!
Vr.gr. Carla en Wim Haagsma.

9

Hier geweest? Schrijf een recensie