Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Chateau de Barbet - Campagne 126

Bekijk album (20)
/
 

Beschikbaarheid van 'Chateau de Barbet - Campagne 126'

Coby van Hoek heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 20 okt 2020

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Chateau de Barbet - Campagne 126 heeft 8 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,0
Bezocht in juni 2019

Een prachtig huis op een geweldige lokatie. Een heerlijke tuin, prachtig gelegen, rust, rust.
Geweldige inrichting, mooie badkamer en goede bedden.

9
Bezocht in juli 2018

Veel dank voor het verblijf in jullie huis! We hebben het hier erg fijn gehad, het was lekker warm, een heerlijk rustige omgeving en prachtige natuur ( de mooie zonnebloemen)!
Hartelijke groeten,

9
Bezocht in augustus 2017

We hebben een leuke tijd gehad in jullie huis en in deze mooie streek. Het was voor ons de 1e keer Frankrijk maar beslist niet de laatste keer. Een leuk park met een mooi zwembad

9
Bezocht in augustus 2016

De 2 weken zijn bijna voorbij, Het weer was weer heerlijk. We blijven genieten van de omgeving, het uitzicht op het glooiende landschap, de gemoedelijkheid en het huis met al zijn comfort. Onze kinderen hebben zich weer goed vermaakt. Kortom, een fijne tijd waar we met veel plezier op terug kijken

9
Bezocht in juli 2016

We hebben twee fantastische vakantieweken gehad op Château de Barbet! Wat ligt jullie huis op een mooi plekje, lekker rustig,maar ook heerlijk dichtbij het zwembad. We zijn daar met onze zoontjes verschillende keren heen gelopen. Wat hebben ze er genoten van het peuterbad, maar ook van het mooie grote diepe bad. Bedankt dat we van jullie huis mochten genieten!! Voor nieuwe vakantievierders: We wensen jullie ook zo'n heerlijke vakantie toe!

9

Hier geweest? Schrijf een recensie