Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

L’Olivier

Bekijk album (14)
/
  • 4
  • 2
  • 2
  • 0
  • 2
 

Beschikbaarheid van 'L’Olivier'

Thera Westerhoud - De Rijk heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 12 sep 2020

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Bezocht in juni 2016

Voor een korte break gingen we een weekendje naar Le Chant du Verdier...het voelde als een vakantie van een week...wat een heerlijke bestemming!

Ik kan allerlei criteria die hier helemaal tiptop in orde zijn: gites, zwembad, eten, drinken, gastvrijheid, omgeving...maar het belangrijkste is iets dat je niet van te voren kunt afvinken: hét gevoel dat je leeft als een God in Frankrijk!

Dit ervaar je pas als je er bent:: vanaf het moment dat de poort van Le Chant du Verdier opent werden we overvallen door een gevoel van rust, luxe en puurheid. Verbazing over de prachtige ligging van de gites op het landgoed. Je vindt de puurheid en het oog voor detail in alles terug: kennis van de regio, het pure eten, de uitstraling, wijnen en de juiste balans tussen gezelligheid en privacy.

Onze tips:
- bezoek Saint-Cirq-Lapopie op 25 autominuten - prachtdorp tegen heuvel
- wandel vanaf Le Chant du Vedier via deel v route Santiago de Compostella naar Cajarc
- kanoën over de Lot
- markt in Cajarc op zaterdag
- wanneer mogelijk, schuif aan tijdens het diner bij Le Chant du Verdier (prachtige regionale producten en heerlijke wijnen!)

Je merkt aan alles dat familie De Rijk hier heel bewust voor heeft gekozen, inmiddels ruim 10 jaar ervaring heeft in de regio en gaat voor het beste voor haar gasten. Het zijn levensgenieters, en het is heerlijk om je hier even in onder te mogen dompelen! Chapeau!

9

Hier geweest? Schrijf een recensie