Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Gite du Jardin

Bekijk album (14)
/
  • 4
  • 1
  • 2
  • 2
  • 1
 

Beschikbaarheid van 'Gite du Jardin'

Theo Drummen - Nijssen heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 13 feb 2019

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Bezocht in juli 2009

Wij hebben een heerlijk verblijf gehad in Gite du Jardin: het geweldige uitzicht vanaf het terras en de grote bewegingsvrijheid op het terrein maakten dat we ons op het Domaine thuis voelden en ons zeer goed hebben vermaakt. Gite du Jardin biedt veel privacy. Je kunt er helemaal tot jezelf komen en als je zin hebt zijn er genoeg mensen om een praatje meet te maken of mee te tennissen.
Er zijn veel leuke tochtjes te maken in de omgeving van zowel de Dordogne als de Lot en het Domaine ligt net buiten het drukke toeristengebied in een echt franse omgeving.
Omdat er veel jongeren waren hebben Maarten en Annabel (14 en 15 jaar) veel plezier gehad in het zwembad en met de speurtochten in het donker op het Domaine.
Heerlijk lezen in de schaduw van een boom met een goed glas wijn en uitzicht over het dal. Dit aangevuld met de gastvrijheid en hartelijkheid van Theo en Ellen maakt Gite du Jardin een bijzondere plek om van te genieten........

8

Hier geweest? Schrijf een recensie