Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

La Pierre Rouge

Bekijk album (28)
/
  • 2
  • 1
  • 0
  • 2
  • 0
  • 2
10,0
Waardering
 

Beschikbaarheid van 'La Pierre Rouge'

José en Anton van Diermen heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 26 jul 2021

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

La Pierre Rouge heeft 6 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

10,0
Bezocht in augustus 2019
Arlette en Eric

Onze eerste keer bij José en Anton in La Pierre Rouge is niet de laatste keer geweest. Een heerlijke week waarin wij ongelooflijk hebben genoten. Van elkaar, de omgeving, de plek, en de hartelijkheid en liefdevolle aandacht van José en Anton. Speciale aandacht voor de kookkunsten van Anton waarvan wij een paar keer hebben mogen genieten en de perfect getimede contactmomentjes die José voor ons had. Nooit te vroeg of te laat, maar gewoon op gevoel af en toe tussendoor. Geen gewone plek en zeker geen gewone gastheer en gastvrouw, maar schatten die ons als gast een week exclusieve en vrije aandacht voor elkaar hebben gegund. En die hartelijkheid was zeer merkbaar en hebben wij enorm gewaardeerd. Over de plek (het fenomenale uitzicht over de vallei van ons eigen terras), de gezelligheid van de honden die af en toe kwamen buurten, de privacy van de gîte waardoor we een nagenoeg textielloze week hadden, de meer dan complete uitrusting en inrichting van de gîte, de heerlijke bedden, normaal formaat keuken en koelkast/vriezer, en de buitendouche waren subliem. Heel veel toevoegingen in de overtreffende trap, maar dat hoort dan ook bij deze gîte die van ons een dikke tien krijgt. Tot volgend jaar! XX

10
Bezocht in september 2018

Wat een heerlijke week hebben we gehad! Het huisje was prima, alles was voor handen. Maar vooral de rust, het zwembad voor de deur en het mooie uitzicht bevielen ons. Jullie hebben een goede mix gevonden om de gasten hun privacy te gunnen, maar toch ook jullie gastvrijheid te laten ervaren. En dan het eten... dat verdient eigenlijk een heel hoofdstuk! Heel lekker! Wij zijn blij dat je al die moeite voor ons hebt genomen.

10
Bezocht in augustus 2018

"Zo ver van Huis en toch een gevoel van thuis". We hebben een prima relaxed weekje gehad met een verassend diner en de volgende dag ontbijt buiten. Vive la France. Zonnige dagen afgewisseld met regen; koffie afgewisseld met wijn; autorijden afgewisseld met zwemmen. We zien terug op een geslaagd verblijf waar we beide eens goed sliepen. Maar de kroon op deze vakantie vormden jullie toch wel. Met aandacht, verhalen en tijd voor ons. Dank jullie wel! Het verblijf in la Pierre Rouge was geweldig en heeft ons goed gedaan. Geluk en gezondheid toegewenst, wie weet tot ziens.

10
Bezocht in juli 2018

Allereerst een dikke proficiat voor wat jullie hier doen! Het is hier echt een paradijsje! Wij hadden hier echt de beste vakantie van ons leven! Een chapeau voor de kookkunst van Anton, voor de gastvrijheid en de leuke babbels! Ons zie je zeker terug! Anton doet het voor de glimlach, maar wij vertrekken ook met een grote glimlach hoor! Bedankt voor alles en zeker en vast, au revoir!

10
Bezocht in juni 2018

Een mooi glas wijn, heerlijk eten bereid door de chef-kok, het comfort van het zwembad voor ons alleen zodat we ons letterlijk in minder dan 10 stappen van bed naar bad konden verplaatsen 's ochtends na het wakker worden. Maar bovenal hebben we wederom genoten van jullie gastvrijheid en brede belangstelling.
De durf, energie en het enthousiasme die jullie uitstralen werken aanstekelijk.

10

Hier geweest? Schrijf een recensie