Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Les Breziers

Bekijk album (45)
/
 

Beschikbaarheid van 'Les Breziers '

Ingrid en Arjen heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 22 feb 2021

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Les Breziers heeft 1 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

10,0
Bezocht in december 2020

Wat een fantastische plek om te zijn en wat een lieve gastheer en gastvrouw!
Arjen en Ingrid hebben kort geleden een hele mooie plek gevonden die zij omtoveren tot een fantastisch vakantieadres voor gasten. Wij waren bevoorrecht om hun eerste gasten te mogen zijn!!
In de week van kerst hebben wij genoten van de schitterende omgeving, de mooie lange wandelingen die direct vanuit de gîte te maken zijn. De mooie gîte voelde als thuiskomen en is met smaak ingericht en van alle gemakken voorzien. Het uitzicht op het zwembad ( was natuurlijk nu dicht i.v.m deze tijd van het jaar) enerzijds en de vergezichten vanuit de andere kant van de gîte zijn heel mooi. Een parking direct naast de gîte gelegen is heel handig en ook een eigen entree is prettig te noemen. Wij zijn heel benieuwd hoe het er in de zomer uitziet, ongetwijfeld nóg mooier dan in de winterperiode!!
Dank je Arjen en Ingrid voor jullie warmte en gezelligheid en niet te vergeten de overheerlijke table d’hotes, want koken kunnen jullie!!!
Heel veel plezier van het mooie paradijsje, wij gaan elkaar zéker nog zien!

10
Reactie van Ingrid en Arjen

Lieve Olav en Ingrid, Dank voor jullie recensie. We vonden het heel fijn jullie bij ons op Les Breziers te mogen ontvangen. We vonden het heel gezellig en we hebben ook mooie gesprekken met jullie gehad tijdens de Table d’Hotes. We hopen jullie snel weer te zien. Arjen en Ingrid

Hier geweest? Schrijf een recensie