Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Artix

Bekijk album (26)
/
 

Beschikbaarheid van 'Artix'

Hans en Ria van Cittert heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 03 jun 2020

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Artix heeft 2 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,0
Bezocht in juli 2018

Vorig jaar waren we hier een week, maar dat was te kort. Dit jaar hadden we voor twee weken geboekt en het is ons alweer uitstekend bevallen. Het huisje is kraaknet en gerieflijk, de ruimte eromheen met alle terrassen en mooie eiken bieden volop gelegenheid tot rusten, lezen en luieren in alle stilte. Het zwembad is overheerlijk. Het uitzicht is prachtig. De eigenaars, Ria en Hans, zijn hoogst sympathiek en discreet. Je kan als je wil altijd bij hen terecht voor een vraag of een weetje. Talloze mooie plekken en dorpen in de omgeving om te ontdekken. Wie wil blijft ver weg van massatoerisme. Een echte aanrader.

9
Bezocht in juli 2018

Vorig jaar hebben we in dit huis een week gelogeerd. Maar dat was te kort, want er was nog zoveel te ontdekken, al wandelend of met de auto. Gewoon luieren, lezen, zonnen en zwemmen kan ook perfect, op dit grote landgoed met z'n vele terrassen.. Het uitzicht over het landschap is weids en prachtig. Het huis is kraaknet en sober maar efficiënt ingericht. De zeer discrete en sympathieke eigenaars, Hans en Ria, zijn steeds bereid om je wegwijs te maken als je een vraag hebt. Wij hebben een heerlijke vakantie gehad. Een aanrader.

9

Hier geweest? Schrijf een recensie