Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Ouillet

Bekijk album (12)
/
 

Beschikbaarheid van 'Ouillet'

Inek Plantinga heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 20 mei 2020

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Ouillet heeft 4 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,0
Bezocht in augustus 2019

Prima vakantie gehad, authentiek huisje, met een super uitzicht!
Wiebe, Inek en Donna (de hond) zijn erg vriendelijk! Wij en onze kinderen (3 en 6) hebben er ons prima vermaakt!

9
Bezocht in juli 2014

Na een zeer drukke en intensieve periode zijn we heerlijk tot rust gekomen in gite Ouillet bij Inek en Wiebe! We hebben genoten van de omgeving, de rust, de privacy, het zwembad en elkaar! De gastvrouw en -heer zijn erg open mensen die bereid zijn een luisterend oor te bieden, adviezen te geven of (zoals in ons geval) te assisteren bij een garagebezoek.

8
Bezocht in juli 2013

Wij hebben genoten in deze gite. De gastvrouw en gastheer zijn zeer vriendelijke mensen, die hun gasten alle ruimte en vrijheid en privacy bieden! Het zwembad is heerlijk! De gite heeft een omheinde zeer ruime tuin, ideaal met kleine kinderen of hond!

9
Bezocht in augustus 2012

Wat een heerlijke plek om te zijn, en wat een gastvrije, gezellige en hartelijke mensen zijn Inek en Wiebe. 2 weken genoten van de streek, de gìte en de gastvrijheid op Quillet, wij kunnen het iedereen aanraden! Mocht dit huisje niet verkocht zijn, dan hopen wij met onze 2 pubers, nog een keer op deze bijzondere plek terug te komen.

9

Hier geweest? Schrijf een recensie