Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Sally Byrne

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 4 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Voorstedelijk gebied met passerend verkeer

Vakantiehuis Studio Saint Jean is een studio op de begane grond van een 400-jaar oud gebouw in het centrum van Bayeux. Het ligt een eindje terug vanaf de hoofdweg, afgesloten door een deur, waardoor ook alle geluid van de straat wordt geblokkeerd. Het appartement is daardoor heerlijk rustig. Het appartement is comfortabel gemeubileerd, met een tweezitsbank, een eettafel en stoelen en een standaard tweepersoonsbed. Ook is er een goed ingerichte keuken met een kooktoestel met twee branders, een oven en een magnetron, een waterkoker, broodrooster en koffiezetapparaat. De badkamer is gerenoveerd tot een moderne ruimte met wc, wastafel en grote inloopdouche.

Registratienummer

14047000256MO (MS)

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Strijkijzer
  • TV
  • Internet
  • Haardroger

Beschikbaarheid van 'Studio St Jean'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Studio Saint Jean is ideaal gelegen om alle bezienswaardigheden in Bayeux te bezoeken. Het ligt op minder dan 5 minuten van de kathedraal en het beroemde wandkleed. Ook is het vanaf hier maar 2 minuten lopen naar een vertrekpunt voor excursies naar de landingsstranden, en een shuttle service naar de Mont Saint Michel. De Rue Saint Jean zelf is vol met bars, cafés en restaurants en heeft een supermarkt op minder dan 50 meter van het appartement, een apotheek en een toeristisch bureau.
Hoewel het appartement aan een van de hoofdstraten van Bayeux gelegen is, waar veel te doen is, is het zeer rustig, net als de tuin achter het appartement, door de toegangsdeur die het geheel van de winkelstraat scheidt.

  • In/bij een stad
  • OV toegankelijk

Culinair en wijn

Normandië is niet bekend om een bepaalde wijnsoort, maar wel om de cider, pommeau (een versterkte appelwijn) en Calvados. Je kunt die allemaal krijgen in de lokale cafés of restaurants, of ze kopen in een van de winkels in Bayeux. Binnen vijf minuten lopen vanaf het appartement zijn meer dan 20 restaurants voor ieder budget, van afhaal tot Michelinsterrenrestaurant.

Wat is er te doen

Op maar een paar meter van het appartement is het mogelijk om fietsen te huren. Ook is er een groot zwembad in Bayeux.

    Wat je ook moet weten...

    Bayeux was de eerste stad in Europa die door de geallieerden werd bevrijd op D-day. Er is bij die bevrijding slechts minimale schade aangericht, zodat voor van de prachtige middeleeuwse gebouwen bewaard zijn gebleven, waaronder de prachtige kathedraal. Het beroemde wandkleed van Bayeux, evenals het Britse oorlogskerkhof en -museum, het museum van kunst en historie ligt naast de kathedraal. Van 26 mei tot 10 juni vindt het D-day festival plaats. gedurende het eerste weekend van juli is er het fantastische middeleeuwse festival.

    Overige prijsinformatie en aanbiedingen

    We vragen je om de toeristenbelasting van €1 per persoon per nacht bij aankomst af te rekenen.

    Prijs is inclusief

    Handdoeken, Linnengoed

    Prijs is exclusief

    • Schoonmaakkosten (verplicht) € 40,00

    Heb je vragen?

    Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

    Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

    Met hoeveel personen?

    Recensies

    Studio St Jean heeft de afgelopen 4 jaar geen recensies gekregen.

    Prijs per week vanaf

    € 575

    Prijs per week vanaf

    € 575

    • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
    • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
    • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
    • De host doet mee aan de Omboekgarantie