Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Natalie Lodge

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 3 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enige landbouwactiviteit

Welkom in vakantiehuis La Garenterie, waar je vrede en rust op het platteland vindt.
Het huis is licht en ruim en er is veel ruimte voor een familiebijeenkomst, een vakantie met vrienden en voor kinderen is er veel ruimte om te spelen. Het privé bovengronds zwembad is beschikbaar vanaf juni tot 1 september, tenzij we natuurlijk een hittegolf hebben! Er zijn schommels in de bomen, trampoline en klimrekken in de aangrenzende tuin, omringd door wilde bloemen en alleen inkijk door koeien!
Er zijn 3 lichte tweepersoons slaapkamers, kwaliteitsvol ingericht met fris beddengoed en uitzicht op de velden en tuinen. Een van de tweepersoonsslaapkamers kan worden gebruikt als een familiekamer door er 2 extra, lage, eenpersoonsbedden voor jongere kinderen bij te plaatsen. Er is een gezinsbadkamer en nog een toilet beneden.
De ruime lichte keuken heeft een grote eethoek en biedt comfortabel plaats aan 8 personen. Er is een magnetron, fornuis, waterkoker en broodrooster. De keuken zijn goed uitgerust om te koken en er is een BBQ buiten.
De woonkamer is voorzien van grote comfortabele retro banken en tv met Engelse Freeview, met uitzicht op uw privétuin.
Het huis is volledig gerestaureerd en is een mix van klassieke Franse stijl en frisse, schone meubels. We kunnen alle extra's voor kinderen leveren om je reis licht te houden - reiswieg, nachtverlichting, babybadje, opstapjes, toiletbril en kinderstoel - vraag het maar!
We wonen in de aangrenzende schuur, dus als u iets nodig heeft, staan we voor u klaar ... en verder respecteren we uw privacy zodat u nauwelijks merkt dat we er zijn.

Registratienummer

Faciliteiten

  • Niet-roken
  • Lokaal contact
  • Veilig voor kleine kinderen
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Strijkijzer
  • Omheinde tuin
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • TV
  • Internet
  • Open haard
  • Haardroger
  • Bad
  • Met zwembad
  • Privé zwembad

Beschikbaarheid van 'La Garenterie'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Vakantiehuis La Garenterie ligt op een terrein van ruim 16.000 m2, omgeven door boerenland. We wonen in de aangrenzende schuur en er staat een voormalig 14e-eeuws herenhuis in de tuin!
Er graast vee en er is een overvloed aan wilde fauna - je kunt hier geweldig vogels spotten want er zijn heel veel roofvogels en verschillende soorten vogels die onze tuin met ons delen, waaronder uilen en vleermuizen! Het huis ligt op 10 minuten rijden van Tinchebray, waar je een grote supermarkt, bank, cafés en een patisserie treft. De mooie marktstad Vire ligt op maar 20 minuten rijden. De grotere plaats Caen ligt op 1 uur rijden, net als de mooie kustplaatsen en de landingsstranden van D-day.

  • Landelijk
  • Bosrijk

Recensies

La Garenterie heeft de afgelopen 4 jaar 6 recensies gekregen met gemiddeld een:

10 sterren
  • 10 sterren

    Wat een mooi huis en wat een aardige eigenaren. Het huis was brandschoon en heel ruim. De slaapkamers hadden goede bedden. In het huis was alles wat je nodig zou kunnen hebben aanwezig. Het zwembad was fijn.
    Het is er heerlijk rustig en de omgeving is erg mooi. Fijn om hier bij te komen van alle drukte in hectische tijden.
    Wij komen hier zeker een keer terug!

  • 10 sterren

    Het begon met een hartelijk ontvangst. Het huis is ruim en erg netjes. Van alles voorzien. Belangrijkste (voor ons) is de rust en privacy. Die is hier optimaal. Heerlijk, ontspannen genieten en als het warm is, een lekker afkoelende duik in het zwembad. Dank je wel, Nathalie en Dan voor een heel fijne week

  • 10 sterren

    We hebben een week lang genoten van de gastvrijheid van Nathalie en Dan, het ruime huis dat van alle gemakken was voorzien, het heerlijke zwembad en de prachtige omgeving. Echt een plek om terug te komen, een aanrader dus!

Culinair en wijn

Vire, Sourdeval, Flers en Tinchebray hebben alle cafés, restaurants en lokale ambachtelijke winkels, waaronder een patisserie, een bakker en slager. Het dorp Bernieres le Patry heeft een kleine winkel waar vers brood en gebak wordt verkocht. Het is iedere dag open behalve maandag.

Wat is er te doen

De mooie marktstad Vire ligt op 20 minuten rijden. Je vindt hier de dichtstbijzijne supermarkten, bakkers, patisseries, bars en cafés, alle rondom de mooie restanten van het kasteel. Marktdag is vrijdag en je vindt er allerlei soorten heerlijk eten en koopjes. Er zijn ook leuke cafés waar je kunt gaan zitten om de wereld aan je voorbij te zien trekken. In Vire vind je ook een zwembad, met binnen- en buitenwaterglijbanen en een familiebad voor kleine kinderen - je kunt er zwemmen voor een klein prijsje. Je vindt er ook een gemeentelijke golfbaan en het verbluffende Lac Dathee, net buiten Vire. De landingsstranden van D-day en de kustplaatsen zoals Granville, Houlgate, Brehal en Carrolles ( geweldig voor kinderen) liggen alle op iets meer dan een uur rijden. Het beroemde wandkleed van Bayeux, de Mont Saint Michel en het Britse oorlogskerkhof liggen alle ook op een uur rijden. Als je graag geniet van een zeer mooi landschap, dan is het gebied van de Suisse Normand en Bagnoles de Lorne bereikbaar binnen een uur. Favoriet bij fietsers en wandelaars! Dichter bij huis vind je Mont Cerrissy Belle Etoile, op 15 minuten. Veel plezier voor het hele gezin (of alleen voor volwassenen die van een uitkijkpunt willen genieten) - een prachtig park en een bos rond kasteelruïnes met prachtige boswandelingen en uitzichtpunten over een prachtig Normandisch landschap. Neem een ​​picknick en hang een dagje rond zoals de Fransen dat doen!
Je kunt lunchen op de rivier in Pont D'ouilly op 40 minuten afstand, waar je de kajaks kunt bekijken (of huren) voor een tochtje op de rivier.
Viaduc de Souleuvre ligt op slechts een half uur rijden en heeft een prachtig landschap en adrenaline-activiteiten zoals bungee, rodelen en boomschommels. Ze hebben ook een leuke speeltuin en een sensationele boswandeling voor de kleintjes. Er is een trein waarmee je een ritje kunt maken! Grote pizza's zijn verkrijgbaar in het café.
'Bayeux-avontuur' is een geweldig park voor alle leeftijden en de grootste attracties zijn de ballen en de boomklimparcours met kabelbanen en touwladders.
De Zoo de Jurques is ongeveer 40 minuten rijden. Het is een verbazingwekkende dierentuin met natuurbescherming en educatie in een bos en is een geweldig dagje uit voor het hele gezin. Het voelt niet alsof je in een dierentuin bent! Het café heeft goede prijzen en ze hebben ook speeltuinen.
Als je alleen maar wilt ontspannen, dan is dit huis de plek om dat te doen. Een enkele tractor zal passeren en de koeien kunnen nieuwsgierig zijn, maar behalve dat alles is het enige dat je hoort het wild - roofvogels, uilen, vleermuizen, een overvloed aan beestjes en vlinders, paarden en ezels.
De dichtstbijzijnde supermarkt is in Tinchebray of Vire, beide 15 min rijden. Onze dorpswinkel verkoopt dagelijks vers brood en patisserie, behalve op maandag. Je hebt je auto nodig voor een snelle reis van 3 minuten.
Je moet hier wel een auto tot je beschikking hebben voor boodschappen en uitstapjes, tenzij je hier alleen komt voor de lokale fietspaden!
Er is een veilige opslag voor fietsen en motoren en ruim voldoende parkeerplaats voor iedereen.

  • Activiteitenprogramma
  • Bij wandelpaden
  • Watersport
  • Bergsport

Wat je ook moet weten...

De winkels zijn op zondag niet open, dus als je op zaterdag komt, wees daarop voorbereid!
Sommige winkels sluiten tussen de middag van 12 tot 14 u. Sommige grote supermarkten blijven open.
We geven je graag meer informatie, dus aarzel niet om ons iets te vragen!

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Strandlakens zijn gratis beschikbaar.
Hout en pellets voor de houtkachels (alleen tijdens de winter) is niet inbegrepen.

Prijs is inclusief

Schoonmaakkosten, Handdoeken, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Borg € 150,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 1.050

Prijs per week vanaf

€ 1.050

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
  • De host doet mee aan de Omboekgarantie