Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Rosie HILL

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 3 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enige landbouwactiviteit

Eco-Gites van Lenault is een heerlijke en ruime gite met uitzicht op het prachtige Normandische platteland met gratis Wi-Fi en een grote speeltuin. De gite is uitgerust met een zeer hoge standaard en is een uitstekende uitvalsbasis voor groepen volwassenen of gezinnen met kinderen. Het biedt plaats aan 5 personen in 3 slaapkamers.

Let op, als u voor een periode van minder dan 7 nachten wilt verblijven, neem dan direct contact met ons op voor een prijs, aangezien het tarief afhankelijk is van de lengte van uw verblijf.

Beneden
Eco-Gites of Lenault heeft beneden een ruime open woonkamer op twee niveaus, verbonden door 3 treden. De bovenverdieping bestaat uit een goed uitgeruste keuken met veel servies, bestek en kookgerei. * Het onderste niveau bevat de eetkamer met eettafel en stoelen voor 6 personen en de zitkamer met 2 banken en een houtkachel.

Eerste verdieping
De hoofdslaapkamer met een tweepersoonsbed.
De tweede slaapkamer heeft 2 grote eenpersoonsbedden.
De badkamer met een ruime douche, toilet, wastafel en wasmachine.

Tweede verdieping
Slaapkamer heeft een groot eenpersoonsbed. Deze kamer doet ook dienst als speelkamer met speelgoed, spelletjes en boeken voor kinderen van alle leeftijden. *

Wij leveren beddengoed en handdoeken voor het aantal geboekte personen. Alle drie de slaapkamers hebben ruimte voor het reisbedje dat wij indien nodig leveren. *

Buiten
De gite heeft een eigen tuin met tafel en stoelen, parasol en barbecue. Kinderen kunnen zich vermaken in onze grote speeltuin, waar ook een jeu de boulesbaan is.
Gasten hebben toegang tot onze boerderijdieren (voorwaarden zijn van toepassing). Tijdens uw verblijf kunt u op bepaalde tijden eieren rapen en onze dieren helpen voeren. Bovendien houden de varkens ervan als je ze heerlijk op hun rug krabbelt !

Eco-Gites of Lenault verwelkomt bezoekers het hele jaar door. Het is goed geïsoleerd en blijft dus koel in de zomer en warm bij koud weer.

We kijken ernaar uit u te verwelkomen in Eco-Gites of Lenault en aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft.

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Ecologisch
  • Veilig voor kleine kinderen
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Strijkijzer
  • Huisdier welkom
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • Speeltuin
  • Internet
  • Open haard

Beschikbaarheid van 'Eco-Gites of Lenault'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Je vakantiehuis ligt op een landelijke locatie, aan de rand van een gebied dat ook wel Normandisch Zwitserland wordt genoemd, een gebied dat beroemd is om zijn buitensport-activiteiten. Je zit hier op een uur van de haven van Caen, op 4 uur van Calais en op 3,5 uur van Parijs.

De gite ligt niet ver van plaatsen zoals Bayeux, de Mont Saint Michel, Jurques Zoo, Honfleur en de landingsstranden van D-day (die heel gezinsvriendelijk zijn). Dichtbij liggen ook talloze kastelen, galerieën en musea, zwembaden, fietsroutes, speeltuinen, klimparken, themaparken en nog veel meer. Het ligt er allemaal voor je om met je gezin te ontdekken. Er is altijd iets te zien of te doen, ongeacht het weer en ongeacht het seizoen.

Voor wandelaars begint een uitgebreid netwerk van wandelpaden direct vanaf onze achterpoort, zodat u het prachtige lokale landschap kunt verkennen en genieten, ALS u de kinderen uit de speeltuin kunt slepen! De meest voorkomende opmerking die we horen van kinderen die op bezoek zijn, is: “Moeten we weg? We vinden het hier veel te leuk!”

  • Landelijk
  • Heuvelachtig
  • Bosrijk
  • In/bij een dorp
  • Op de boerderij

Recensies

Eco-Gites of Lenault heeft de afgelopen 4 jaar 4 recensies gekregen met gemiddeld een:

9.25 sterren
  • 8 sterren

    We spend two weeks in this gîte and had a wonderfull time. Very nice and friendly hosts. We loved the hikes direct from the gîte and Domfront a small medieval village with a castle ruins. The gîte was perfect for us, comfortable couches, full equipment kitchen. The (farm) animals gives you a relax feeling and they were sometimes hilarious. We highly recommand this because you can also see a lot of things from here and come back to relax in the gîte.

  • 9 sterren

    We hebben een heerlijke week gehad. Grote pluspunten: een rijk netwerk aan mooie wandelpaden rond het huis - met zeer veel bloeiende bloemen, een heerlijk rustige plek, fijne privacy en een compleet huis. Een nadeel van het huis vind ik wel dat een van de slaapkamers geen deur.

    Reactie van Rosie HILL

    Dank u voor uw vriendelijke review en we zijn blij dat u een goede week hier had. Met betrekking tot de deur kan ik uitleggen dat de kamer in kwestie een mezzanine op de tweede verdieping is en de enige kamer op dit niveau. Het heeft een gordijn om over te trekken voor privacy en een traphekje is beschikbaar indien nodig.

  • 10 sterren

    We chose September for our visit to Eco-Gites of Lenault and it was a lovely break with our young children and a complete change form where we live in Paris! The little ones loved the play area and there was so much to discover as we walked along the paths in the local area. Blackberry picking was much enjoyed by all of us. We also visited Clecy, Falasie Castle and the market at Vire. Would highly recommend Eco-Gites of Lenault both for adults and for children.

Culinair en wijn

Dit deel van Normandië (Calvados) staat bekend om enkele geweldige culinaire hoogstandjes, waaronder Camembert, cider en zeevruchten. Elke lokale stad heeft een prachtige selectie van goede restaurants en er zijn kelders met cider, wijn en Calvados (appelbrandewijn) enz.

Wat is er te doen

De locatie van Eco-gites of Lenault is geweldig voor wie ervan houdt om dit deel van Normandië te voet of per fiets te verkennen. Maar als je ervan houdt om je adrenaline te voelen stromen, is er nog veel meer:
- Paardrijden. Er zijn 2 locale maneges waar je kunt wandelen, draven of rennen rondom de locale voetpaden, of waarom niet, naar het strand bij Ouistreham om daar langs de kustlijn te galopperen.
- Mountainbiken: Neem je eigen mountainbike of huur er een in Clécy en geniet van de heuvels in ons prachtige Normandië.
- Kajakken en kanoën: Als watersport echt je ding is, dan kun je hier in de buurt op een rivier of een meer peddelen. Voor kinderen onder de 8 kun je de wat gemakkelijkere waterfietsen huren, of gaan roeien of zelfs een elektrisch bootje huren!
- Rotsklimmen: Op de kliffen boven Clécy is een aantal aangegeven afdalingen - neem je eigen touwen enz. mee en ga je gang!
- Via Ferrata rotswandeling en kabelbaan: Als je zelf geen klimuitrustig hebt, waarom niet een wandeling langs de kliffen bij Clécy - je klimt er langs steile trappetjes in de klif en over de kliffen, en dan steek je over een touwbrug, tot je via een 250-m lange kabelbaan weer op de grond staat....
Boomklimpark: En als je van wandelen in de lucht houdt, wat denk je van een boomklimpark? Er zijn hier verschillende lokaties waar dat kan, een heel leuk uitstapje voor wie van hoger sferen houdt!
Viaduct de Souleuvre: Hier wordt het wat serieuzer! Voor iedereen is er een gigantische glijbaan van 1 km. En voor de echte waaghalzen vind je 2 gigantische schommels en bungee jumping.
Paragliding; Maar misschien is de ultieme kick wel; paragliden over het Normandische landschap.

  • Bij wandelpaden
  • Aan mountainbike route
  • Bij paardrijroute

Wat je ook moet weten...

Met zoveel te zien en te doen op lokaal niveau is het moeilijk om alles op één advertentie te krijgen. Neem daarom alstublieft contact met ons op voor meer informatie over de omgeving en om te reserveren.
Vanaf januari 2019 is het verplicht om toeristenbelasting te betalen. Dit wordt in rekening gebracht voor € 0,60 per volwassene per nacht, contant bij aankomst. Kinderen jonger dan 18 jaar zijn vrijgesteld.
We verwelkomen maximaal 2 goed opgevoede honden en vragen 20 € per hond per week. We vragen u wel om ze niet op de meubels te laten en niet op de bovenverdieping toe te laten.

Video

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Er geldt een taxe de séjour (toeristenbelasting) voor volwassenen, die geïnd wordt door het lokale VVV-kantoor. Het tarief is 1,00€ per volwassene per nacht, contant te betalen bij aankomst. Het geld wordt gebruikt om toerisme in Normandië te promoten. Kinderen jonger dan 18 jaar zijn vrijgesteld.
We accepteren goed opgevoede honden. Neem contact met ons op als u uw hond (max. 2) wilt meenemen voor de prijs en de voorwaarden.
We kunnen een korting van 10% bieden als slechts 2 personen (evt met klein kind in een kinderbedje) in het laag- of middenseizoen in de gite verblijven.

Prijs is inclusief

Handdoeken, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Borg € 200,00
  • Schoonmaakkosten (optioneel) € 50,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 590

Prijs per week vanaf

€ 590