Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 4 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving

Ons ruim gezellig ingerichte chalet in Normandië is gelegen op het kleine rustige vakantiepark "La Butte aux Cerfs". Vanaf de heuvel waarop het chalet staat, heb je werkelijk een prachtig uitzicht op de omgeving. Het chalet beschikt over 2 slaapkamers (elk voorzien van een badkamer), een ruime zitkamer, een volledig uitgeruste keuken en een eettafel met 4 stoelen. Huisdieren zijn helaas niet toegestaan.

Rond het chalet ligt een ruim zonnig terras die voorzien is van een 2 tafels, regisseurs- en ligstoelen. Daarnaast is een kleine gas-BBQ beschikbaar. Een grote boom zorgt voor de nodige schaduw.
Het vakantiepark heeft een verwarmd overdekt zwembad (open van half mei t/m eind september), een midgetgolfbaan, tafeltennistafel en een jeu-de-boule-baan.
De 18-holes golfbaan van Vire en het stuwmeer Lac Dathee liggen op loopafstand van het chalet.

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Strijkijzer
  • Omheinde tuin
  • Kinderbed
  • Speeltuin
  • TV
  • Internet
  • Haardroger
  • Met zwembad
  • Binnenbad
  • Verwarmd zwembad

Beschikbaarheid van 'Chalet 21'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Ons chalet ligt op 5 km buiten het stadje Vire. Het vakantiepark is heerlijk rustig en ruim opgezet. Er staan slechts rond de 35 huisjes op het vakantiepark "La Butte aux Cerfs". Een heerlijke plek in Normandië om tot rust te komen. Vanaf het chalet kan je alle richtingen uit, Le Mont Saint Michel, de invasiestranden, de steden Bayeux en Caen, ze liggen allemaal op maximaal één uur afstand. Maar ook in de directe omgeving is genoeg te doen en te zien. Meer info is aanwezig in het chalet.

  • Landelijk
  • Heuvelachtig
  • In/bij een stad
  • Op camping/vakantiepark

Recensies

Chalet 21 heeft de afgelopen 4 jaar 3 recensies gekregen met gemiddeld een:

9 sterren
  • 9 sterren

    Net terug van een heerlijke week in jullie chalet. Wat een rust op het parkje.
    Het chalet is echt gezellig en knus. Het is van alle gemakken voorzien.
    Van hieruit hebben we een deel van Normandie ontdekt. En Zeer zeker een aanrader.

  • 9 sterren

    Wat een leuke en prachtige locatie is het op deze locatie.
    Het was van alles voorzien met heel veel aandacht voor decoratie. Vooral de zelfontworpen kapstok cq garderobe en lampen gemaakt van stokken uit het bos vonden wij erg leuk.
    Een inspiratie voor ons om ook aan de slag te gaan.
    Warme gezellige verlichting is ook goed over nagedacht, zeer plezierig.
    Het ligt schitterend gelegen met een weids uitzicht over de omgeving.
    Wandelen rond het meer en in de omgeving is prachtig, en het bezoeken van plaatsjes in de omgeving is prima te doen.
    Je kunt er ook heerlijk tot je rust komen op het park want de chalets (het is een kleinschalig park) liggen ruimschoots uit elkaar.
    Kortom wij hebben genoten Lars en Nathasja

  • 9 sterren

    Een geweldige plek, vanaf het terras heb je een prachtig uitzicht over de omgeving en op het zwembad, jeu de boules en de minigolfbaan. Om daar gebruik van te maken hebben de eigenaren alles in huis. We hadden prachtig weer waardoor we iedere dag lekker konden genieten van een heerlijk ontbijt smorgens en s avonds van de bbq. Het huisje is van alle gemakken voorzien en het bed ligt heerlijk. Waarom dan geen 10 zult u zich afvragen? Er zijn altijd dingen voor verbetering en die zijn voor de 1 anders dan voor een ander. Boek zelf een keer het huisje en ervaar de rust en ruimte van Normandië, wij hebben genoten van o.a Mont Saint Michel, Honfleur, Etretat de invasie-stranden en -museum, en van heerlijke wandelingen in de omgeving.
    Er liggen goede boeken en dvd's waar je gebruik van kunt maken. Ook het contact met de eigenaren verliep heel snel en prettig, Lars en Nathasja jullie hebben er een gezellig en gastvrij huis(je) van gemaakt wat zeker het terugkomen waard is, bedankt!!

Culinair en wijn

Het centrum van Vire telt nog zeer veel (h)eerlijke verswinkels zoals bakkers, slagers, kaaswinkels en een geweldige traiteur. Op vrijdagochtend is er een echte Franse markt met vooral veel lekker regionale producten. Toch liever de supermarkt? Daar zijn er vier van aan de rand van de stad.

Wat is er te doen

Het gezellige stadje Vire met zijn vele voorzieningen ligt op slechts 5 km afstand.

Wandelen in Normandië
Wandelliefhebbers kunnen in Normandië hun hart ophalen. Normandië heeft uitgebreide wandelmogelijkheden. De omgeving van ons chalet leent zich uitstekend om te wandelen. In het nabij gelegen Forêt de Saint Sever zijn meerdere wandelingen uitgezet. Maar vanaf het chalet kan je ook een mooie wandeling maken rond het Lac Dathee.

Fietsen in Normandië
Aan wielrenners en moutainbikers is ook gedacht. Dankzij het nog ongeschonden landschap en de regionale natuurparken is Normandië een paradijs voor fietsers ! Rond en vanaf het chalet zijn er meerdere bewegwijzerde routes uitgezet. Een leuke niet te zware route is de op 5 km afstand gelegen oude spoorrails bij Saint-Germain-de-Tallevende-la-Lande-Vaumont, die is omgetoverd tot een prachtig fietspad. Meer info over wandel- en fietsroutes is in het chalet aanwezig.

Golfen
Normandië heeft niet minder dan 40 golfcourts met zeer variërende parcours. Op slechts één kilometer afstand ligt de prachtig aangelegde 18-holes golfbaan van Vire. Golfspullen zijn te huur op de golfbaan. Voor meer info over deze golfbaan verwijzen wij jullie naar de website van de golfclub: www.golfdevire.club

Watersport en vissen
Op het bij het chalet gelegen Lac Dathee kan men vissen en watersporten. Er is een strandje waar onder andere kano's en waterfietsen gehuurd kunnen worden.

Het strand
Het strand is op een klein uurtje rijden te vinden iets ten noorden (Donville-les-Bains) en ten zuiden (Saint-Pair-sur-Mer) van Granville. Bezoek na het dagje strand ook nog even Granville om lekker een ijsje te eten of om een wandeling te maken door het oude stadsgedeelte met zijn hoge versterkte wallen.

Kanoën en bergbeklimmen in Suisse Normandie
Suisse Normande heeft haar naam te danken aan het bosrijke en heuvelachtige landschap wat onder andere doorkruist wordt door de rivier de Orne. De diepe valleien met steile rotswanden en ruige landschap zorgen voor een indrukwekkend landschap en verassende omgeving in dit deel van Normandië. Op de rivier de Orne kunnen watersportliefhebbers per kajak of kano het verborgen landschap ontdekken. Maar in Suisse Normande kan je ook heerlijk wandelen, mountainbiken en bergbeklimmen in de rotsachtige omgeving.

Viaduc de la Souleuvre; extreme sports
Het nabij gelegen viaduct van Souleuvre biedt sensationele activiteiten voor alle leeftijden zoals een bobbaan, zipline, reuzenschommel, bungeejumpen etc. Het viaduct ligt in een mooi natuurgebied en is vrij toegankelijk. Je kunt dus ook alleen gaan kijken en tegelijkertijd genieten van een lekkere van een picknick.

  • Aan de golfbaan
  • Aan fietsroute
  • Bij wandelpaden
  • Aan mountainbike route
  • Vissen
  • Watersport

Video

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Wisseldag is in het hoogseizoen op zaterdag. Wilt u een andere dag aankomen of wenst u een verblijf van minder of meer dan een week, neem dan even contact met ons op.
Begin oktober tot eind april geen verhuur.
Prijs hoogseizoen juli en augustus € 695,-
Prijs middenseizoen €550,- (mei, juni, september)
Aanbetaling €95,-.

Prijs is inclusief

Schoonmaakkosten

Zelf meenemen

Handdoeken, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Borg € 100,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 550

Prijs per week vanaf

€ 550