Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Eva & Wilbert

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 6 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving

Welkom in ons vakantiehuis in de prachtige glooiende heuvels van Normandië, gelegen op de grens van de regio Calvados en La Manche. Ons domein van 31 hectare land biedt een rustige en landelijke omgeving, ideaal voor een ontspannen vakantie. Geniet van een verfrissende duik in ons verwarmde zwembad of ontspan in één van onze twee luxe en ruime gites. Ontdek de prachtige omgeving van Calvados en La Manche, de rijke cultuur en geschiedenis, de Franse keuken en vele activiteiten en bezienswaardigheden op één van de mooiste locaties in Normandië.

Wat maakt Les Guérets uniek?
Les Guérets is kleinschalig en rustig gelegen in de groene heuvels van de Calvados, maar toch in de directe omgeving van de stad Vire de Normandie. Onze gîtes zijn ruim, comfortabel, volledig uitgerust en van alle gemakken voorzien. Bovendien beschikt Les Guérets over een verwarmd zwembad met een royaal zonneterras.

Gîte 'La Pommeraie' is een volledig gerenoveerde gîte waarbij het verleden verder leeft in de authentieke elementen zoals de granieten openhaard en muren. In deze modern gerenoveerde gîte leeft het verleden verder in de karakteristieke elementen zoals de granieten schouw met houtkachel en de originele muren. La Pommeraie heeft een oppervlakte van 115m2. Op de begane grond bevindt zich een ruime keuken met eetkamer, een badkamer met douche en toilet, een bijkeuken en een slaapkamer voor twee personen (bedden: 2x90x200).

De woonkamer bevindt zich op de eerste verdieping en is middels een vide verbonden met de keuken/eetkamer. Aan de andere zijde van de bovenverdieping vindt u een separaat toilet met wastafel en twee slaapkamers. Van deze slaapkamers heeft één slaapkamer een vide welke via een losse trap bereikbaar is (bed beneden: 90x210 - bed boven: 120x190). De bedden van de Masterbedroom zijn extra lang: 2x90x210.

La Pommeraie is een luxe en comfortabele gîte welke volledig is ingericht en voorzien van diverse faciliteiten. Daarnaast beschikt La Pommeraie over een ruim en gemeubileerd terras.

Registratienummer

(RP)

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Lokaal contact
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Wasdroger
  • Strijkijzer
  • Moestuin
  • Huisdier welkom
  • Kinderoppas
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • TV
  • Internet
  • Open haard
  • Met zwembad
  • Verwarmd zwembad

Beschikbaarheid van 'Les Guérets - La Pommeraie'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Bij ons vind je de natuurlijke rust van het platteland en bevind je je tevens in de directe omgeving van de levendige stad ‘Vire de Normandie’.

De 18-holes golfbaan 'Golf de Vire' ligt slechts op 4 km afstand van ons domein. Vanuit het domein zijn er diverse wandelroutes die de natuurlijke schoonheid van de omgeving weerspiegelen. De stad Vire ligt op 7 km afstand en biedt meerdere supermarkten, bakkers, cafés en restaurantjes.

Ons vakantiehuis is de ideale uitvalsbasis om de vele bezienswaardigheden en activiteiten in de regio Calvados en La Manche te ontdekken. Vanaf hier kunt u gemakkelijk de indrukwekkende Mont Saint Michel bezoeken, de historische D-Daystranden verkennen, de bruisende stad Caen verkennen en het beroemde wandtapijt van Bayeux bewonderen. Daarnaast kunt u genieten van prachtige natuur, pittoreske dorpjes en heerlijke streekgerechten. Of u nu houdt van geschiedenis, cultuur, natuur of gastronomie, er is voor ieder wat wils in de buurt van ons vakantiehuis.

  • Landelijk
  • Heuvelachtig

Recensies

Les Guérets - La Pommeraie heeft de afgelopen 4 jaar 3 recensies gekregen met gemiddeld een:

9.666666666666666 sterren
  • 10 sterren

    Een fantastisch verblijf en echte aanrader. Omgeving is rustig, huis schoon, ruim en van alle gemakken voorzien.
    Zeer gastvrij. Onze zoon heeft met veel plezier geholpen in de moestuin en met zijn nieuwe vriend Vie gespeeld.
    We komen graag een keer terug.

  • 9 sterren

    Wat een heerlijk verblijf! De gastvrijheid waar we mee werden ontvangen was direct een goed begin van onze vakantie. Eva & Wilbert laten heel fijn het huis zien. Het huis is echt van alle gemakken voorzien. Omdat wij oa een dochter van 1 bij ons hadden was het echt super dat er al een kinderstoel was, maar ook een echt ledikant met heerlijk matras waar onze dochter goed op kon slapen.

    In de omgeving is ook zoveel moois te zien en bovenal de rust bij het huis zelf: heerlijk. Onze zoon van 4 vond het lekker om in het zwembad te zijn wat echt ontzettend goed schoon wordt gehouden.

    Sowieso is alles netjes en schoon en goed onderhouden.

    De eerste of tweede avond zeiden wij al tegen elkaar; konden we maar langer blijven. Zo goed voelde het al.

    Mocht je hier een verblijf boeken neem dan zeker een keer de ontbijtservice, wauw zo lekker! En veel konden er gewoon nog een lunch van maken.

    Kortom; een verblijf hier is absoluut de moeite waard! Genoten.

  • 10 sterren

    Wat hebben wij een fantastische week gehad op Les Guérets. Niet alleen is het een hele fijne en rustige plek in een prachtige omgeving, ook de sfeer, de energie en de warme gastvrijheid van Eva en Wilbert hebben onze vakantie een gouden randje gegeven. Het huis is van alle gemakken voorzien en de liefde die de eigenaren erin hebben gestoken om er wat moois van te maken was niet alleen zichtbaar maar ook sterk voelbaar. Sfeervolle en gezellige inrichting, goed uitgeruste keuken, de Big Green Egg hebben wij iedere dag met plezier gebruikt en de bedden waren ook top. Ook onze hond was welkom en die had het op het terrein goed naar z'n zin en voor onze zoon van 7 was het zwembad echt ultiem genieten (iedere dag in het water ondanks de soms nog barbaarse temperaturen). Kortom, voor ons was het een top week, met dank aan Wilbert& Eva!

Culinair en wijn

De Calvados staat bekend om de gastronomische keuken en zijn overheerlijke streekproducten,
Beroemd om zijn kazen, zoals de camembert, maar ook appels en room zijn typerend voor de regio, maar er is nog meer! Normandië is de eerste Franse regio voor de sint-jakobsschelp. Ook worden er oesters gekweekt (Saint-Vaast-la-Hougue, Veules, etc.) en mosselen.
Andere typische Normandische specialiteiten zijn gezouten lamsvlees, de andouille van Vire, tripes (pens) uit Caen, de boudin noir (bloedworst) uit Mortagne, of de teurgoule (een soort zoete rijstpap met kaneel) en de lekkere karamelsnoepjes ‘caramel d’Isigny’.
Dit alles smaakt extra lekker met een glas cider, poiré, pommeau of een overheerlijke Calvados. Normandië heeft een bijzonder gastronomisch erfgoed en producten met het label AOP en AOC,

Wij helpen u graag aan pareltjes van restaurants in de nabije omgeving. Ook is er een Ciderroute: een bewegwijzerde toeristische rondrit in de Normandische Pays d'Auge ten oosten van Caen. U herkent een twintigtal ciderproducenten aan de borden 'Cru de Cambremer' langs de Ciderroute.

Wat is er te doen

Normandië heeft een rijke geschiedenis vol herinneringen en nostalgie en heeft een heel scala aan bijzonderheden te bieden. Dit stukje paradijs heeft voor ieder wat wils, een plek om weg te dromen, te ontspannen of juist actief bezig te zijn.

In de streek is van alles te ondernemen: van wandelen tot bungeejumpen, rustig kuieren over de marktjes, een stranddag of het bezoeken van historische bezienswaardigheden. Zowel families, actieve vakantiegangers als rustzoekers kunnen hier iets van hun gading vinden.

Daarnaast is de Calvados onlosmakelijk verbonden met de Slag om Normandië waarvan veel terug te vinden is in de diverse musea en steden.
Bekende landingsstranden zijn Utah, Omaha, Juno, Gold en Sword Beach. De strijd die hier is uitgevochten, tekent nog altijd het landschap.

Op slechts 5 minuten rijden ligt het grote meer ‘Lac de la Dathée’ te midden van prachtige heuvels. Golfliefhebbers vinden hier bovendien de uitdagende 18-holes baan van Golfclub ‘Golf de Vire’.

  • Bij wandelpaden
  • Aan mountainbike route

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Aankomst- en vertrektijden: aankomst na 16.00 uur en vertrek voor 10.00 uur.

Prijzen zijn inclusief :
* Beddengoed, keukenlinnen en handdoeken
* WiFi (glasvezel)
* TV (inclusief Netflix, Prime) met mogelijkheid tot streamen
* Gebruik van het verwarmd zwembad (seizoensgebonden)
* Kruiwagen brandhout (weekverblijf in laagseizoen) - Bij te bestellen voor € 10,00,-

Prijzen zijn exclusief:
* Schoonmaakkosten (indien de gîte netjes en schoon wordt achtergelaten zoals deze was bij aankomst rekenen wij geen schoonmaakkosten) : € 70,00,-
* Elektriciteitskosten volgens de geldende tarieven EDF (alleen buiten het hoogseizoen (begin oktober tot eind juni)
* Handdoeken voor bij het zwembad (zelf meenemen)
* Huisdieren: per hond € 75,- per week

Extra services:
* Ontbijtservice: volwassenen 14,- p.p., kinderen (t/m 12 jaar) 9,- p.p. (tenminste één dag van tevoren aan te geven) – zoveel mogelijk lokaal en
biologisch (deze wordt op het door u gewenste tijdstip aangeboden in een ontbijtmand)
* Huur Big Green Egg met werktafel en accessoires - € 80,- per week
* Picknickmanden / picknick op het landgoed - vanaf 45,-
* Borrelplanken - vanaf 45,-
* Kinderoppasen/of hondenoppas - vanaf 25,- (door onze dochter van 16 jaar - spreekt Nederlands, Frans en Engels)
* Keukenpakket: gebruik afwasmiddel, multireiniger, toiletreiniger, vaatwastabletten, handzeep, vuilniszakken, ecologisch toiletpapier, zout, peper,
basiskruiden, olijfolie, balsamicoazijn, fles bronwater – 25,- (extra’s op aanvraag)
* Handdoeken en/of beddengoed wissel – vanaf € 25,-
* Babybedje / kinderstoel / verplaatsbare box – 30,-
* Tussentijdse schoonmaak – vanaf 40,-
Bij gebruik van extra services vragen wij u deze tijdig bij ons kenbaar te maken zodat we alles voor jullie komst in orde kunnen maken 😊.

Prijs is inclusief

Handdoeken, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Borg € 250,00
  • Schoonmaakkosten (optioneel) € 70,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 900

Prijs per week vanaf

€ 900

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.