Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Julie & Nigel Cook

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 2 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enig verkeer

Het huis staat op vijf hectare grond met picknickplaatsen om buiten te eten, de grote weide naast het huis heeft een kinderspeelplaats en een 6,1 x 3,6 (meter) volledig omheind, ovaal zwembad voor exclusief gebruik door de gasten. De boerderij is geschikt voor maximaal zes personen en heeft een open woon- en eetkamer met hoge plafonds, balken en een mooie trap.
De keuken is volledig uitgerust met een gasfornuis, magnetron, broodrooster etc.
Op de eerste verdieping vind je een badkamer en apart toilet en drie slaapkamers, waarvan twee met tweepersoonsbedden en nog een slaapkamer met drie eenpersoonsbedden, een speelkamer voor de kinderen met een tv, een Wii en een een selectie bordspellen.
WiFi, flatscreen-tv, (Frans en Engels) Gratis Sat HD Box, dvd-speler en een selectie van dvd's zijn beschikbaar om alle comfort van thuis weg van huis te bieden.

Registratienummer

(RP)

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Veilig voor kleine kinderen
  • Wasmachine
  • Strijkijzer
  • Omheinde tuin
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • Speeltuin
  • TV
  • Internet
  • Open haard
  • Haardroger
  • Met zwembad
  • Privé zwembad

Beschikbaarheid van 'Walnut House'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Welkom op het mooie en vredige platteland van Calvados, een geweldige plek om te ontspannen en tot rust te komen.
Vire is een oude ommuurde stad, gebouwd in de 12e eeuw door Henry Beauclerc, hertog van Normandië, zoon van Willem de Veroveraar. Na de bomaanslagen in 1944 werden delen van de middeleeuwse stad gespaard en zijn ze nog steeds zichtbaar in de herbouwde stad. Vire heeft ook een 18 holes gemeentelijke golfbaan die zeer goed onderhouden is en uitkijkt op Lac de la Dathee, Hier kun je watersporten beoefenen, gaan vissen of wandelen en genieten van de rust en stilte op een van de vele picknickplaatsen. Het meer wordt op sommige plaatsen door bos begrensd en heeft ook een stuw en een kleine waterval.
De locatie is ideaal gelegen voor een bezoek aan de unieke Abdij op de Mont Saint Michel, een verbazingwekkende benedictijnenabdij, gebouwd op een granieten bergtop in zee, de op één na meest bezochte attractie in Frankrijk, na de Eiffeltoren in Parijs. De Mont biedt een adembenemend uitzicht. Hij is bereikbaar via een verhoogde weg die hem verbindt met het vasteland.
Bekijk ook het wandkleed van Bayeaux uit de 11e eeuw, dat het verhaal over de zoektocht van William de Veroveraar door Engeland vertelt. Bayeaux heeft ook de grootste Britse Commonwealth World War 2 begraafplaats. Breng ook een bezoek aan Arromanches, waar je de overblijfselen kunt zien van de enorme "Mulberry-haven" van het D-day-strand, waar duizenden mannen tijdens de slag om Normandië zijn geland. In de 360 ​​graden-bioscoop wordt het D-day verhaal verteld.
Bezoek de stranden van Omaha en Utah, Pointe du Hoc en de landingsterreinen van de Amerikaanse parachutisten. In Saint Mere Eglise hing de parachutist aan zijn baldakijn aan de kerktoren! Musea en gedenktekens vertellen het verhaal.
Het zijn aangrijpende gedenkplaatsen die je onwillekeurig tot nadenken stemmen.

  • Landelijk
  • Heuvelachtig
  • Bosrijk
  • In/bij een dorp
  • In/bij een stad

Recensies

Walnut House heeft de afgelopen 4 jaar 16 recensies gekregen met gemiddeld een:

9.4375 sterren
  • 10 sterren

    We hebben een heerlijke tijd gehad in Walnut Cottage. Het huisje is knus, netjes en schoon met voldoende ruimte voor 2 personen. Heerlijk warm water om te douchen. Julie en Nigel zijn hele warme lieve mensen en super gastvrij. Ze hebben ons goed in de watten gelegd. We hebben het ontzettend naar onze zin gehad. Het is een aanrader om naar Walnut Cottage te gaan en kennis te maken met Julie en Nigel.

    Reactie van Julie & Nigel Cook

    Het was leuk u beiden te ontmoeten, we zijn erg blij dat u genoten heeft van uw verblijf in onze cottage. Hartelijk dank voor de mooie recensie.
    Het allerbeste,
    Julie en Nigel

  • 10 sterren

    Echt een fantastisch huis! Ruim en genoeg te doen voor kinderen. En op warme dagen een heerlijk zwembadje! Het uitzicht is prachtig en heerlijk rustig. Nigel en Julie zijn zo relaxed, lief en zeer behulpzaam. Echt genoten, voor herhaling vatbaar!

    Reactie van Julie & Nigel Cook

    Het was een genoegen om zo'n lieve familie te ontmoeten. Blij dat jullie van jullie vakantie hebben genoten. Hopelijk tot ziens weer op een dag!

  • 10 sterren

    Lovely gîte, very clean and comfortable. Hosts very friendly, helpful and accommodating. Providing excellent extras that I have found nowhere else, changes of towels and bed linen mid stay, a cooked breakfast to celebrate à wedding anniversary.

    Reactie van Julie & Nigel Cook

    We are pleased you enjoyed your stay with us.
    Thank you for leaving us a lovely review it is very much appreciated.
    All the best, Nigel & Julie

Culinair en wijn

Er zijn tal van restaurants, bars en lokale markten te vinden in het centrum van Vire.
Je kunt natuurlijk helemaal zelfvoorzienend zijn, maar we bieden ook een continentaal, vegetarisch of een volledig Engels ontbijt, dat kan worden geserveerd in het huisje of op een van de zitjes buiten. Een diner is op aanvraag beschikbaar; we kweken onze eigen seizoensgroenten en onze scharrelkippen bieden smakelijke eieren.
Al onze maaltijden zijn vers gemaakt van lokale producten.
Calvados is de naam van het departement in Laag-Normandië (Basse-Normandie) en het is ook een brandewijn die in het gebied wordt geproduceerd.
De ciderroute is ongeveer 40 kilometer lang en loopt langs de producenten van de cider "AOC Pays d'Auge". Je kunt hier zien hoe cider wordt gemaakt, proeven en kopen.
De borden voor de route zijn duidelijk aangegeven ("Route du Cidre" en een afbeelding van een appel) en zijn gemakkelijk te volgen.
De route loopt van dorp naar dorp door smalle straatjes in het prachtige landschap van Normandië. De ciderproducenten die deel uitmaken van de route zijn gemarkeerd als "Cru de Cambremer".
De ciderroute:
Grandouet, Montreuil-en-Auge, St-Ouen-le-Pin, La Roque-Baignard, Bonnebosq, Beaufour-Druval, Saint-Aubin-Lébizay, Beuvron-en-Auge, Hotot-en-Auge, Victot-Pontfol en Rumesnil .

Wat is er te doen

Normandië heeft veel te bieden: een prachtig landschap, een overvloed aan mooie vissersdorpjes en kilometerslange zandstranden. Er is ook een rijke gastronomiie, bekend om de kazen Camembert en Pont l'Eveque, cider en Calvados-likeur.
Het mooie stadje Vire ligt op 5 minuten rijden, waar je supermarkten, bakkerijen, patisserie, bars en restaurants vindt. De markt is op vrijdagochtend en je vindt er allerlei heerlijk eten en koopjes. Het is gebouwd rond de overblijfselen van een kasteel en er zijn een aantal leuke cafés waar je heerlijk naar de voorbijgangers kunt kijken.
Er is een zwembad in Vire met glijbanen, jets en een familiezwembad, helemaal niet duur om heen te gaan. Je kunt er ook een gemeentelijke golfbaan, de rivier en het prachtige Lac Dathee vinden.
De d-dagstranden en prachtige kustplaatsen zoals Granville, Houlgate en Carrolles (verbazingwekkende rotspoelen hier!) Liggen allemaal op ongeveer een uur rijden. De stranden zijn geweldig voor kinderen met veilige zandstranden en reddingsmeesters.
Het Tapijt van Bayeux, Mont Saint Michel en de Britse Oorlogsbegraafplaats zijn ook binnen een uur rijden bereikbaar.
Als je het prachtige landschap wilt verkennen, zijn de regio's Suisse Normande en Bagnoles de Lorne ook binnen een uur rijden te bereiken. De prachtige Mont Cery Belle Etoille ligt op ongeveer 25 minuten afstand en is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook mooi en historisch. Het ligt op het terrein van een oud kasteel en er zijn prachtige beboste wandelingen, uitkijkpunten, een speeltuin en minigolf! Neem een ​​picknick mee en breng er de dag door.
Je kunt ook lunchen bij de rivier in Pont D'Ouilly en er zelfs een kajak huren.
De omgeving leent zich uitstekend voor wandelen of fietsen, door de vele bewegwijzerde routes, waarvan er twee op slechts 5 minuten van je vakantiehuis liggen.

  • Aan fietsroute
  • Bij wandelpaden
  • Aan mountainbike route
  • Bij paardrijroute
  • Vissen
  • Watersport

Wat je ook moet weten...

Nieuw voor 2023 - Een groot ovaal zwembad is momenteel in aanbouw. De afmetingen van het zwembad zijn 5,1 meter x 3,6 meter en zal uitsluitend door gasten worden gebruikt.
Of je nu een relaxte vakantie wilt, wilt genieten van de prachtige landschappen, relaxen op de gouden zandstranden, de vele historische bezienswaardigheden en steden in de omgeving bezoeken, of een actieve vakantie wilt hebben, dit huis is de ideale uitvalsbasis.
Of je nu een stel, een gezin met kinderen, met een kind of kinderen met speciale behoeften hebt, of bijvoorbeeld een motorrijder, wij zullen ons best doen om je vakantie ontspannen en plezierig te maken. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt.

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Aankomsttijden zijn vanaf 16.00 uur en vertrektijd is 10.00 uur, maar we zullen proberen om daar waar mogelijk flexibel mee om te gaan.
Beddengoed en handdoeken voor binnen de accommodatie worden verstrekt, strandhanddoeken zijn niet aanwezig.
Als je voor een speciale gelegenheid komt of als er iets is dat we kunnen doen om je vakantie aangenamer te maken, aarzel dan niet om ons een e-mail te sturen
Walnut House is een rookvrije omgeving, als je toch moet roken, doe dit dan alsjeblieft buiten en gooi je sigarettenpeuken daarna weg.

Prijs is inclusief

Handdoeken, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Schoonmaakkosten (optioneel) € 40,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 850

Prijs per week vanaf

€ 850

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
  • De host doet mee aan de Omboekgarantie