Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 7 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enige landbouwactiviteit

Deze verbouwde schuur biedt u een ruime gite met hoge plafonds en mooie zichtbare balken. De gite ligt op twee verdiepingen met een paar traptreden die de ruimten verdelen. Er is een moderne keuken met een koel-vriescombinatie, een open woonkamer met een houtkachel, een tv en dvd-speler, een eethoek en een pooltafel. De slaapkamers hebben tweepersoonsbedden met eigen douche en wc, en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden, eveneens met wc. U hebt uw eigen buitenzwembad en een ruimte waar u heerlijk buiten kunt eten.

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Lokaal contact
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Strijkijzer
  • Huisdier welkom
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • TV
  • Internet
  • Open haard
  • Met zwembad

Beschikbaarheid van 'Moulin de la Lande'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Het geheel is mooi gelegen in een vredige omgeving aan de oevers van de rivier de See, een van de belangrijkste zalmrivieren van Frankrijk. Op het terrein staan 3 gebouwen, alle mooi gerenoveerd en met goede voorzieningen, die het hele jaar te huur zijn. We zitten hier op een klein stukje lopen van het dorp, waar een pizzarestaurant of een bakker is. Naar het dichtstbijzijnde stadje is het tien minuten rijden; hier treft u alle voorzieningen aan.

  • Landelijk
  • In/bij een dorp

Recensies

Moulin de la Lande heeft de afgelopen 4 jaar 3 recensies gekregen met gemiddeld een:

9 sterren
  • 8 sterren

    In dit prachtige landhuis een super relax week gehad met 2 families, 12 volwassen personen. Eigenaren zijn zeer vriendelijk, behulpzaam en zeker niet opdringerig. Rustig gelegen, maar binnen 60 km ( uur rijden) voldoende activiteiten mogelijk. Kortom een aanrader. Sarah & Stephen thanks.

  • 10 sterren

    We hebben genoten van dit prachtige huis en tuin. Samen met onze kinderen van 14 en 16 jaar was het heerlijk, zowel de uitstapjes die allemaal mogelijk zijn zoals Mont saint Michel als de prachtige kust bij Granville is de moeite waard.
    Is het een dagje iets minder kun je in het huis tafeltennissen, poolbiljarten of buiten badmintonnen of een potje jeux d'boulles. Het huis geeft veel privacy en rust, je hoort alleen het beekje en de koetjes in de wei naast het huis.
    Het huis heeft 3 slaapkamers met badkamer, en een prachtige,sfeervolle woonkamer,smaakvol ingericht. Voor een koude avond, een gezellige houtkachel. Dus zoek je rust met de combinatie van erop uit te gaan dan zit je hier top! De eigenaren hebben het prachtig opgeknapt. Het zijn hele vriendelijke, bescheiden mensen.
    De huizen staan zo opgesteld dat je 100% privacy hebt.
    Wij hebben al vele vakantiehuizen bezocht maar deze zit echt in de top!
    We komen graag nog een keer terug.

  • 9 sterren

    Prachtig, ruim huis met een enorme, goed onderhouden tuin. Twee weken verbleven met twee gezinnen en een broer en zus. Het huis is netjes, smaakvol verbouwd en ingericht. Elke slaapkamer heeft een badkamer, wat echt een genot is! Het huis staat op een terrein samen met het huis van de eigenaars en twee andere (kleinere) huizen die verhuurd worden. Totaal geen last van andere huurders omdat het zo ruim en mooi is opgezet. De tuin is keurig bijgehouden en er is een groot grasveld waar we heerlijk gespeeld en gesport hebben. Eigenaars zijn zeer netjes, behulpzaam en bescheiden. Bakker, slager en kleine supermarkt in Juvigny, 4 km verderop, Grotere supermakt in Mortain op 10 km. In de regio is veel te zien en te doen: Mont Saint Michel, Enchanted forest (pretparkje, leuk!), Cider- en Calvadosmakers, WO II stranden en bezienswaardigheden liggen iets verder, op ongeveer anderhalf uur rijden. Fiets (mountainbike)- of wandelroutes rond Juvigny (goed aangegeven!). Stadjes Avranches en Vire zijn ook een bezoek waard. In het dorp zelf zit een café/pizzeria waar we een keer pizza's hebben besteld.
    Kortom: Mooi, ruim, compleet huis voor jong en oud in een prachtige omgeving!

Culinair en wijn

In het dorp is een pizzarestaurant, waar u gemakkelijk naartoe kunt lopen. Op een klein eindje rijden liggen twee uitstekende restaurants waar een uitstekende Franse keuken wordt geserveerd.

Wat is er te doen

Er zijn heel veel activiteiten mogelijk in de omgeving. Op bijvoorbeeld maar 10 minuten ligt een golfbaan met 18 holes, een manege en tennisbanen. Op 15 minuten zijn grote binnen- en buitenzwenbaden te vinden. Het gebied is uitstekend geschikt om te wandelen en het Normandische landschap te verkennen; de kust ligt op 45 minuten rijden en biedt een heerlijk dagje uit.

  • Bij paardrijroute

Video

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Prijs is inclusief

Schoonmaakkosten, Linnengoed

Zelf meenemen

Handdoeken

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 850

Prijs per week vanaf

€ 850