Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 2 dagen.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enige landbouwactiviteit

Domaine Roqueforette is een rustig gelegen landgoed met een authentiek boerenhuis in het hart van het regionale natuurpark des Marais du Cotentin et du Bessin in Normandie.
Op Domaine Roqueforette hebben wij zeer ruime kampeerplaatsen op onze boerencamping (250m2), een gezellige gîte/vakantiehuis, en een chalet/chambre d'hôte te huur. En u kunt ook van onze table d'hôte de gezellige diners meegenieten.
Graag willen wij u op Domaine Roqueforette laten meegenieten van het goede Normandische leven.
Onze gîte is een geïsoleerde ruime gelijkvloerse en vrijstaande woning met rondom een omheinde tuin met overkapte zitjes.
De gîte is voorzien van verwarming en dus het gehele jaar te huur.
Lichte woonkamer met vrij uitzicht over de omgeving, met 3-zits bank en 2 fauteuils.
Tv met Nederlandse zenders en er is Wifi in en rondom de gîte.
De gîte heeft twee 2-persoons slaapkamers, een met een 2-persoonsbed en een met twee 1-persoonsbedden, alle bedden zijn 2 meter lang.
Badkamer met ruime inloop stortdouche, wastafel & föhn.
Er is een apart toilet.
Een compleet ingerichte keuken voorzien van 4-pits kookplaat, kookgerei, oven, tostiapparaat, koelkast, Filter koffiezetapparaat, Nespresso-apparaat en waterkoker.

Gîte L' Hibou.
Onze gîte is een vrijstaand vakantie huis geschikt voor 4 personen.
De gîte is geheel omheind en zeer geschikt voor mensen met kinderen of met een hond.
De gîte is voorzien van alle gemakken, zoals keuken met alle kookgerei, 4 pits gaskookstel, koelkast, filterkoffiezetapparaat én een Nespresso, waterkoker en oven. TV met Nederlandse zenders en ook vele buitenlandse zenders. Wifi is aanwezig in en rondom de gîte.
Ruime badkamer met föhn en met ruime inloopdouche en een apart toilet. Diverse buiten zitjes met tafel en stoelen en een picknickbank.
En u kunt natuurlijk ook van onze table d'hôte (diners) mee genieten. Table d'hôte is 2 keer per week in onze Brasserette.
Dus volop genieten op en rond Domaine Roqueforette in de Manche - Normandië.

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Lokaal contact
  • Omheinde tuin
  • Huisdier welkom
  • Table d'hôtes
  • TV
  • Internet
  • Haardroger

Beschikbaarheid van 'Village Roquefort'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Coördinaten: N 49 15.159 - W 001 26.188

  • Landelijk
  • Bosrijk
  • In/bij een dorp

Recensies

Village Roquefort heeft de afgelopen 4 jaar 1 recensie gekregen met een:

10 sterren
  • 10 sterren

    Beste Ed en Doreen, Ik zie dat deze week nog vrij is. Wij willen jullie huis wel huren tot zaterdagochtend. Zou je mij willen bellen. We vertrekken zo uit Brugge.
    Maarten
    06-11276345

  • Jos uit Delft

    10 sterren

    In 2019 hebben wij voor de vierde keer weer in de gîte van Ed en Doreen gelogeerd op Domaine Roqueforette in Normandie. En het is altijd weer als thuis komen hier, een warm onthaal, heerlijke en gezellige table d’hôte avonden en op vrijdag patatjes en pizza die ze dan fijn in de gîte komen brengen. En een fijn vakantiehuis waar niets aan ontbreekt met genoeg ruimte. Zo ook hier in Normandië waar nog veel ruimte is en waar wij ons steeds weer goed vermaken met bezienswaardigheden en het strand waar we heerlijk met ons hond kunnen wandelen en rennen. Normandie is prachtig met ook met heerlijk warm weer, en om van dit alles te genieten is het heel fijn om op Roqueforette te zijn. Dus blijf op deze leest voortgaan en wij zullen nog vele malen terug komen, au revoir. Jos en Jan-Paul.

    Reactie van Ed & Doreen Advocaat

    Hartelijke dank voor jullie lieve berichtje, en hopelijk tot ziens. Doreen en Ed

  • Janny uit Ermelo

    10 sterren

    Wij hebben dit jaar mogen logeren op Domaine Roqueforette bij Ed en Doreen. Wij waren met 4 volwassenen, broer, zus en partners. De ontvangst was hartverwarmend na de reis en bij binnenkomst in het huisje stond er een heerlijke fles verse appelsap klaar uit de distilleerderij, en 's avonds konden wij meteen mee eten in de Brasserette met de table d' hôte, en die vol zat met andere gasten dus wij voelden ons meteen huis in den vreemden Frankrijk. Wij zijn 2 weken lang op pad geweest en ontzettend veel gezien van Normandie maar lang nog niet alles. Er is zoveel te zien en te doen dat we nog een keer terug moeten komen voor de rest. Maar Normandie is ons goed bevalen, het weer was prachtig en soms zelfs te warm, de mensen zijn heel vriendelijk, en het huisje is geweldig gezellig ingericht en voorzien van alles wat je maar kunt wensen. Dus een grote aanrader. Janny, Wim, Jetty en Johan. Augustus/september 2015.

Culinair en wijn

Er zijn vele heerlijke restaurants en ook visrestaurants, maar ook de distilleerderij vlakbij zullen u zeker plezieren.
Maar ook een bezichtiging aan de Camembert fabriek hier in Lessay is zeker de moeite waard of de biscuit fabriek waar je dan ook meteen heerlijk een bakje koffie kunt drinken met wat lekkers erbij.
En zo hebben wij nog vele andere ideeën en informatie voor u!

Wat is er te doen

Op Domaine Roqueforette bent u centraal gelegen in Normandie om van alle bezienswaardigheden op redelijke afstand te genieten!
Zoals bv: Le Mont-st-Michel, Cherbourg, Saint Lo, Caen, Bayeux met het grote wandkleed, of Saint Mère-Église en de D-Day stranden, of de krijttrotskusten aan de kant van Barneville-Carteret.
En met een Distilleerderij hier vlakbij voor de Calvados, Cider, Pommeau of verse appelsap, kunt u dit hier gaan proeven en genieten van deze Normandische specialiteiten! En verder hebben wij nog vele andere ideeën en informatie om uw verblijf hier te veraangenamen.

  • Aan fietsroute
  • Bij wandelpaden
  • Aan mountainbike route
  • Bij paardrijroute
  • Vissen
  • Vlieg en zweefsport

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Hoogseizoenprijs is Juli & Augustus. € 675.-
Laagseizoenprijs is april, Mei, Juni & September, oktober, november, december € 550.-

Prijs is inclusief

Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Borg € 150,00
  • Schoonmaakkosten (verplicht) € 65,00
  • Handdoeken - per persoon (optioneel) € 10,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 550

Prijs per week vanaf

€ 550