Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Village Roquefort

Bekijk album (12)
/
 

Beschikbaarheid van 'Village Roquefort'

Ed & Doreen Advocaat heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 16 aug 2023

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Village Roquefort heeft 6 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

10,0
Bezocht in augustus 2023

Beste Ed en Doreen, Ik zie dat deze week nog vrij is. Wij willen jullie huis wel huren tot zaterdagochtend. Zou je mij willen bellen. We vertrekken zo uit Brugge.
Maarten
06-11276345

10
Bezocht in september 2019

In 2019 hebben wij voor de vierde keer weer in de gîte van Ed en Doreen gelogeerd op Domaine Roqueforette in Normandie. En het is altijd weer als thuis komen hier, een warm onthaal, heerlijke en gezellige table d’hôte avonden en op vrijdag patatjes en pizza die ze dan fijn in de gîte komen brengen. En een fijn vakantiehuis waar niets aan ontbreekt met genoeg ruimte. Zo ook hier in Normandië waar nog veel ruimte is en waar wij ons steeds weer goed vermaken met bezienswaardigheden en het strand waar we heerlijk met ons hond kunnen wandelen en rennen. Normandie is prachtig met ook met heerlijk warm weer, en om van dit alles te genieten is het heel fijn om op Roqueforette te zijn. Dus blijf op deze leest voortgaan en wij zullen nog vele malen terug komen, au revoir. Jos en Jan-Paul.

10
Reactie van Ed & Doreen Advocaat

Hartelijke dank voor jullie lieve berichtje, en hopelijk tot ziens. Doreen en Ed

Bezocht in september 2015

Wij hebben dit jaar mogen logeren op Domaine Roqueforette bij Ed en Doreen. Wij waren met 4 volwassenen, broer, zus en partners. De ontvangst was hartverwarmend na de reis en bij binnenkomst in het huisje stond er een heerlijke fles verse appelsap klaar uit de distilleerderij, en 's avonds konden wij meteen mee eten in de Brasserette met de table d' hôte, en die vol zat met andere gasten dus wij voelden ons meteen huis in den vreemden Frankrijk. Wij zijn 2 weken lang op pad geweest en ontzettend veel gezien van Normandie maar lang nog niet alles. Er is zoveel te zien en te doen dat we nog een keer terug moeten komen voor de rest. Maar Normandie is ons goed bevalen, het weer was prachtig en soms zelfs te warm, de mensen zijn heel vriendelijk, en het huisje is geweldig gezellig ingericht en voorzien van alles wat je maar kunt wensen. Dus een grote aanrader. Janny, Wim, Jetty en Johan. Augustus/september 2015.

10
Bezocht in september 2015

Ons plan was om veel te gaan zien van Normandie.
Wij zijn 2 weken in de gite geweest samen met onze hond Pepijn bij Ed & Doreen op Roqueforette in Laulne. Ten eerste de gastvrije ontvangst deed ons meteen thuis voelen, en dit samen met de ontzettend gezellig ingerichte gite met veel privé, maakt dat wij er een super vakantie hebben gehad! Wij hebben alles kunnen zien wat wij ook maar wilde gaan zien en dit vanaf het rustige Roqueforette was allemaal heel goed aan te rijden, en veel informatie hebben wij ook van de eigenaren gekregen, perfect dus. En op sommige dagen hebben wij ook meegegeten met hun table d'hôte wat ook heel gezellig is omdat je dan meteen met de andere gasten ideeën kunt uitwisselen en kunt bijpraten over wat je gezien hebt, of wat je nog wilt gaan zien! En dit met een heerlijk wijntje erbij maakt je vakantie compleet. Honden zijn er van harte welkom en er waren toen ook nog 8 andere honden op de camping, maar daar hoor of zag je niets van omdat iedereen zijn hond bij zich houd. Wel is er een speelveldje voor ze! Maar wat een gastvrijheid hier. Dus voor ons was het een onvergetelijke vakantie en ze zien ons zeker terug. Chapeau!

10
Bezocht in september 2014

Dit jaar, 2014, zijn wij door Normandie gaan toeren om veel hiervan te gaan zien. Wij hebben dit gedaan vanaf Domaine Roqueforette bij Doreen en Ed in Laulne. De gasvrije ontvangt deed ons hier meteen thuis voelen, en dit samen met het O zo gezellige vakantiehuis le Hibou, de uil, hebben wij daar 3 heerlijke weken gehad. Wij hebben kunnen zien wat wij ook wilde gaan zien vanaf het rustige Roqueforette. En alles is ook heel goed aan te rijden. Op sommige dagen hebben wij ook meegegeten met de table d'hôte wat niet alleen heel lekker is, maar ook heel gezellig is omdat je met de andere gasten ideeën kan uitwisselen over wat je gezien hebt of nog wilt gaan zien. Wij hebben het grootste wandkleed gezien wat in Bayeux hangt, de zeer indrukwekkende D-Daystanden gezien, het kopermuseum, het eiland Jersey was ook zeer de moeite waard en je bent er zo, en ook de brouwerij bezocht en daar diverse heerlijke drankjes geproefd, en gekocht. Dus voor ons was het een onvergetelijke vakantie en zij zien ook ons daar zeker terug. Chapeau

10

Hier geweest? Schrijf een recensie