Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Sandra Biddlecombe

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 2 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving

La Buissonniere is een gîte op de begane grond die in 2014 is verbouwd in een oude Normandische boerderij. Het vakantiehuis bestaat uit 2 slaapkamers, een open keuken / eetkamer / lounge en een doucheruimte; er zijn geen trappen naar boven of beneden. Het is ideaal voor zowel jong als niet zo jong! Gratis WiFi is beschikbaar en alle verwarming, handdoeken en beddengoed zijn inbegrepen in de huurprijs.
De slaapkamer met tweepersoonsbed bevindt zich aan de achterzijde van het vakantiehuis en de slaapkamer met 2 aparte bedden bevindt zich aan de voorzijde, beide met uitzicht op de tuinen en het terrein. We kunnen ook een babybedje gratis ter beschikking stellen in aanvulling op de overige slaapplaatsen. Graag van te voren bespreken. Elke slaapkamer heeft laden, hangkasten of -rekken en nachtkastjes en een föhn is ook aanwezig. De volledig betegelde doucheruimte, die is voorzien van een W.C, wastafel en douchecabine met hoekopening (met één stap omhoog), is gemakkelijk bereikbaar vanuit de slaapkamers. De keuken is volledig uitgerust met een gasfornuis en kookplaat op ware grootte, een wasmachine, een magnetron, een koffiezetapparaat, een waterkoker, een broodrooster en alle kookgerei, pannen en servies. Het eetgedeelte biedt plaats aan vier comfortabel rond de tafel (plus een hoge stoel die we ook zonder extra kosten kunnen bieden). De ruime lounge grenst aan de keuken en eetkamer, en vanaf een grote 3-zits bank en 2 fauteuils kunt u gezellig naar de 40-inch breedbeeldtelevisie met FreeSat kijken. Er is ook een dvd-speler met een selectie dvd's, maar als u zich liever in een goed boek onderdompelt, kunt u kiezen uit een kleine bibliotheek. Een elektrische kachel in de haard zorgt voor extra verwarming van de elektrische radiatoren tijdens de koudere maanden.

Registratienummer

(RP)

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Lokaal contact
  • Veilig voor kleine kinderen
  • Wasmachine
  • Strijkijzer
  • Omheinde tuin
  • TV
  • Internet
  • Haardroger

Beschikbaarheid van 'La Buissonniere'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

La Buissonniere ligt op een terrein van 3 hectare aan het einde van een weggetje zonder doorgaand verkeer. Kinderen kunnen op ons terrein zeer veilig spelen. Je bent omringd door het prachtige, zalig rustige, Normandische platteland, perfect om je te ontspannen en je ziel te herstellen na je hectische leven van alledag. We hebben schapen in de wei en onze twee zwarte katten en brutaal uitlopende kippen komen altijd langs om hallo te zeggen. Het enige wat je waarschijnlijk zal storen op luie zomerdagen is de zachte kreet van buizerds, spechten en misschien af ​​en toe een zwaluwstaartvlinder. De achtertuin van het vakantiehuis heeft een eigen privéterras, compleet met tafels en stoelen, ligstoelen en een barbecue. en er is ook een schommel- en glijbaancombinatie voor de kinderen, zodat ze zich heerlijk kunnen vermaken terwijl je in de zon zit met een goed boek en een glas lokaal geproduceerde mousserende cider. Aan de voorkant van de gite is er een groot gemeenschappelijk gazon - ideaal voor badminton, schommel, cricket, frisbee en voetbal, die allemaal zijn voorzien. Oh, en als je van schilderen houdt - nou, ik weet zeker dat dat ook geregeld kan worden!
Er is voor elk wat wils in La Buissonniere, dat goed is gelegen voor het bezoeken van een breed scala aan attracties in dit specifieke deel van Normandië. De UNESCO-erfgoedsite van de geweldige Mont. St. Michel, de prachtige stranden in de Baie du Mont. St. Michel, de invasiestranden van de Tweede Wereldoorlog van WO II en hun militaire begraafplaatsen, historische steden (zoals Fougerès, Domfront, Falaise, Mayenne, Laval, Mortain, Bagnoles de l'Orne, Alençon, Bayeux, Avranches, Granville) pretparken en dierentuinen voor de kinderen, wandel- en fietspaden, nostalgische brocantes vol vintage vroeger ... allemaal binnen handbereik. Sommige van onze gasten hebben zelfs Disneyland Parijs bezocht tijdens hun verblijf in La Buissonniere. Het is perfect te doen, maar je moet gewoon een beetje vroeger opstaan!

  • Landelijk
  • Heuvelachtig
  • Bosrijk
  • In/bij een dorp
  • Op de boerderij

Recensies

La Buissonniere heeft de afgelopen 4 jaar 2 recensies gekregen met gemiddeld een:

8.5 sterren
  • 9 sterren

    Wij waren positief verrast door Normandië en La Buissonnière! Nog nooit geweest, en geen idee wat we zouden aantreffen. Het landschap is allesbehalve vlak, dus zeer geschikt voor uitdagende fietstochten. We hadden onze racefietsen mee. Het huisje is echt van alle gemakken voorzien. Goed en ergonomisch ingericht. Met wasmachine, wat heel prettig is. Het huisje ligt aan een doodlopende weg, dus rustig en veel privacy. Goede supermarkt op +/- 4 km. Mont St. Michel is goed aan te rijden, en een aanrader, tenzij je niet van drukte houdt. Kom vroeg! Ook Fougères en Laval zijn steden die je prima kunt bezoeken en die de moeite waard zijn.
    Supervriendelijke eigenaren, die in het andere deel van het huis wonen, maar waar je geen ‘last’ van hebt. Ze stonden open voor vragen en tips. Op het terrein wonen twee katten: Gromit en Wallace, die ons vooral erg aardig vonden als we gingen borrelen. Maar ze bleven lekker bij ons liggen, ook als ze niks kregen :-) Ook de kipjes kwamen af en toe vrolijk buurten.
    Kortom, we hebben een heerlijke week gehad op La Buissonnière. Dank voor de gastvrijheid!

    Reactie van Sandra Biddlecombe

    Hartelijk dank Gonda, voor uw beoordeling van La Buissonniere. Het was leuk u beiden te ontmoeten en we zijn zo blij dat u genoten heeft van uw verblijf.
    Sandra and Richard

  • 8 sterren

    Wij zijn afgelopen zomer 2 weken in deze schitterende gite geweest.

    Een schitterend huis met mooie natuur, beesten, rust ! Gewoon wow !
    Heerlijk ontspannen in de rust en daarnaast een plek om vele mooie plekken te kunnen bezoeken.

    De eigenaren zijn super vriendelijk, hebben goede tips en adviezen en je ontvangt heerlijke eieren van de kippen op het erf!

    Een echte aanrader, wij komen hier graag nog een keer terug !!!

    Reactie van Sandra Biddlecombe

    Bedankt voor je recensie Natasja! We zijn zo blij dat jullie beiden genoten hebben van jullie verblijf en verwelkomen jullie graag terug in de toekomst.
    Richard en Sandra

  • D & J W uit PORTSMOUTH

    10 sterren

    Another wonderful stay, so relaxing & comfy. We feel at home immediately we walk in the door. Thank you, we've already booked our next visit. We go feeling loved & refreshed

Culinair en wijn

La Buissonnière ligt tussen Mortain, (11 km naar het noorden), St. Hilaire du Harcouet (15 km naar het westen) en Domfront (12 km naar het oosten). Alle hebben een verscheidenheid aan bars en restaurants die 's middags en' s avonds geopend zijn, net als onze dichtstbijzijnde dorpen Le Teilleul en Barenton, die op slechts 5 minuten rijden liggen. De dorpen hebben een keuze aan bakkers, boucheries en zeer goed gevulde minisupermarkten, dus je hoeft nooit honger te lijden! Er zijn ook verschillende ciderproducenten in de omgeving die, op afspraak, proeverijen aanbieden van hun heerlijke cider, poiré (perencider) en Calvados (appelbrandewijn).

Wat is er te doen

La Buissonniere is perfect voor gezinnen, stelletjes, kinderen, fietsers, fietsers ........ echt zowat iedereen!
Voor gezinnen kunnen we een kinderbedje, kinderstoel, baby aankleedkussen, potje en babywalker allemaal zonder extra kosten bieden, als het je het leven gemakkelijker maakt tijdens je reis. Neem eerst eerst contact met ons op om je behoeften te bespreken, zodat we er zeker van kunnen zijn dat alle apparatuur zich in de gite bevindt bij aankomst.
Voor fietsers kunnen we overdekte stalling voor motorfietsen leveren als je dit nodig hebt, en we kunnen ook boodschappen voor je doen, voorafgaand aan je aankomst krijgen als als je ons je boodschappenlijst op tijd e-mailt! Bij je aankomst kun je dan de kassabon contant met ons afrekenen.

  • Bij wandelpaden
  • Pretpark in de buurt

Wat je ook moet weten...

4 slaapplaatsen (plus kinderbedje op afspraak) in tweepersoonskamers met 1 of 2 bedden
Alles op de begane grond
Wisseldag flexibel
Inclusief alle elektriciteit, bedlinnen en handdoeken
Heeft gratis WiFi en FreeSat-televisie
Heeft voldoende parkeerplaats
Verwelkomt motorrijders en fietsers
Is het hele jaar open voor een verblijf van 2 nachten of langer

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Prijs is inclusief

Schoonmaakkosten, Handdoeken, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Borg € 190,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 540

Prijs per week vanaf

€ 540

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.