Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Maison Biemont

Bekijk album (10)
/
  • 6
  • 1
  • 2
  • 2
  • 2
 

Beschikbaarheid van 'Maison Biemont'

Armelle Wember heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 31 jan 2023

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Bezocht in oktober 2018

Afgelopen herfst vakantie periode een heerlijke week gehad in huize Biemont.
Het weer zat mee regelmatig een lekker zonnetje, wat het wandelen langs de dicht bijzijnde stranden extra leuk maakt. Er is trouwens genoeg te doen dicht in de buurt van het huis. Denk aan brocantes, leuke weekmarkt op woensdagochtend, supermarkt, musea D Day, wandelroutes, grotere plaatsen om te bezoeken etc etc.
Het huis was echt van alle gemakken voorzien en prettig om te verblijven evenals de grote mooie tuin naast en achter het huis met meer dan voldoende privacy en niet te vergeten lekker zonnetje afgelopen week.
Kortom een mooi en prettig vakantie verblijf!
Hein en Babs Strengers

9
Bezocht in september 2018
J Plat

Drie weken hebben wij genoten in en rond dit huis in het gehucht Biëmont. Een heerlijk ruim huis, van alle gemakken voorzien en in de winter goed te verwarmen. s'Avonds heerlijk in het zonnetje buiten eten. Voor kinderen is er een lange tuin met gras aan de achterzijde van het huis. De omgeving vonden wij zeer de moeite waard: 10 minuutjes rijden naar een van de stranden die elke keer anders zijn afhankelijk van de waterstanden en de wind. Prachtige schelpen en stenen gevonden. We hebben ons niet gewaagd aan het zelf vissen op schelpdieren maar dat had zo gekund. Verschillende kustplaatsjes op geringe afstand dus keuze genoeg als je je mee laat voeren op het ritme van de getijden. Heerlijke wandelingen gemaakt waarvan eentje langs de enorme kwelder bij Surville. Zeer indrukwekkend! Voor wie wil is een bezoek aan de invasiestranden goed te doen (een dik half uur rijden) of een bezoek aan het Duitse kerkhof bij Orglandes - om stil van te worden! Verder prachtige concerten bijgewoond: eentje in de abdij van Lessay (Requiem v Fauré) en eentje in de abdij van St. Sauveur le Vicomte (Engelse gospels). Verder rommelmarkten, gewone markten en op donderdag lokale producenten van cider, oesters en camembert bezocht. En niet te vergeten een van de sfeervolle paardenraces in Carantan! Armelle en Werner danken we hierbij voor de gastvrijheid in hun knusse huis waardoor we terugkijken op een heerlijke vakantie.
Familie Plat

9

Hier geweest? Schrijf een recensie