Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
P. Sol

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 1 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving

Fantastisch vakantiehuis gelegen aan de rand van het rustig dorpje Moon sur Elle, uitkijkend over een weids dal, niet ver van de vele D-day invasie stranden.
Dit vakantiehuis is sinds 2000 in ons bezit en we bieden het nu sinds 2015 ook aan via Gites.nl. Achteraan de ruime collectie foto's van het huis en de omgeving, treft u enkele van de vele recensies aan die huurders achter gelaten hebben in het gastenboek.
Het huis is ideaal voor jong en oud en is omgeven door een grote omheinde tuin. Het huis is geschikt voor 5 personen en 1 baby/peuter. Het heeft 2 verdiepingen met beneden een woonkamer, slaapkamer, luxe keuken, verlaagde eetkamer en douche+toiletruimte. Boven 3 kamers en een toiletruimte. Het huis is boven en beneden voorzien van airconditioning. Beneden (behalve de slaapkamer) is voorzien van een zeer comfortabele laag frequente infrarood verwarming waardoor het ook in koudere tijden erg aangenaam vertoeven is. Verder is het huis voorzien van alle noodzakelijke luxe en comfort. Voor de jongere kinderen is er speelgoed en zijn er diverse spellen aanwezig. De omheinde tuin is ruim met een patio, tuinmeubilair, barbecue, gazon, schommel, zandbak, peuter glijbaan, een groot zwembad Zodiac KD (7 x 3 x 1.2m), speelgoed en verschillende bloemen, planten en bomen. Kortom een heerlijke plek om tot rust te komen of met familie of bekenden een heerlijke vakantie door te brengen.
Huisdieren verboden. Babybox aanwezig. Het zwembad is beschikbaar in juli en augustus,
(De losse speel/klim materialen voor buiten voor jonge kinderen zijn pas vanaf half juni beschikbaar en worden in september weer opgeruimd.)

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Lokaal contact
  • Veilig voor kleine kinderen
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Wasdroger
  • Strijkijzer
  • Omheinde tuin
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • Speeltuin
  • TV
  • Internet
  • Airconditioning
  • Met zwembad
  • Privé zwembad

Beschikbaarheid van 'Pomme d'or'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Het dorp Moon sur Elle ligt tussen de plaatsen Bayeux en Saint Lo in het departement Manche, Basse Normandie. Het huis ligt in een rustige omgeving langs een kleine weg waar maar af en toe een auto overheen rijdt. Een is een lokale supermarkt op 400m. waar elke morgen vers brood gehaald kan worden, Een Carrefour en Intermarché in Isigny sur Mer op 14km en grotere supermarkten in Saint Lo, 13km., en Bayeux, 25km. Vanuit Nederland kan over Antwerpen, Gent, Amiens, Le Havre (via de indrukwekkende hoge brug van Normandië), Caen en Bayeux gereden worden. Ook is de route langs Calais een aanrader. Afstand vanaf Utrecht is ca. 690 km.

  • Landelijk
  • Heuvelachtig
  • In/bij een dorp

Recensies

Pomme d'or heeft de afgelopen 4 jaar 6 recensies gekregen met gemiddeld een:

9.333333333333334 sterren
  • 10 sterren

    Wat hebben wij met onze kinderen een ontzettend fijne week gehad in dit zeer complete huis. Elke dag hebben we uitstapjes gemaakt in de wijde omgeving. Dit huis is een heerlijk rustige plek waar het echt fijn vertoeven en verblijven is. Zoals vaak te lezen hier is het zeer compleet. Het kan zo maar zijn dat we hier terug gaan komen want we zijn nog lang niet uitgegeken op deze mooie omgeving!

  • 9 sterren

    Heerlijke vakantie gehad in dit huisje. Echt een fijne rustige plek waarbij ook aan kleine details is gedacht.
    Doordat er een baby box stond op wielen konden we veel buiten vertoeven met onze kleine.
    Verder is de locatie echt top als je verschillende uitstapjes wilt maken.

  • 9 sterren

    Wat een fijne plek om vakantie te vieren. Een mooi huis, goed uitgerust. Zeker complimenten voor de keuken en het aanwezige keukenraad. Alleen een pureestamper kon ik, ondanks zeer vriendelijk sms-contact met Marielle, niet vinden. Maar als dat het probleem is…
    Vanwege autopech konden wij niet zo van de omgeving genieten als we gehoopt hadden. We hebben ons echter geen moment hoeven te vervelen in het huis. Fijne barbeque en de appel- en perenbomen waren zeer welkom.
    Ook een compliment voor beheerder Reijer. Vriendelijk in het contact en behulpzaam bij onze autopech.
    Dank dat wij de locatie mochten huren.

Wat is er te doen

Het huis is landelijk gelegen. Er is een lokale supermarkt op 400m afstand en een treinstation op 1km in Lison gare. 355 km kust vormen het departement van La Manche. Een dicht netwerk van zoet water, beken, rivieren, doorkruist het coulisselandschap, van dit Normandisch schiereiland. Moerassen, havens, heide, kliffen, baaien, ontdek deze gevarieerde landschappen waar water alom tegenwoordig is. Het is heerlijk om over de kleine landweggetjes door het prachtige heuvelachtige landschap te wandelen of met fiets/auto te rijden. Op 15 minuten afstand is het leuke stadje Isigny sur Mer met haar havens te bereiken. De bekende uitgestrekte D-day stranden liggen op ca. 30 tot 50 minuten afstand van het huis. Er zijn vele musea en monumenten voor wie geïnteresseerd is in de historie rondom de invasie door de geallieerden. Bezienswaardige stadjes zoals Le Mont saint Michel of Arromanches zijn in ruim een uur te bereiken. Vang bij de forelvijvers in Moon sur Elle je eigen forel en bak hem op de barbecue! Van de vele bezienswaardigheden zijn folders in het huis aanwezig.

  • Bij wandelpaden
  • Vissen

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Verhuur altijd op aanvraag.

Weekprijs is inclusief schoonmaak, gas, water en elektriciteit tot 25 kW verbruik (per dag). Boven de 25 kW verbruik wordt €0,35 per kW in rekening gebracht. Naar behoefte kan het gehele jaar door gebruik gemaakt worden van de comfortabele laagfrequente infrarood (elektrische) verwarming.
In koudere tijden (oktober t/m april) moet u rekening houden met ca. €20,- a €35,- extra elektriciteitskosten per dag, uiteraard afhankelijk van de door u gewenste temperatuur en de buitentemperatuur.
Buiten vakantieperiodes zijn kortere huurperiodes mogelijk, vanaf 4 nachten, (dagprijs), inclusief schoonmaak, gas, water en elektriciteit tot 25kW per dag.
Borg is €250,- . Dit wordt, na aftrek van bijvoorbeeld de eventuele elektriciteitskosten, binnen 2 weken na afloop van de huurperiode geretourneerd op uw bankrekening.
Indien er sprake is van schade door nalatigheid of slecht gebruik aan meubilair, huis of zwembad, dan zal dit verrekend worden met de borg.

Prijs is inclusief

Schoonmaakkosten

Zelf meenemen

Handdoeken

Prijs is exclusief

  • Borg € 250,00
  • Beddengoed - per persoon (verplicht) € 10,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 605

Prijs per week vanaf

€ 605