Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Deze advertentie is automatisch vertaald door DeepL.com. De brontaal was Engels.
Suzanne Crown

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 3 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enige landbouwactiviteit

De eigenaren van Normandy Cottage hebben veel aandacht en zorg besteed aan de renovatie van het pand om een unieke en comfortabele leefruimte te creëren die moderne voorzieningen combineert met historische charme.
Het behoud van specifieke kenmerken van het oorspronkelijke gebouw kan veel karakter en persoonlijkheid toevoegen aan een renovatieproject. In het geval van Normandy Cottage werden enkele originele kenmerken zoals zichtbare balken, steenwerk en open haard in het ontwerp opgenomen om het historische karakter te behouden.
Door de cottage in te richten met een mix van moderne en vintage meubelen is een eclectische en gezellige sfeer ontstaan. Vintage stukken voegen een vleugje nostalgie en geschiedenis toe aan de ruimte, terwijl moderne meubels comfort en functionaliteit bieden. Het resultaat is een ruimte die comfortabel, doorleefd en stijlvol aanvoelt.
Een volledig functionele keuken met handige gadgets en culinaire hulpmiddelen is een geweldige aanvulling op elke vakantiewoning. Veel mensen genieten van koken tijdens hun vakantie, en een goed uitgeruste keuken kan deze ervaring nog aangenamer maken.
Royale queensize bedden en moderne, schone badkamers zijn ook belangrijk voor het creëren van een comfortabele en uitnodigende leefruimte. Een goede nachtrust en een verfrissende douche kunnen het verschil maken bij het genieten van een vakantie.
Normandy Cottage is zorgvuldig gerenoveerd om gasten een comfortabele en stijlvolle leefruimte te bieden. De combinatie van historische charme en moderne voorzieningen zorgen zeker voor een gedenkwaardig en plezierig verblijf.

Registratienummer

(MS)

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Ecologisch
  • Alleen volwassenen
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Strijkijzer
  • Moestuin
  • TV
  • Internet
  • Open haard
  • Haardroger
  • Bad

Beschikbaarheid van 'Normandy Cottage. Les Remenneries'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Normandië heeft een rijke en gevarieerde geschiedenis, met talrijke historische plaatsen en monumenten die zich uitstrekken van de middeleeuwen tot de Tweede Wereldoorlog en daarna.
Een van de beroemdste historische figuren die met Normandië wordt geassocieerd is Willem de Veroveraar, die in de 11e eeuw in de stad Falaise werd geboren. Hij is vooral bekend vanwege de Normandische verovering van Engeland in 1066, die een grote invloed had op de Engelse geschiedenis en cultuur.
Naast Willem de Veroveraar is Normandië ook beroemd om de rol die het speelde in de Tweede Wereldoorlog. Op 6 juni 1944 landden de geallieerden op de stranden van Normandië als onderdeel van de D-Day invasie. Deze gebeurtenis markeerde een keerpunt in de oorlog en wordt beschouwd als een van de belangrijkste militaire operaties in de geschiedenis. Vandaag de dag kunnen bezoekers de D-Day landingsplaatsen en musea gewijd aan de gebeurtenissen van de Tweede Wereldoorlog in Normandië verkennen. Heuvel 314, Mortain ligt letterlijk een eindje verderop!
Naast deze bekende historische gebeurtenissen zijn er in Normandië nog vele andere fascinerende bezienswaardigheden te ontdekken. Het Tapijt van Bayeux bijvoorbeeld, een geborduurd doek dat de gebeurtenissen uitbeeldt die leidden tot de verovering van Engeland door de Normandiërs, is te zien in de stad Bayeux. Andere opmerkelijke bezienswaardigheden zijn de Mont-Saint-Michel, een prachtige middeleeuwse abdij op een rotsachtig eiland voor de kust van Normandië, en de kathedraal van Rouen, een indrukwekkende gotische kathedraal die beroemd is geworden door Claude Monet.
Kortom, Normandië is een fascinerende regio met een rijke geschiedenis en veel belangrijke historische plaatsen om te verkennen.

  • Landelijk
  • Heuvelachtig
  • Bosrijk
  • In/bij een dorp

Recensies

Normandy Cottage. Les Remenneries heeft de afgelopen 4 jaar 1 recensie gekregen met een:

10 sterren
  • 10 sterren

    Heerlijk en comfortabel huis. Schitterende en uitgebreide keuken. Heerlijke bedden,Prachtige badkamer, alles super schoon. Mooi gelegen, veel rust, mooi uitzicht. Een absolute aanrader. Van ons krijgt het huis een 10.

    Reactie van Suzanne Crown

    Thank you so much! It is wonderful to hear your enjoyed our home.
    Please feel welcome to return one day !!

Culinair en wijn

Normandië is vooral beroemd om zijn zachte kazen, waaronder Camembert, Boursin en Pont-l'Évêque. Deze kazen worden gemaakt van koemelk en rijpen meestal enkele weken om hun karakteristieke romige textuur en rijke, nootachtige smaak te ontwikkelen. Ze worden vaak gedronken met een glas Normandische cider, die knapperig en verfrissend smaakt en gemaakt is van lokaal geteelde appels.
Naast zachte kazen produceert Normandië ook diverse andere zuivelproducten, waaronder boter en room. Normandische boter wordt zeer gewaardeerd om zijn rijke smaak en zachte textuur, en wordt vaak gebruikt in de traditionele Franse keuken.
De ciderindustrie in Normandië is ook een belangrijk onderdeel van het culinaire erfgoed van de regio. Cider wordt gemaakt van een mengsel van verschillende appelsoorten en kan zowel zoet als droog zijn. Cider wordt niet alleen op zichzelf gedronken, maar wordt ook vaak gebruikt in de keuken, met name in hartige gerechten zoals stoofpotten met varkensvlees en kip.
De culinaire tradities van Normandië vormen een belangrijk onderdeel van de cultuur en geschiedenis van de regio. Of u nu een kaasliefhebber bent, een liefhebber van cider, of gewoon een fijnproever die nieuwe smaken wil ontdekken, Normandië heeft veel te bieden!
We hebben verschillende "lokale" restaurants, lokale bars en coffeeshops.
Normandië is een regio in het noordwesten van Frankrijk die bekend staat om zijn prachtige landschap, pittoreske dorpjes en heerlijk eten en drinken. Een van de bekendste exportproducten van de regio is de cider, die wordt gemaakt van lokaal geteelde appels en vaak wordt gedronken bij hartige gerechten zoals crêpes en galettes.

Wat is er te doen

We zijn een paar kilometer verwijderd van de golfbaan van Vire.
Er zijn wandel- en ruiterpaden om ons heen en het is uitstekend fietsen.
Er zijn vis- en watersportmogelijkheden bij het meer van Dathée en andere plaatsen in de buurt.

  • Bij wandelpaden
  • Bij paardrijroute
  • Vissen

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Wij zijn self catering, en leveren dus geen eten, drinken of toiletartikelen.
Er zijn verschillende nuttige voorwerpen in de Cottage om uw verblijf te vergemakkelijken, dus als u iets gebruikt, vervang het dan voor onze volgende gasten. bv. waspoeder, vaatwastabletten enz.
Vanwege de huidige hoge stookkosten staan de radiatoren van april tot oktober op UIT. Als u toch de centrale verwarming nodig heeft, kan deze voor een meerprijs van 70 euro per week aan uw verblijf worden toegevoegd. De houtkachel kan worden aangestoken en gebruikt zonder extra kosten. Als wij zien dat er met de verwarming is geknoeid, zonder ons medeweten, dan vragen wij u het huisje te verlaten en wordt uw borg verbeurd verklaard. Gelieve ons op de hoogte te brengen van kleine breuken, zodat wij deze kunnen behandelen en vervangen voor toekomstige gasten. Wij brengen GEEN kosten in rekening voor kleine incidenten.
Wij verwachten dat u het huisje achterlaat zoals u het heeft aangetroffen.

Prijs is inclusief

Schoonmaakkosten, Handdoeken, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Borg € 200,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 630

Prijs per week vanaf

€ 630

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
  • De host doet mee aan de Omboekgarantie