Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Deze advertentie is automatisch vertaald door DeepL.com. De brontaal was Engels.
Audrey Parker

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 5 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enige landbouwactiviteit

Bumpkin Cottage
Cottage in een oogopslag
- Twee slaapkamers - voor maximaal 4 personen
- Grote keuken/eetkamer
- Power douches en-suite en familie badkamer
- Kingsize bed hoofdslaapkamer
- Verduisterende rolluiken in alle slaapkamers
- Split-level, open plan beneden
- Afwasmachine
- Flatscreen TV's met UK Free view
- Wi-Fi internet toegang
- DVD speler
- iPod docking station
- Buiten eettafel en stoelen voor 4 personen
- Veilige patio met luifel van 4m x 2m met open uitzicht
- BBQ

BUMPKIN COTTAGE
Bumpkin Cottage is geschikt voor maximaal vier personen plus babybedje. Met twee slaapkamers en twee badkamers, zijn kosten noch moeite gespaard om luxe familie accommodatie met een ruime open woonkamer te bieden.

De woonkamer - uitstekend uitgerust met flatscreen televisie (met Britse zenders!), dvd-speler, muziekcentrum, iPod & iPad docking station, speelgoedkist vol speelgoed, boeken & puzzels om ze bezig te houden en een groot aantal spelletjes voor die familie-avonden thuis en WI-FI - is open en luchtig met koele zomerkleuren in een chique Franse eigentijdse stijl met gepolijste massief grenen vloeren.

Zoals alles in La Mare Chappey, is het ontworpen om "kindvriendelijk" en veilig te zijn, met een beveiligde patio - dus geen kleine ontsnappingen! De traditionele staldeur is ideaal om een verkoelend briesje binnen te laten, maar ook hier zijn de kleintjes veilig met de onderkant gesloten.

De ultramoderne keuken is voorzien van houten werkbladen, dubbele spoelbak, vaatwasser, combi-fornuis, grote koelkast/vriezer, de allernieuwste roestvrijstalen apparatuur, koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster en magnetron en alle potten, pannen, serviesgoed en keukengerei die het bereiden van maaltijden tot een genot maken. Aangrenzend zijn openslaande deuren die een prachtig uitzicht bieden over het omringende rustige platteland.

Naast de keuken is een prachtige eethoek met traditionele Normandische stijl massief eiken tafel en stoelen. De kamer heeft WIFI internet toegang.

De hoofdslaapkamer heeft zijn eigen en-suite - met de nieuwste ultra-moderne dubbele inloopdouche. De slaapkamer heeft royale afmetingen met een kingsize bed. Originele eiken balken complementeren de landelijke chique inrichting en meubels. Verduisterende rolluiken zodat u net dat beetje langer kunt slapen

De tweede slaapkamer is ook ruim en heeft zichtbare stenen muren en eiken balken als aanvulling op de koele mediterrane kleuren. De inrichting bestaat uit twee eenpersoons antieke grenen bedden plus een kinderbedje, kledingkasten en kasten in dezelfde stijl. Verduisterende rolluiken zodat ze net dat beetje langer slapen

De familiebadkamer heeft een ultramoderne dubbele inloopdouche en bijpassend stijlvol sanitair

Faciliteiten

  • Lokaal contact
  • Vaatwasser
  • Wasdroger
  • Strijkijzer
  • Omheinde tuin
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • Speeltuin
  • TV
  • Internet
  • Haardroger
  • Jacuzzi
  • Met zwembad
  • Verwarmd zwembad

Beschikbaarheid van 'La Mare Chappey Bumpkin cottage'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Culinair en wijn

Onze binnenplaats Bistro
In de stijl van een typische Franse dorpsboerderij en bar biedt de Bistro alles, van een ijskoud tapbiertje uit de goed gevulde bar, tot een lekkere snack of een huisgemaakt drie- of viergangenmenu in een elegante en ontspannen omgeving.

Buiten bevindt zich het chique terras, compleet met biljart en andere bartspellen, waar gasten kunnen genieten van een paar luie uurtjes en de rust van het Normandische platteland.

De Bistro biedt een unieke dinerservice in de gîtes. Hetzelfde menu als in de Bistro, maar dan per gang op een tijdstip dat het u uitkomt! Bewezen zeer populair bij jonge gezinnen na de kleintjes hebben geregeld, mama en papa kunnen ontspannen en genieten van hun tijd.

Wat is er te doen

In een oogopslag
- zwem in het warme zwembad
- genieten van de Franse keuken in de Bistro
- Springen in het springkasteel
- ontmoet nieuwe vrienden bij de BBQ
- wandelen over het terrein
- spelen in de speelkamer
- ren en speel op het voetbalveld
- klimmen op de speeltoestellen
- ren of fiets over het fietspad op 2 minuten afstand
- Ontspan in de Hot-Tubs
- lees op een ligstoel bij het zwembad
- zonnebaden op het terras
- neem de pure ontspanning en het landschap in u op
Faciliteiten
De 16e eeuwse Normandische middeleeuwse landgoederen veilig omheind rivier-banked in vijf hectare, omgeven door wilde dieren in het prachtige landschap van Normandië. De rivier de Douve kronkelt zachtjes door het glooiende terrein van het manoir - de thuisbasis van een menagerie van lokale fauna.
Wij weten hoe belangrijk de beschikbare faciliteiten op vakantie zijn om iedereen tevreden te houden, van baby's tot grootouders, en daarom hebben wij een aantal van de beste kindvriendelijke vakantiefaciliteiten in Normandië. Terwijl u hier bent kunt u zich vermaken in het zwembad met zijn prachtige uitzicht of gewoon ontspannen, uw voeten omhoog leggen en een tijdschrift lezen terwijl de kinderen spelen in de speelschuur - favorieten hang out voor de ouders en de kleintjes en de perfecte ontsnapping om mama of papa een rustpauze te geven.
Verwarmd buitenzwembad - 5′m x 10′m, gemiddeld 28C met terras, veilig omheind.
Indoor Speel Schuur:- Kamer vol met speelgoed, Wendy House, Trampoline, ballenbak, klimstation met glijbaan, rijden op speelgoed, fietsen, kinderwagens en meer..... Tafelvoetbal, Air Hockey, Tafeltennis, & Duo Basketbal
Bistro Binnenplaats: - uitgebreid Frans menu geserveerd in de Bistro of Cottage Dinning Service
Springkasteel: - uit de VS met 360-graden gaasramen
Kinderspeeltuin met klimrekken, glijbanen en schommels voor de allerkleinsten, zandbakschommels en een zaag,
Grote Trampoline
Tuin Speelhuis Wagen
Korfbal
Jeu de boules terrein
Voetbalveld
Alle gasten worden uitgenodigd om ten volle gebruik te maken van de voorzieningen die La Mare Chappey biedt. Deze omvatten een prachtig kindvriendelijk verwarmd zwembad van 28C met anti-slip oppervlak, 5 meter breed strandgedeelte met ondiepe instap van 80cm tot maximaal 1,50m, natuurlijk een heerlijk terras om te ontspannen in de zon, zwembad speelgoed en drijvers te gebruiken;; box om de kleintjes veilig te houden terwijl mama en papa zwemmen; Strenge Franse regelgeving zorgt ervoor dat het uiterst veilig is voor kinderen met hekwerk, Child Safety Gate en reddingsmiddelen om eventuele ongelukken te voorkomen. Het bad is altijd open en er zijn geen urenbeperkingen, behalve wanneer we het water moeten schoonmaken en controleren; zwemluiers zijn verplicht voor kinderen onder de 2 jaar,
Luxe bubbelbad met een gemeubileerd houten terras. Gebruik voor alle gasten van 10 jaar en ouder. Het toppunt van totale ontspanning
Indoor Speelschuur en Speelkamer:
biedt ruimte om te spelen voor iedereen in het gezin. Voor baby's in beweging of peuters die hun voeten vinden, deze ruimte is geweldig om ze allemaal te vermaken.

Oudere kinderen en volwassenen kunnen hier basketballen, tafelvoetballen, tafeltennissen en tenslotte airhockeyen, wat de meest competitieve kant in alle gezinnen naar boven brengt, terwijl de kleintjes in de speelruimte in de gaten worden gehouden terwijl ze zich uren vermaken, of de ouders kunnen een goed boek of een tijdschrift gaan zitten lezen en zich simpelweg verwonderen over het onmogelijke - een ontspannende vakantie met jonge kinderen!
Bistro op de binnenplaats
In de stijl van een typische Franse dorpsauberge en bar biedt de Bistro alles, van een ijskoud tapbiertje uit de goed gevulde bar, tot een lekkere snack of een huisgemaakt drie- of viergangenmenu in een elegante en ontspannen omgeving.

Buiten bevindt zich het chique terras, compleet met biljart en andere bartspellen, waar gasten kunnen genieten van een paar luie uurtjes en de rust van het Normandische platteland.

De Bistro biedt een unieke dinerservice in de gîtes. Hetzelfde menu als in de Bistro, maar dan per gang op een tijdstip dat het u uitkomt! Bewezen zeer populair bij jonge gezinnen na de kleintjes hebben geregeld, mama en papa kunnen ontspannen en genieten van hun tijd.

Het springkussen is de perfecte manier om plezier en gezonde activiteit te combineren, en biedt kinderen van alle leeftijden
0-90 spannende aerobic activiteit. Dit kasteel is uiterst veilig heeft ramen van het 360-gradennetwerk, zodat kunnen de ouders en de toeschouwers een duidelijke mening van al pret hebben zonder het risico van kleintjes die uit vallen.

Voor gezinnen en in het bijzonder voor ouders van baby's en peuters kunnen wij bijna alles leveren wat u nodig heeft, zodat u het niet allemaal hoeft in te pakken en mee te nemen van huis. Volledige kinderbedjes, reisbedjes, kinderstoelen, bedbeschermers, potjes, opstapjes, sterilisators, verduisteringsgordijnen (de lijst is eindeloos!). Bekijk onze Holiday Tots Uitrustings Checklist
Of u nu op zoek bent naar rust en ontspanning of levendigheid en actie, La Mare Chappey Cottages in Normandië heeft het allemaal. U kunt zo veel of zo weinig doen als u zelf wilt. Dit is uw vakantie, uw keuze. Het is aan u - geniet ervan.

  • Bij paardrijroute
  • Vissen

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Daarnaast lokale belasting sejour 1,20 per euro per nacht per volwassene alleen, bijv. 1, volwassene 7, nachten 8,40 euro per week ter plaatse te betalen in contanten.

Prijs is inclusief

Linnengoed

Zelf meenemen

Handdoeken

Prijs is exclusief

  • Borg € 340,00
  • Schoonmaakkosten (optioneel) € 75,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Recensies

La Mare Chappey Bumpkin cottage heeft de afgelopen 4 jaar geen recensies gekregen.

Prijs per week vanaf

€ 945

Prijs per week vanaf

€ 945

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
  • De host doet mee aan de Omboekgarantie