Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 11 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enige landbouwactiviteit

Deze longère is gelegen in het groen tussen Granville en Coutances op ongeveer 10 km van de kust.
Het meest rechter deel van het huis is recent verbouwd in een knusse gite. Beneden is de woonkeuken, deze is van alle gemakken voorzien zoals een inductie kookplaat, ijskast, staafmixer, waterkoker, koffiezetapparaat, afwas- en wasmachine en een houtkachel. En voor alle basis ingredienten (peper, zout, olijfolie, azijn, kruiden en specerijen, etc) is gezorgd.
Boven zijn de 2 slaapkamers (1 x 2 persoonsbed, 2 stapelbedden), badkamer met wastafel en ruime inloopdouche. Daarnaast een aparte wc. Voor een kinderbedje en kinderstoel kan gezorgd worden.
Je hebt een grote eigen tuin met appel- en perenbomen, een Weber barbecue met fire starter en tuinzitje. Er zijn spelletjes voor de kinderen.
In de tuin van de eigenaar is een zwembad, waar u gebruik van kan maken. En uiteraard is er WiFi.

Faciliteiten

  • Niet-roken
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Omheinde tuin
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • Internet
  • Open haard
  • Haardroger

Beschikbaarheid van 'La Durandiere'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Het huis ligt in het groen; binnen 10 minuten zit u in Quettreville sur Sienne, Cerences of Brehal. Hier kunt u terecht voor een vers stokbroodje of croissant maar ook voor een Pharmacy of bank. Brehal heeft een grote Super U met verse vis afdeling. In Granville en Coutances zijn de grote, grote Leclerc te vinden. En ook de zee en het strand zijn binnen 10 minuten te bereiken.

  • Landelijk
  • Heuvelachtig
  • In/bij een dorp
  • In/bij een stad

Recensies

La Durandiere heeft de afgelopen 4 jaar 9 recensies gekregen met gemiddeld een:

8.88888888888889 sterren
  • 9 sterren

    Wij, twee volwassenen en vier tieners, hebben een heerlijk verblijf gehad in deze gite. La Durandiere is schoon, heeft een complete, gezellige keuken en fijne bedden. De wasmachine is ook erg handig. De stilte van het platteland is heerlijk. Lekker met een boek op een ligbed in de tuin of een wandeling over de weggetjes nabij de boerderij; je komt hier echt tot rust. Uitstapjes die we o.a. maakten in de omgeving: met de boot naar de Chausey eilanden (aanrader!), Le Mont Saint-Michel, verschillende stranden in de omgeving en de leuke stadjes Granville en Coutances. Gastvrouw en -heer Florine en Joris zorgden met goede en leuke tips en hun hartelijkheid voor een bijzonder fijn verblijf!

    Reactie van Florine Geertman

    Wat goed om te lezen hoe jullie La Durandiere hebben ervaren! Wij zijn ook zo blij met de rust, het rumour kun je goed opzoeken, zoals jullie hebben gedaan! hartelijke groet Joris en Florine

  • 9 sterren

    Wij hebben een weekje doorgebracht in La Durandiere met ons gezin (2 kinderen van 12 en 9). Het is prachtig gelegen in een coulisselandschap waarin boerderijen en natuur in harmonie leven: we hoorden soms 's avonds de oehoe uil zachtjes en er loopt een vos. Het is een mooi karakteristiek gebouw waarin aan de ene kant de vakantiewoning is gebouwd, mooi modern ingericht en van alle gemakken voorzien. We zijn supervriendelijk ontvangen door Joris en Florine, ze geven goede tips en vertellen graag over de mooie omgeving. Het aantrekkelijke aan de locatie is dat je zo dichtbij zee bent (10-15 minuten met de auto), leuke stadjes in de buurt hebt zoals Granville en met een uurtje rijden ben je bij Mont St. Michel.

    Reactie van Florine Geertman

    Hai remco, goed dat jullie er waren en om te lezen hoe jullie de omgeving hebben ervaren! Voor ons was het dit jaar de eerste keer dat we de vos zagen, midden op de dag! Hopelijk zien we jullie nog een keer met mooier weer, groet Florine en Joris

  • 8 sterren

    Het was een zeer warm welkom en we konden bij aankomst gelijk aanschuiven voor een heerlijke Bourgondische maaltijd.
    Wat een fijne rustige plek. Onze kleine kinderen konden heerlijk spelen in de tuin.
    De keuken was zeer uitgebreid. De bedden waren echt perfect.
    Een heerlijk verblijf dus!

    Reactie van Florine Geertman

    Hai Astrid was de eerste table d'hote en wij vonden dat ook een succes. Zo leuk om meteen samen aan tafel te zitten! groet Joris en Florine

Culinair en wijn

Normandie is bekend om zijn camembert, calvados en oesters. Maar dit deel heeft ook heel lekker vlees, agneaux pre sale (lam wat groot gebracht is op het gebied net achter de duinen en dus gegraasd heeft op brakke grond) en des saucisses (saucijzen/verse worst). Op iedere markt kun je wel een kraam vinden met een sandwich saucisse. In de zomermaanden zijn er dagelijks markten in de dorpen om ons heen en Granville heeft wel 3 dagen markt per week. Verder is vlakbij zee ook een Vente Directe met verse oesters.
Met andere woorden; er is heel veel lekkers in te slaan en genietend van de natuur thuis op te eten of laat u lekker verwennen door een van de vele restaurants in de buurt.

Wat is er te doen

Het huis ligt in het groen, er is prachtig te wandelen, te fietsen en er zijn binnen 20 minuten rijden 3 golfbanen (Granville, Saint Martin de Brehal en Agon-Coutainville).
Op 10 minuten rijden zit je op het strand en er zijn heel veel verschillende stranden, zand / steentjes / rotsen, met en zonder duin, leuk om iedere keer weer iets nieuws te ontdekken. (Saint Martin de Brehal, Hauteville sur Mer, Carolles, Jullouville).
Daarbij kent dit stuk Normandie een van de grootste getijdenverschillen van europa. Hierdoor zijn de mosselen en oesters uit Normandie en Bretagne alom geroemd. Vanuit Genets worden er wadwandeling georganiseerd naar Le Mont Saint Michel. Wel moet je dan nog een keer terug met de auto om Le Mont Saint Michel echt te bezoeken, een heel bijzondere plek. Vlakbij Le Mont Saint Michel ligt Alligator Bay, weer van een hele andere orde maar als je van alligatoren, schildpadden en slangen houdt, een hele belevenis.
Verder liggen op een uur rijden de D-day stranden, Bayeux en Cherbourg.
Studentenstad Rennes ligt op 5 kwartier rijden en is een geweldig, bruisende stad. Heerlijk als er behoefte is aan een dagje winkelen en genieten van een gourmandische lunch. Maar voor een heerlijke lunch en een mooie stad hoef je niet ver, op 20 minuten rijden ligt Granville. Granville is een prachtige oude havenstad, het wordt wel het Monaco van het Noorden genoemd. Een hele drukke haven met een enorme hoeveelheid restaurants en heel veel fruits de mer. Ook is er een prachtige wandeling te maken over de oude stadsmuur met waanzinnig uitzicht over de zee, de haven en de stad. De kathedraal van Coutances uit de 13de eeuw is ook zeer de moeite waard.

  • Aan fietsroute
  • Bij wandelpaden
  • Aan mountainbike route
  • Vissen

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Prijs is exclusief

  • Borg € 300,00
  • Schoonmaakkosten (verplicht) € 65,00
  • Beddengoed - per persoon (optioneel) € 6,00
  • Handdoeken - per persoon (optioneel) € 4,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 450

Prijs per week vanaf

€ 450

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
  • De host doet mee aan de Omboekgarantie