Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Gite Le Manoir

Bekijk album (11)
/
 

Beschikbaarheid van 'Gite Le Manoir'

Patricia Engel heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 17 nov 2021

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Gite Le Manoir heeft 20 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,6
Bezocht in september 2021

Wij hebben een zeer goede vakantie gehad.Gite Manoir is een klein maar fijn huisje met alles erop enaan en heel netjes.we hebben genoten van de mooie tuin.ook de honden van de bewoners waren heel lief.En natuurlijk de ezels en de pony die altijd wel iets lekkers wilden Patricia en jan-hein zijnl ieve mensen en zij behulpzaam als je ze nodig hebt .

10
Bezocht in augustus 2021

Het was weer heerlijk in Gîte le Manoir! We waren hier voor de 2e keer en hopen volgend jaar weer te komen;-)
Wat een heerlijk plekje, ook zijn we zeer gecharmeerd van Granville en sowieso van de schitterende omgeving.
Ook het weer deed goed mee, we hebben kortom weer erg genoten, dankjulliewel Patricia en Jan Hein!!
Lieve groet, Eef en Ria

10
Bezocht in oktober 2020

We hebben een heerlijke drie weken achter de rug op Le Manoir, dankzij een geweldige gastvrouw en -heer en het verblijf in een comfortabele en zeer compleet ingerichte gîte. De dagelijkse begroeting door de drie honden was een wederzijds genoegen. Dit is een ideale plek voor wie graag rust en natuur om zich heen heeft. In het heuvelachtige Normandische landschap zijn vele wandelroutes uitgezet (boekjes in de gîte) en ook de fietser zal zich niet vervelen, maar een derailleur of motorische ondersteuning is daarbij wel handig. Kustwandelingen zijn prachtig, vaak met zicht op de Mont-Saint-Michel. Een wandeling rond deze ‘berg’ met een gids, in afwisselend zand en water, kunnen we zeer aanbevelen. Indrukwekkend zijn het ‘Memorial’ in Caen over de tweede wereldoorlog in het algemeen, en de musea van Utah Beach en Sainte-Mere-Eglise over de landingen ter plekke op 6 juni 1944 in het bijzonder. Waren er ook minpunten? Jawel. De grote zomerse droogte die de voorgaande recensenten zo blij konden melden, werd in belangrijke mate gecompenseerd door de bakken hemelwater die in die drie weken over ons werden uitgestort. En verder was er natuurlijk de corona, waardoor we een aantal drukke plekken veiligheidshalve hebben gemeden. Dat we toch met veel plezier terugkijken op deze vakantie, zegt genoeg over deze heerlijke plek. Bedankt Patricia en Jan Hein!

10
Bezocht in september 2020

Wat een heerlijk huisje! Fantastisch gelegen in prachtige omgeving, fijne sfeer, goed bed, lieve gastvrouw- en heer, en het was ook nog heerlijk weer...
Patricia en Jan-Hein; we voelden ons welkom en hebben genoten! Ook wij komen graag terug en wensen jullie alle goeds op jullie mooie plek!

10
Reactie van Patricia Engel

Veel dank, wij zien jullie graag terug. Blijf vooral gezond! Veel liefs van ons

Bezocht in augustus 2020
Jan en Annie

We hebben een fijne week gehad in de gite die behoorde bij het prachtige manoir van Patricia en Jan Hein in het zuiden van het departement Cotentin. De gite was gelegen in een zeer stille en vreedzame omgeving..
Er was een geweldige ruimte om je heen met een zeer lieve en hartelijke gastvrouw en gastheer. De gite was gezellig en huiselijk ingericht en alles wat je nodig had was aanwezig.
Vanuit de gite kon je gemakkelijk schitterend wandelen of fietsen. Het fietsen zonder elektrische ondersteuning is behoorlijk pittig, maar met elektrische ondersteuning was het gemakkelijk te doen.
Patricia en Jan Hein zijn erg begaan met allerlei dieren die helaas door vorige eigenaren niet goed verzorgd waren geweest. Maar bij hen waren de dieren in goede handen en in korte tijd was het welzijn weer helemaal goed. Heel bijzonder vonden we dat.
We willen graag een volgende vakantie hier terugkomen om de omgeving verder te verkennen.
Jan en Annie Koel
Dronten

9

Hier geweest? Schrijf een recensie